Τα βαθύτερα αίτια της εν εξελίξει γενοκτονίας των Ευρωπαϊκών εθνών.

eidomenh6

Η διαμορφωθείσα κατάσταση στην Ελλάδα, με την διασπορά (δήθεν προσωρινή…) πολλών χιλιάδων εξ ανατολών λαθροεποίκων σε «hot-spots», αποθήκες, χώρους παιδικών κατασκηνώσεων, πρώην στρατόπεδα καθώς και ποικίλους αυτοσχέδιους καταυλισμούς, τείνει δυστυχώς να παγιωθεί κατά τρόπο απελπιστικό. Ακόμη πιο απελπιστική είναι η (μη) αντίδραση των Ελλήνων ενώπιον αυτής της καταστάσεως ταχείας εθνοαποδομήσεως διά της αντικαταστάσεως του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού από έναν συρφετό αλλοφύλων.   Δυστυχώς οι συμπατριώτες μας συμπεριφέρονται ως λοβοτομημένοι…

Μεταξύ των πολιτών, άλλοι μεν, ψυχονοητικώς δηλητηριασμένοι ως το μεδούλι από τα ευρέως διαδεδομένα και εμπεδωμένα ιδεοληπτικά παραισθησιογόνα (μαρξιστικής, λιμπεραλιστικής ή ιουδαιοχριστιανικής προελεύσεως), έχουν μετατραπεί σε φανατικούς γενιτσάρους, οι οποίοι με λύσσα απεργάζονται την διάλυση της φυλετικής βάσεως του ελληνισμού, άλλοι δε έχουν καταστεί θύματα μιας πρωτοφανούς στην ιστορία διαδικασίας μιθριδατισμού, οδηγούσας σε ιδιότυπη ναρκωτική παραλυσία που τους καθιστά απαθείς και αδρανείς παρατηρητές της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον όλεθρο!

Η ένταση της εποικιστικής εισβολής δείχνει κάπως να έχει προσωρινώς μειωθεί (χωρίς ωστόσο να έχει διακοπεί, δεδομένου ότι ο αριθμός των αφικνούμενων στην Ελλάδα μεταναστών συνεχίζει να μεγαλώνει, στοιχείο που δολίως αποσιωπάται από τα μ.μ.ε.…), ένεκα της πονηρής τακτικής της Τουρκίας που το τελευταίο διάστημα ηθελημένα συγκρατεί τις ροές (ορδές) από τα παράλιά της (τις οποίες έως τώρα ωθούσε, διευκολύνοντας την διεκπεραίωσή τους προς τα ελληνικά νησιά) προκειμένου να δείξει ότι ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις της έναντι της €.€., προκειμένου να αποσπάσει τα συμφωνηθέντα ανταλλάγματα – όπερ και εγένετο!: η κομισιόν εισηγήθηκε άρση της ταξιδιωτικής βίζας στους Τούρκους πολίτες που θα ταξιδεύουν σε χώρες της €.€.!!! Αυτό συνιστά μέγα κίνδυνο περεταίρω εθνολογικής αλλοιώσεως – δι’ εποικισμού – της Ευρώπης και εν πρώτοις της Ελλάδος. Διότι πολύ εύκολα η Τουρκία θα μπορεί να ωθεί με το «status» του «τουρίστα» τον πολύ ενοχλητικό και επικίνδυνο για την εθνική της συνοχή και ασφάλεια, κουρδικό πληθυσμό των νοτιοανατολικών επαρχιών της, προς τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Κάποιοι ελλαδίτες νεοραγιάδες, μέσα στην κοντόθωρη αμεριμνησία τους, είναι ίσως χαρούμενοι στο άκουσμα μιας τέτοιας ειδήσεως, αναλογιζόμενοι τα οικονομικά οφέλη από την πιθανή αύξηση τουριστικών κερδών ένεκα των μελλοντικών Τούρκων ταξιδιωτών… Όπως άλλωστε είναι γνωστό, στα σημεία συγκεντρώσεως των προσφάτων λαθροεποικιστικών συρφετών, κάποιοι έτριβαν (και εξακολουθούν να τρίβουν) τα χέρια τους λόγω της κατακόρυφης αυξήσεως των κερδών τους, είτε αυτά προήρχοντο από πώληση αντισκήνων, είτε υπνοσάκων, είτε σουβλακίων… Φευ!

Συνολικώς κρίνοντας, μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι το υπόβαθρο της αμεριμνησίας που οδηγεί στην εθνικώς απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά των Ελλήνων-νεοραγιάδων είναι αποτέλεσμα τεσσάρων βασικών αιτίων, που είναι μεταξύ τους αλληλένδετα:

  1. Ατομοκεντρική-εγωιστική θεώρηση των πραγμάτων και απουσία συνειδήσεως συλλογικής ταυτότητος (φυλετικής, εθνικής, κοινοτικής, κλπ).
  2. Παντελής έλλειψη ιστορικής γνώσεως, ώστε να γίνονται αντιληπτά τα προφανή ιστορικά ανάλογα.
  3. Παντελής έλλειψη γνώσεων πολιτικής γεωγραφίας, ανθρωπογεωγραφίας και δημογραφίας.
  4. Αδυναμία προοπτικής θεωρήσεως των πραγμάτων. Αδυναμία δηλαδή να διακρίνουν την δυναμική της εξελίξεως διαφόρων κοινωνικών φαινομένων σε βάθος χρόνου, βάσει των τάσεων που εκδηλώνονται στο παρόν.

Immigrants-June-20-2014Ας σταθούμε λίγο στο τελευταίο αυτό ζήτημα. Αν δοκιμάσετε να συζητήσετε με διαφόρους καθημερινούς ανθρώπους (…ψηφοφόρους) για το ζήτημα, επί παραδείγματι, της διαφαινομένης εξαλείψεως των λευκών ευρωπαϊκών εθνών, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι έχουν πλήρη μεσάνυχτα αναφορικά με τα παγκόσμια ανθρωπογεωγραφικά και δημογραφικά δεδομένα.  Αν επιχειρήσετε να τους διαφωτίσετε για την κρισιμότητα της καταστάσεως το πιθανότερο είναι όχι μόνον να μην σας πιστέψουν αλλά και να σας χαρακτηρίσουν υπερβολικό και κινδυνολόγο. Αδυνατούν όλοι αυτοί, εγκλωβισμένοι στην άγνοιά τους, να αντιληφθούν το μέγεθος της παγκοσμίου συμφοράς, που συνίσταται στο γεγονός ότι οι τριτοκοσμικοί (αφρικανικοί, ασιατικοί, λατινοαμερικανικοί, κλπ) πληθυσμοί πολλαπλασιάζονται εκρηκτικώς, ενώ παραλλήλως οι ευρωπαϊκής καταγωγής πληθυσμοί δραματικώς συρρικνώνονται, κατά τρόπο αντιστρόφως ανάλογο! Είναι για παράδειγμα εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα ο (σχεδόν αποκλειστικώς πλέον, δραβιδικός ή νεγροειδής) πληθυσμός των Ινδιών, από 800 εκατομμύρια που ήταν πριν λίγα χρόνια, έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο, κοντεύοντας πλέον να φθάσει το 1,3 δις του Κινεζικού πληθυσμού που επίσης (παρά τα εκεί μέτρα περιορισμού των γεννήσεων) αυξάνεται ακόμη, έστω και με βραδύτερους ρυθμούς!

Υπάρχει λοιπόν τραγικό έλλειμμα σε στοιχειώδεις γνώσεις πολιτικής γεωγραφίας, καθώς βεβαίως και ιστορίας, έλλειμμα που συντελεί στην εγκληματική αμεριμνησία του γενικού κοινού. (Μετά την ανάγνωση και την γραφή, αυτά τα δύο μαθήματα θα έπρεπε αναμφιβόλως να θεωρούνται τα πιο βασικά, χωρίς διασφαλισμένη γνώση των οποίων δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η αποφοίτηση ενός μαθητή από το δημοτικό σχολείο! Η βασική άγνοια περί αυτών των ζητημάτων είναι εγκληματική, δυστυχώς όμως αποτελεί τον κανόνα!) Αν δοκιμάσετε να ελέγξετε τις βασικές γνώσεις του περιγύρου σας, π.χ. στην γεωγραφία, θα εκπλαγείτε από την πλήρη ασχετοσύνη! Άνθρωποι που ενδιαφέρονται για την τύχη της χώρας του και του έθνους τους συνήθως δυσκολεύονται να διανοηθούν το μέγεθος της ασχετοσύνης των συμπολιτών τους επί συναφών θεμάτων. Και είναι αυτή η αμάθεια και η αδιαφορία που επιτρέπει τελικώς να συντελούνται διαδικασίες σήψεως, παρακμής και διαλύσεως.

CIA - fertility ratesΟι περισσότεροι αγνοούν και δεν μπορούν να αντιληφθούν την σύνδεση της υπεργεννητικότητας, π.χ. στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν, με τις επίκαιρες, εντεινόμενες, εποικιστικές ροές (ορδές). Ελάχιστοι αντιλαμβάνονται τι σημαίνει για μία χώρα να έχει επί σειρά ετών πολύ περισσότερους θανάτους από γεννήσεις, όπως χαρακτηριστικώς η Ελλάς! Και τι σημαίνει ο δείκτης γονιμότητος να πλησιάζει μετά βίας το 1,3, όπως συμβαίνει με την Ελλάδα αλλά και με όλη την Ευρώπη, αφού ο Ευρωπαϊκός μ.ο. είναι μόλις 1,4 (που σημαίνει ότι σε κάθε Ευρωπαία γυναίκα αναπαραγωγικής ηλικίας αντιστοιχούν 1,4 παιδιά, πράγμα που με τη σειρά του συνεπάγεται βεβαία και μάλιστα ραγδαία μείωση του πληθυσμού, αφού χρειάζεται τουλάχιστον 2,1 δείκτη γονιμότητος για να παραμείνει ο πληθυσμός μίας χώρας απλώς σταθερός!) Ας σημειωθεί ότι όλες οι ασιατικές χώρες έχουν δείκτες άνω του 2,1. Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί το Αφγανιστάν, απ’ όπου διόλου τυχαία μας έρχονται οι περισσότεροι δήθεν πρόσφυγες, που έχει δείκτη γονιμότητος 5,33!!! Ο πραγματικός εφιάλτης για το (όχι μακρινό) μέλλον προμηνύεται με βάση τους δείκτες γονιμότητος των χωρών της υποσαχάριας Αφρικής. Σχεδόν όλες οι χώρες της υποσαχάριας Αφρικής έχουν δείκτη γονιμότητος άνω του 4, πολλές άνω του 5, με αρκετές να ξεπερνούν ακόμα και το 6 (π.χ. Νίγηρας), πράγμα που σημαίνει ότι οδηγούνται ταχέως σε διπλασιασμό του πληθυσμού των!!! Αυτά τα στοιχεία είναι βασιμότατα. Αρκεί μία ματιά στα επίσημα στοιχεία της αμερικανικής C.I.A. ώστε να επιβεβαιώσει ο καθένας του λόγου το αληθές:  https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2127rank.html

Η δημογραφική έκρηξη στην νότια Ασία και την Αφρική είναι βέβαιο ότι θα επιφέρει ακόμα μαζικότερη μετανάστευση προς την Ευρώπη, την οποία θα εντείνει ακόμα περισσότερο η διαφαινόμενη κλιματική αλλαγή, που εκτός των άλλων θα φέρει στο προσκήνιο και τους λεγόμενους …«κλιματικούς πρόσφυγες» http://www.iefimerida.gr/news/265517/ereyna-sok-mesi-anatoli-kai-voreia-afriki-tha-einai-mi-katoikisimes-mehri-telos-toy-21oy

london3Ήδη τα πρώτα βήματα της καταστροφής έχουν συντελεσθεί. Μπορεί να δει κανείς το πολυφυλετικό χάος στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι Ευρωπαϊκές μητροπόλεις… Όχι καμπανάκι, αλλά καμπάνα καταστροφής, συνιστά η σοκαριστική πρόσφατη είδηση ότι στο Λονδίνο (που ευλόγως πλέον θα πρέπει να αποκαλείται Λοντονιστάν…), την πάλαι ποτέ υπερήφανη πρωτεύουσας της θαλασσοκράτειρας Βρετανικής Αυτοκρατορίας, ως νέος δήμαρχος εξελέγη ένας …Πακιστανός!!! Οι «Λονδρέζοι» ψηφοφόροι είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο υποψηφίους, εκ των οποίων ο ένας (του εργατικού κόμματος) που τελικώς εξελέγη, ήταν πακιστανικής καταγωγής, ο έτερος δε (του συντηρητικού κόμματος), εβραϊκής καταγωγής – ουδείς Άγγλος!!!

Μπροστά σ’ αυτό το τόσο ζοφερό παρόν και το διαγραφόμενο ως πολύ ζοφερότερο, μέλλον, μόνο ο συναγερμός, η πολεμική πανστρατιά για την απόκρουση των ορδών των εισβολέων και μία επανάσταση συνειδήσεων που θα φέρει στο επίκεντρο των Ευρωπαϊκών κοινωνιών την ιδέα της φυλής, την αξία της τεκνογονίας και της φυλετικής ανατάξεως, αποτελούν ακτίδες σωτηρίας για τα χειμαζόμενα ευρωπαϊκά έθνη, ακτίδες σωτηρίας μπροστά στον επερχόμενο αφανισμό τους, που έχει ήδη λάβει χαρακτήρα εν εξελίξει γενοκτονίας, πρωτοφανούς στην ιστορία της ανθρωπότητος!
Soaring_eagle_150