Οι λαθροέποικοι αποθρασύνονται επικινδύνως!

fwt1Μετά από μία μακρά, ιδιαιτέρως βολική (…) για μία τόσο καταστροφική κυβέρνηση,  απεργία των δημοσιογράφων και ενώ τα (όποια) φώτα της δημοσιότητος πέφτουν σχεδόν αποκλειστικώς στον νέο γύρο αενάων «διαπραγματεύσεων» με τους δανειστές-«εταίρους», οι οποίες για μια ακόμη φορά καρκινοβατούν, ενόσω παραλλήλως τα, ούτως ή άλλως ισχνά, ταμειακά αποθέματα του καθημαγμένου από την μεταπολιτευτική φαυλοκρατία, ελλαδικού δημοσίου (τα προερχόμενα από την δόση του τελευταίου δανείου) βαίνουν εκ νέου προς πλήρη εξάντληση, δεν φαίνεται να γίνονται αντιληπτά στην κοινή γνώμη τα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν καθημερινώς στους πάσης φύσεως, αυτοσχέδιους και μη, καταυλισμούς και τα «hot-spots» που έχουν στηθεί σ’ όλη την επικράτεια, εντός των οποίων συγκεντρώνεται ένα μέρος από τους συνεχώς αφικνούμενους στην Ελλάδα τριτοκοσμικούς ισλαμιστές-λαθροεποίκους.  Συμπλοκές, εμπρησμοί, καταστροφές, μαχαιρώματα, βιασμοί παιδιών, εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών, εξεγέρσεις με βανδαλισμούς και επιθέσεις αποτελούν καθημερινά φαινόμενα.
Ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, είναι εμφανής η αγωνιώδης προσπάθεια των κυβερνητικών παραγόντων και των συστημικών μ.μ.ε. να αποσιωπούν ή να υποβαθμίζουν όσο περισσότερο είναι δυνατόν αυτού του είδους τα περιστατικά, προκειμένου, προφανώς, να μην χαλάσει η  «πολιτικώς ορθή» προπαγανδιστική γραμμή περί  «πολυπολιτισμικότητας», «ομαλής συμβίωσης», «κοινωνικής ένταξης», κλπ, με την οποία ταΐζουν νυχθημερόν το αποχαυνωμένο κοινό. Καλλιεργείται επίσης στην κοινή γνώμη η ψευδής εντύπωση ότι η διέλευση των εξ ανατολών εποικιστικών ορδών έχει πια διακοπεί. Ουδέν αναληθέστερον! Ουδέποτε διεκόπησαν οι μεταναστευτικές ροές.  Απλώς φαίνεται ότι τις τελευταίες ημέρες περιορίστηκαν κάπως, από εισροές τάξεως μεγέθους χιλιάδων, σε εισροές τάξεως εκατοντάδων, ημερησίως. Αυτή η σχετική κάμψη οφείλεται πρωτίστως στην σκόπιμη τακτική της Τουρκίας η οποία, παρά τα όσα υποκριτικώς διατείνεται, μπορεί να ελέγχει απολύτως τις ροές. Η Τουρκία προσποιείται ότι τάχα συμμορφώνεται προς τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει έναντι της Ε.Ε., μετά την τελευταία συμφωνία μαζί της, για συγκράτηση και περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, αποσκοπώντας καιροσκοπικά σε οφέλη του τύπου της καταργήσεως της βίζας για τους Τούρκους πολίτες στις χώρες της Ε.Ε. Η Τουρκία προσπαθεί δηλαδή να δείξει ευκαιριακώς «καλό πρόσωπο», περιορίζοντας κατά τι (προσωρινώς), την μεταναστευτική ανθρωποπλημμυρίδα, την οποία με τρόπο συστηματικό εξάγει στην Ευρώπη (διά της Ελλάδος).  Αυτή την τακτική σχετικής συγκρατήσεως που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες είναι προφανώς θέμα χρόνου να την εγκαταλείψει, ανοίγοντας και πάλι διάπλατα τους εποικιστικούς κρουνούς, όταν οριστικοποιηθεί ότι οι χώρες της Ευρώπης, προφανώς, δεν είναι διατεθειμένες να ικανοποιήσουν τις υπερφίαλες τουρκικές απαιτήσεις, τις τόσο ετεροβαρείς και απρόβλεπτες ως προς τα αποτελέσματά τους και παρά τις περί του αντιθέτου διαθέσεις της εξωνημένης γερμανικής κυβερνήσεως, η οποία δείχνει έτοιμη να προσφέρει “γη και ύδωρ” στον ιταμό νεο-σουλτάνο Ρ.Τ. Ερντογκάν!

Απολαυστικά «θερμή» ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν τα «προσφυγόπουλα» στον «αναπληρωτή υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής» Μ(αϊμ)ουζάλα ο οποίος επεσκέφθη, μετά κουστωδίας η οποία περιελάμβανε και τον Ολλανδό ομόλογό του, κέντρο μεταναστών στη Λέσβο. Η κουστωδία δέχτηκε σφοδρή επίθεση (όλα εδώ πληρώνονται) με μπουκάλια και πέτρες. Ο «φιλάνθρωπος» υπουργός φυγαδεύτηκε κακήν κακώς από την αστυνομία προκειμένου να γλυτώσει το λιντζάριαμα από τα τόσο προσφιλή του «προσφυγόπουλα». Παρατηρήστε τις σκηνές – οι οποίες είτε αποσιωπήθηκαν από τα περισσότερα μ.μ.ε. είτε υποβαθμίστηκαν στο περιθώριο του τέλους κάποιων τηλεοπτικών δελτίων – με το μένος και την επιθετικότητα των «προσφύγων» που έκαναν γυαλιά καρφιά τα πάντα στο άκουσμα της πιθανότητος να επαναπροωθηθούν κάποιοι εξ αυτών, στην Τουρκία, βάσει της συμφωνίας.

Διαμαρτυρίες, συνοδευόμενες από λεηλασίες, βανδαλισμούς και επιθέσεις σημειώνονται  εξάλλου, σχεδόν κάθε μέρα, στο ένα μετά το άλλο τα σημεία συγκεντρώσεως λαθροεποίκων. Επεισόδια σημειώθηκαν πρόσφατα στο «κέντρο φιλοξενίας» στο Χέρσο Κιλκίς καθώς και στην Χίο.  Στο λιμάνι του Πειραιά (που υποτίθεται ότι θα άδειαζε μέχρι το Πάσχα…) παραμένουν άνω των 2500 μεταναστών, παρά τις προσπάθειες των αρχών να τους διασπείρουν σε διάφορά σημεία (για να τους “εξαφανίσουν” προσωρινώς από τα βλέμματα των ταξιδιωτών), η κατάσταση στην Ειδομένη είναι πλέον παγιωμένη ως ένα γκέτο τεραστίων διαστάσεων (υπό τον έλεγχο διεθνών αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών, όπως έχει ανοιχτά καταγγελθεί), με την σιδηροδρομική σύνδεση της Ελλάδος με την Ευρώπη να παραμένει κλειστή λόγω καταλήψεως (!!!), ενώ στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού μια υγειονομική βόμβα είναι έτοιμη να εκραγεί, παρά τις αγωνιώδεις διαμαρτυρίες των δημάρχων της περιοχής και τις προειδοποιήσεις των υγειονομικών υπηρεσιών!
Πριν λίγες μέρες περίεργη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στο «κέντρο φιλοξενίας Ν.Διαβατών Θεσσαλονίκης ενώ συρφετός λαθροταλιμπάν με θράσος χιλίων πιθήκων, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη του Πολυκάστρου, το κέντρο της οποίας επεχείρησαν μάλιστα να καταλάβουν!
Και μη χειρότερα!