Λαθροεποικισμού συνέχεια…

1Τα καθημερινά γεγονότα που αφορούν την εν εξελίξει εποικιστική εισβολή στην πατρίδα μας, έχουν λάβει πλέον τέτοια πυκνότητα ώστε, καίτοι συνταρακτικά, μετά βίας μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί, πολλώ δε μάλλον να τα σχολιάζει, ενεός…

Τα προς βορρά σύνορα της Ελλάδος παραμένουν ερμητικά κλειστά. Οι ιθύνοντες των Σκοπίων λειτουργώντας ως κυβέρνηση σοβαρής χώρας, πράττουν το αυτονόητο, το οποίο ακριβώς αρνείται να πράξει το νυν (εξουσιαζόμενο από τους Συριζαν-θ-ελ) τραγελαφικό ελλαδικό κράτος-οπερέτα: φρουρούν τα σύνορά τους με ισχυρές δυνάμεις.

Τα ελλαδικά – ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ –  Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως,  αυτή την συνεπή κρατική λειτουργία των Σκοπίων (όπως και των λοιπών βαλκανικών κρατών), την παρουσιάζουν ως τάχα «απάνθρωπη» πολιτική εις βάρος των «προσφύγων»! Η άθλια προπαγανδιστική επιχείρηση αποβλακώσεως του ελληνικού λαού καλά κρατεί… Το τηλεοπτικό εμπόριο ψευτοανθρωπιστικού «οίκτου» εξακολουθεί με αμείωτη ένταση να διαστρέφει τις συνειδήσεις των αποχαυνωμένων υπηκόων του ελεεινού καρναβαλιστάν…

Εσχάτως συνέβη μεταξύ άλλων και το εξής απίστευτο: κάποιες ομάδες λαθρομεταναστών που υπό την καθοδήγηση ΜΚΟ, υπόπτων (ανθελληνικών) συμφερόντων, κατάφεραν προς στιγμήν να διαβούν τα ελληνοσκοπιανά σύνορα, διασχίζοντας, παρέα με μία κομπανία από δημοσιογράφους, «αλληλέγγυους», κλπ, ένα μη φυλασσόμενο τμήμα τους, συνελήφθησαν πάραυτα και επεστράφησαν στην Ελλάδα! Παρομοίως πράττουν μέχρι και οι …Αλβανοί, οι οποίοι πλέον υποστηρίζονται και από ιταλικές δυνάμεις Καραμπινιέρων!

Η κατάσταση εξευτελισμού και πλήρους διαλύσεως της Ελλάδος φέρνει στο νου τον θλιβερά προφητικό ποιητικό λόγο του Κωστή Παλαμά: «Χώρα τρισκατάρατη απ’ τα ύψη, σε πια βύθη, χώρα αμαρτωλή, και κανένας να σου δώσει δεν θα σκύψει του θανάτου το στερνό φιλί…».

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο εθνικώς άκρως επικίνδυνος «υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής», ανερυθρίαστα αποκαλεί «on camera» το ψευδοκράτος των Σκοπίων «Μακεδονία» (!) χωρίς καν να διορθώνεται από τον (πρώην κομμουνιστή και νυν συστημικό) δημοσιογράφο Τσίμα! Παραλλήλως εκτυλίσσεται μεθοδικώς το ύπουλο εθνοδιαλυτικό σχέδιο διασποράς των συρρεόντων λαθροεποίκων σε κέντρα «φιλοξενίας» και καταυλισμούς σε όλη την Ελλάδα. Είναι δε αξιοπρόσεκτη η επιλογή τοποθεσιών ιδιαιτέρας ιστορικής σημασίας και συμβολισμού όπως π.χ. τα λουτρά Θερμοπυλών (!!!) ή περιοχές ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους και νησίδων ζώσας (ακόμη) παραδόσεως όπως π.χ. η Ήπειρος. Στα σχέδια είναι εγκατάσταση μεταναστών μέχρι και στο Τσεπέλοβο Ζαγορίου!!!
2
Οι εθνικοί ολετήρες που έχουν καταλάβει την εξουσία έχουν βαλθεί απροκάλυπτα πια να διαλύσουν όσο γρηγορότερα γίνεται μάλιστα, ό,τι εθνικό έχει απομείνει στην χώρα, μετά από τέσσερις δεκαετίες συστηματικής εθνοαποδομήσεως (η οποία, ούτως ή άλλως, συντελούνταν, μεταπολιτευτικώς, αν και με κάπως πιο αργούς ρυθμούς). Σχεδόν δεν κρύβουν πια τις προθέσεις και τα σχέδιά τους για εθνική αλλοίωση!

Προετοιμάζουν γι’ αυτό μεθοδικά την κοινή γνώμη, διαμηνύοντας ότι ο λαθροεποικισμός θα κλιμακωθεί, αφού σύφωνα με διασταυρωμένες αναφορές, πλήθος τριτοκοσμικών μουσουλμάνων περί τα 3 εκατομμύρια βρίσκεται σε τουρκικό έδαφος, στις μικρασιατικές ακτές, αναμένοντας να διεκπεραιωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα σε ελληνικό έδαφος, τη αρωγή του ΝΑΤΟ, της FRONTEX, του λιμενικού και βεβαίως των ξενοκίνητων ΜΚΟ που θεραπεύουν πρόθυμα τα εθνοδιαλυτικά σχέδια που απεργάζεται εις βάρος της Ελλάδος μία ιδιότυπη συνομωσία Τούρκων, ντόπιων ελλαδιτών προδοτών καθώς και «αλληλέγγυων» χρησίμων ηλιθίων.

Για να λάβει κανείς μία ιδέα για το πώς δύνανται να εξελιχθούν οι παρουσιαζόμενοι ως τάχα «προσωρινοί» καταυλισμοί «προσφύγων», αρκεί να παρατηρήσει έναν καταυλισμό παρόμοιων «προσφύγων» π.χ. στην Ιορδανία. Ας μην διαφεύγει ότι ο αριθμός των εισβολέων, με βάση τις καθημερινές τους αφίξεις, είναι συγκρίσιμος με τον πληθυσμό πολλών πόλεων! Ήδη το γκέτο της Ειδομένης, με βάση τον πληθυσμό των εκεί σωρευμένων μεταναστών, συνιστά πλέον την δεύτερη σε μέγεθος πόλη του Κιλκίς (μετά την ομώνυμη πρωτεύουσα του νομού)…