Kυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝ(θ)ΕΛ, €.€. και ΟΗΕ ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν μουσουλμάνους μετανάστες στον Έβρο!!! Συγκλονιστική αποκάλυψη του Δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως:

2914EBB300000578-3097559-Migrants_Hundreds_of_men_women_and_children_make_their_way_to_te-a-1_1432660184302Σε μια συγκλονιστική καταγγελία προέβη χθες (12-02-2016) ο δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως Βαγγέλης Λαμπάκης μιλώντας στον Σταύρο Αποστολίδη και την πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού STATUS 94.2. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση του, με βάση κοινή Υπουργική απόφαση που υπογράφτηκε πρόσφατα, 86.000 «πρόσφυγες» πρόκειται να εγκατασταθούν στον Έβρο και σε άλλα 5 σημεία της χώρας!!! Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, προβλέπεται η εγκατάσταση «προσφύγων» που δικαιούνται πολιτικό άσυλο, σε καταλύματα, διαμερίσματα ή και ξενοδοχεία, το ενοίκιο των οποίων θα επιδοτείται από την πολιτεία και την €.€.! Από αυτούς πάνω από 6.000 (προφανώς άπαντες μουσουλμάνοι), σχεδιάζεται να εγκατασταθούν στον Έβρο!!! Τυπικά η εγκατάσταση προβλέπεται να είναι για τουλάχιστον δύο χρόνια, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2016, κανείς ωστόσο δεν γνωρίζει αν αυτή η εγκατάσταση εξελιχθεί εκ των πραγμάτων σε μόνιμη (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…). Ήδη, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος, την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκαν (στα μουλωχτά, προφανώς, για να αποφύγουν τις αντιδράσεις), στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει επίσημη ενημέρωση ούτε καν των τοπικών φορέων. Ο δε δήμαρχος τα πληροφορήθηκε αυτά τυχαία! Ο δήμαρχος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγκαλέσει – την Παρασκευή – σύσκεψη με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Έβρου, προκειμένου να αξιολογηθούν οι πληροφορίες και να χαραχθεί η στάση που θα ακολουθηθεί.
Πρόκειται για μια άκρως προδοτική ενέργεια καθώς, πέραν του ότι παραβιάζει ευθέως την Συνθήκη της Λωζάννης, θέτει πραγματική βόμβα στην πιο εθνικά ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδος, με δεδομένο ότι ο Έβρος, ως γνωστόν, συνιστά μία εδαφική νησίδα όπου η μουσουλμανική παρουσία είναι προς το παρόν μικρή, ενώ στους άλλους δύο νομούς της (δυτικής) Θράκης το, προκλητικώς ποδηγετούμενο από την Άγκυρα, μουσουλμανικό στοιχείο, έχει ήδη καταστεί πληθυσμιακά υπέρτερο και πλειοψηφικό! Σ’ αυτό συνηγορεί και το γεγονός ότι στον νομό Ροδόπης, μετά τις τελευταίες εκλογές, ΟΛΟΙ οι βουλευτές είναι μουσουλμάνοι!!!
Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ σοβαρά. Προέχει να ξεσηκωθούν οι Έλληνες του Έβρου και όλης της Θράκης. Δεν επιτρέπεται να μένουν απαθείς ενώπιον τέτοιων εξελίξεων. Δυστυχώς μέχρι τώρα έχουν επιδείξει αμβλυμμένα αντανακλαστικά, όπως απέδειξε η απάθειά τους μπροστά την προκλητικότατη πορεία που πραγματοποίησε προσφάτως ένα τσούρμο αναρχοαριστεριστών παλιάτσων (ΚΕΕΡΦΑ και λοιπά σαπρόφυτα) και ισλαμιστών στο κέντρο της Αλεξανδρουπόλεως, απαιτώντας …το γκρέμισμα του φράκτη του Έβρου, προκειμένου να περνά ελεύθερα στην Ελλάδα, διά ξηράς η εξ ανατολών ασιατική ανθρωποθάλασσα, χωρίς να διακινδυνεύει στα νερά του Αιγαίου!!!

Μετά την εκχώρηση του ελέγχου των θαλασσίων συνόρων μας σε νατοϊκή ναυτική δύναμη, υπό γερμανική διοίκηση, με την συμμετοχή και Τούρκων, εφόσον επιτραπεί να εγκατασταθούν μουσουλμάνοι μετανάστες και στην Θράκη, θα αποτελεί το δεύτερο μεγάλο δώρο στα τουρκικά συμφέροντα και τον νέο-οθωμανικό, εις βάρος της Ελλάδος, επεκτατισμό. Η ελληνική Θράκη διατρέχει ήδη, από δημογραφικής απόψεως, θανάσιμο κίνδυνο. Η μετατροπή της σε περίπτωση ανάλογη της απώλειας του Κοσσυφοπεδίου για τους Σέρβους, είναι ορατή στο εγγύς μέλλον. Οι χλιαρές διαψεύσεις κυβερνητικών παραγόντων, μετά την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη, επιβεβαιώνουν μάλλον τις καταγγελίες Λαμπάκη, αφού κατ’ ουσίαν, οι εθνοπροδοτικοί αυτοί σχεδιασμοί συνάδουν με πρόσφατες, σχετικές με το θέμα, «μασημένες» δηλώσεις του τραγικού, «καθ’ ύλην αρμοδίου», Μαϊμουζ-αλλα(χ)…
Παρακάτω, ηχητικό απόσπασμα των καταγγελιών του δημάρχου Αλεξανδρουπόλεως.