Χειμερινές ορεινές πεζοπορίες – διανυκτερεύσεις ομάδων του ΑΡΜΑτος σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επ’ ευκαιρία του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

ar2015iiΣτο τέλος του Δεκεμβρίου, ομάδες του ΑΡΜΑτος, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, πραγματοποίησαν τις καθιερωμένες χειμερινές ορεινές πεζοπορίες-διανυκτερεύσεις στην φύση, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό τον κύκλο των δραστηριοτήτων της κοινότητος για το 2015 (έτος χαλεπό και καθ’ όλα δυσχερές για την μοίρα της Ελλάδος και της Ευρώπης).
ar2015iΟι συναγωνισταί της περιοχής των Αθηνών πραγματοποίησαν την ανάβασή τους στην δυτική Πάρνηθα, από την περιοχή της Χασιάς, ενώ οι συναγωνισταί της περιοχής Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ανάβαση σε κορυφή του κατάφυτου Χολομώντα.
Μπροστά στην πυρά, σε συγκινησιακώς φορτισμένο κλίμα, κλίμα αυθεντικής συντροφικότητος, με παραδοσιακά τραγούδια, εμβατήρια, ανάγνωση ποιημάτων και λαογραφικού υλικού, πέρασαν οι ώρες ως την ανατολή, που μας βρήκε να χαιρετούμε υπερήφανα τον Ανίκητο Ήλιο, δίνοντας υπόσχεση συνεχίσεως του Αγώνος!
Είθε το νέο έτος, 2016, να σημάνει μία νέα αρχή στον αγώνα για την ανάταξη των δυνάμεων της φυλής μας, για την αναγέννηση της Ελλάδος και των Ευρωπαϊκών Εθνών!
Fvto.1