Πολλαπλό τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών στη Γαλλία! Ο στρατός στους δρόμους των Παρισίων!

paris10

 Οι πληροφορίες είναι προς το παρόν εξαιρετικά θολές και συγκεχυμένες. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η γαλλική πρωτεύουσα υπέστη συντονισμένο πολλαπλό τρομοκρατικό πλήγμα από ισλαμιστές τρομοκράτες. Οι νεκροί είναι δεκάδες – πιθανότατα άνω των 150 – και, προφανώς, πολλοί περισσότεροι οι τραυματίες (οι πληροφορίες αναφέρουν για πάνω από 200, πολλοί εκ των οποίων σε κρίσιμη κατάσταση). Υπήρξαν πληροφορίες ακόμη και για εκτέλεση ομήρων, ενός προς έναν, εντός συναυλιακού χώρου, όπου εισέβαλαν ισλαμοτρομοκράτες!


Οι – συνολικά 7 – επιθέσεις (με βόμβες, χειροβομβίδες, όπλα, κ.α.) πραγματοποιήθηκαν σε πολυσύχναστα μέρη του κέντρου της γαλλικής πρωτευούσης, σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, συναυλιακούς χώρους καθώς και στο «Στάδιο της Γαλλίας» (“Stade de France”) – χωρητικότητος 80.000 φιλάθλων – την ώρα μάλιστα που ήταν κατάμεστο, δεδομένου ότι διεξήγετο ποδοσφαιρικός αγώνας Γαλλίας-Γερμανίας, παρουσία και του Γάλλου προέδρου Ολάντ! Δεν είναι σαφές αν οι ασύμμετρες αυτές τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ολοκληρωθεί ή αν τελούν ακόμη εν εξελίξει, καθώς αναφέρεται αριθμός 8 νεκρών τζιχαντιστών, χωρίς κανείς να μπορεί να διαβεβαιώσει αν υπάρχουν συνεργάτες τους που διέφυγαν και αν αναμένονται και άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα. Οι γαλλικές αρχές μοιάζουν απολύτως αιφνιδιασμένες, σαν να τα έχουν εντελώς χαμένα…

thymata parisi neo d
Παρά την θλίψη μας για τα αθώα θύματα των επιθέσεων, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι αυτές οι τραγικές εξελίξεις ήταν για μας απολύτως αναμενόμενες. Οι αμέριμνοι και αποβλακωμένοι από τα κηρύγματα του ψευδοανθρωπισμού Γάλλοι αστοί (και όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες), έχουν, κατόπιν αυτού, μια (εσχάτη ίσως) ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν τις ολέθριες επιπτώσεις της αθρόας λαθρομεταναστεύσεως!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το τραγικό συμβάν θα οδηγήσει, αν μη τι άλλο, σε αναθεώρηση της σκανδαλώδους ανοχής που δείχνουν – βλακωδώς – οι ευρωπαϊκές κοινωνίες (της ελληνικής συμπεριλαμβανομένης) απέναντι στην μαζική λαθρομετανάστευση από ισλαμικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής, η οποία λαμβάνει πλέον διαστάσεις εποικισμού!

ctvauj-uaaa_v03