Οι καταστρεπτικές επιπτώσεις της περί «ισότητος» προπαγάνδας, στην παιδεία.

tsiprasΗ ισχύς και η διεισδυτικότης του περί «ισότητος» στερεοτυπικού κηρύγματος του Συστήματος (και των παρελκόμενων προπαγανδιστικών μηνυμάτων συμμορφωτικού ισοπεδωτισμού) αποδεικνύεται τεραστία, δεδομένου ότι – όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς – έχει εισχωρήσει σε όλα τα πεδία της καθημερινότητoς των ευρωπαϊκών κοινωνιών, ιδίως δε στον τομέα της παιδείας. Βιώνουμε συνεχώς καταστάσεις ασφυκτικού παραλογισμού, στα όρια του σουρεαλισμού, με την υπερβολική αφοσίωση που επιδεικνύει το Σύστημα στην με κάθε μέσο επιβολή του δόγματος του εξισωτισμού, αυτής της «ιερής αγελάδος» του μεταπολεμικού κόσμου. Διακηρύσσει ότι τάχα αποδίδει μεγάλη σημασία στην αξία της προσωπικότητος, την οποία όμως στην πραγματικότητα ριζικώς απαξιώνει, περιφρονεί και τσαλαπατά! Κάθε απόπειρα διαμαρτυρίας και καταγγελίας της θεμελιώδους αυτής απάτης, της απάτης του επιβαλλομένου δόγματος του εξισωτισμού, συγκεντρώνει τα συντονισμένα «πυρά» των μέσων μαζικής προπαγάνδας (πλύσεως εγκεφάλου) του Συστήματος, προκειμένου εξ υπαρχής να εξουδετερωθεί και να καταπνιγεί.
Η προπαγάνδα του Συστήματος χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο αυθαιρέτους «κανόνες συμπεριφοράς» τους οποίους επιβάλλει στους λαούς, αξιοποιώντας εντέχνως τις αρχές της ψυχολογίας των μαζών. Πρόκειται για τεχνικές που δεν είναι εύκολο να αναγνωρισθούν από το πλήθος, το οποίο δεν έχει την ευχέρεια της αναλύσεως-διακρίσεως των διαστάσεων της τερατώδους απάτης.
Η παιδεία βάλλεται με ιδιαίτερη ένταση, δεδομένου ότι αποτελεί το θεμέλιο της κοινωνίας. Ο συντελούμενος αποπροσανατολισμός είναι συντριπτικός και παγιώνει την γενική σύγχυση, αφού ξεκινά από τις μικρές ηλικίες συνεχίζοντας ακόμα και πέραν της ενηλικιώσεως (του τυπικού τέλους της σχολικής παιδείας). Χαρακτηριστικό επίκαιρο παράδειγμα αποτελεί το προπαγανδιστικό στερεότυπο περί της ανάγκης υποδοχής, περιθάλψεως και αποδοχής των λαθρομεταναστών, των στρεβλά περιγραφομένων ως «οικονομικών και πολιτικών προσφύγων». Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα το σχετικό προπαγανδιστικό σφυροκόπημα που έχει εξαπολυθεί από τα μέσα μαζικής προπαγάνδας του Συστήματος, το οποίο διοχετεύεται ατόφιο και αναπαράγεται στο σχολικό περιβάλλον, χωρίς βεβαίως να προβάλλεται από κάποια θεσμική κατεύθυνση κάποια αντίρρηση ή αντίδραση! Από την στιγμή άλλωστε που θα τολμήσει κάποιος να αντιδράσει, διατυπώνοντας αντίθετη άποψη, στοχοποιείται αυτομάτως και σχεδόν ενοχοποιείται χαρακτηριζόμενος ως «αντιδημοκρατικό στοιχείο» και «ρατσιστής». Αυτή η φίμωση απόψεων αποτελεί την τυπική εκδήλωση ενός φαύλου πολιτεύματος, εντός του οποίου όλες οι απόψεις υποτίθεται ότι μπορούν να εκφράζονται ελευθέρως, να είναι ανεκτές και αποδεκτές, πλην βεβαίως εκείνων που …αποκαλύπτουν την εγγενή φαυλότητά του! Filis-Koimatai
Χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα εκφράσεως υστερικού φιλομεταναστευτικού δογματισμού: στην τελευταία τάξη του Λυκείου εισήχθη φέτος το μάθημα «ιστορία κοινωνικών επιστημών», με το επιχείρημα (όπως είχε δηλώσει ο Κουράκης) ότι το μάθημα αυτό “θα καλλιεργήσει την κριτική σκέψη και θα δώσει ευκαιρίες και ερεθίσματα προβληματισμού”… Το πρόβλημα-εμπόδιο όμως που αίφνης προέκυψε (κατ’ ουσίαν αναδείχθηκε από γνωστούς κομματικούς αντιπροσώπους και συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που αποτελούν συνήθη παραμάγαζα του αντεθνικού αριστερισμού) ήταν ότι το βιβλίο του μαθήματος αυτού γράφτηκε το 1999 και χρειάζεται «επικαιροποίηση» διότι εντοπίζεται σε αυτό ο όρος …«λαθρομετανάστης»! http://news247.gr/eidiseis/koinonia/paideia/to-ypoyrgeio-ksexase-ton-oro-lathrometanasths-sthn-istoria-koinwnikwn-episthmwn-ths-g-lykeioy.3692367.html
Γίνεται αντιληπτό – και από αυτό το παράδειγμα και από άλλα παρόμοια περιστατικά – ότι επιχειρείται η τεχνητή εξάλειψη του όρου “λαθρομετανάστης” – “λαθρομετανάστευση”) όχι μόνο από το εν λόγω βιβλίο αλλά και γενικώς από την κοινωνία! Σαν να μην πρέπει να υπάρχει καν λέξη η οποία να ορίζει την έννοια της παρανόμου εισόδου του οιουδήποτε σε μία κάποια χώρα, παραβιάζοντας τα νόμιμα σύνορα. Επίσης, σε κάποιο άλλο σημείο του επιμάχου βιβλίου, γίνεται (ανεπίτρεπτη…) αναφορά σε σειρά προβλημάτων ασφαλείας που πλήττουν την ελληνική κοινωνία, τα οποία προκύπτουν λόγω της ραγδαίας αυξήσεως των λαθρομεταναστών και των οικονομικών μεταναστών. Στο σημείο αυτό εντοπίζεται το «μοιραίο» λάθος που έπρεπε να είχαν αντιληφθεί 16 έτη νωρίτερα οι συγγραφείς του βιβλίου! Στον πληθυσμιακό πολτό (βιολογικό-πολιτισμικό) στον οποία τείνει μετατραπεί η κοινωνία της συγχρόνου Ελλάδος (που σύντομα ίσως αρχίσει να αποκαλείται Ελλαδιστάν), παιδεία με εθνικά χαρακτηριστικά μοιάζει να μην έχει θέση! Αντίθετα προωθείται μια νόθα διεθνιστική-πολυπολιτισμική (αντι-)παιδεία η οποία εκθειάζει και προωθεί την «ισότητα», καταπολεμά την ΑΡΙΣΤΕΙΑ σε όλες τις εκφάνσεις του βίου, δεδομένου ότι σύμφωνα με το κυρίαρχο δόγμα του εξισωτισμού δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένας που να ξεχωρίζει από την παθητική μετριότητα. Μοναδικός σκοπός της ανθρωπίνης υπάρξεως θα είναι η υλιστική κατανάλωση (που ασφαλώς προϋποθέτει υπερχρέωση-εξάρτηση από τις τράπεζες και βεβαίως τελεία αποχαύνωση). Η «καλλιέργεια» της κριτικής σκέψης, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα «ανθρωπιστή», φαίνεται ότι δύναται να επιτευχθεί μέσω της διαγραφής της «παλαιάς» ορολογίας, και της προετοιμασίας των γενεών που ακολουθούν ως πολιτών, όχι ασφαλώς της Ελλάδος, αλλά του …κόσμου!
Από το βιβλίο δεν λείπουν ασφαλώς οι αναφορές για πράξεις βίας και ρατσιστικά εγκλήματα εντός της Ευρώπης που τάχα αποτελούν «στίγμα» για τον ίδιο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Μάλλον αναφέρεται στον σημερινό φιλελεύθερο-καπιταλιστικό πολιτισμό που αποτελεί κακέκτυπο πολιτισμού και κουλτούρας. Παρακολουθούμε σήμερα τις κυβερνήσεις των περισσοτέρων ευρωπαϊκών κρατών να υποδέχονται τους μετανάστες όλο χαρά και υπερηφάνεια (!), θέλοντας να εμφανισθούν ως «ανθρωπιστές» και «φιλάνθρωποι», όπως θέλουν να νομίζουν. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα! Ο μοναδικός σε δημιουργικότητα και πνευματικό μεγαλείο ευρωπαϊκός πολιτισμός, διαμορφώθηκε μέσα από τις μάχες των λαών της Ευρώπης έναντι των αλλοφύλων και η αγνότητά του διατηρήθηκε μέσα στο κοινωνικό σώμα των λαών που ευρωπαϊκής ηπείρου, όσο υπήρχαν άξιοι πολιτικοί, στρατιωτικοί και πνευματικοί ταγοί, που λειτουργούσαν ως κοινωνοί και θεματοφύλακες των ευρωπαϊκών παραδόσεων τις οποίες μεταλαμπάδευαν και εξέλισσαν εντός πλαισίων εθνικής, φυλετικής και πολιτισμικής ομοιογενείας, σε πλήρη αντίθεση με τις σύγχρονες παρηκμασμένες «δημοκρατικές» κοινωνίες οι οποίες, υποθάλποντας την φυλετική επιμειξία και την αλλοτρίωση των εθνικών ταυτοτήτων, οδηγούν στην κατάλυση των παραδόσεων και τελικώς την κατάρρευση των ευρωπαϊκών κοινωνιών.un-prosfiges2
Ο Λευκός Άνθρωπος, απανταχού της γης, έχει καταστεί μεταπολεμικώς (και με ιδιαίτερη ένταση κατά τις τελευταίες δεκαετίες) θύμα μία πρωτοφανούς και μοναδικής στην παγκόσμια ιστορία, γενοκτονίας, πιεζόμενος να δεχθεί την άνευ όρων αντικατάστασή του πληθυσμού του, ώστε να συντελεσθεί η προδιαγραφόμενη (και προπαγανδισμένη) εθνική, φυλετική και πολιτισμική ανάμειξη («πολυπολιτισμός») εντός συγκεκριμένων γεωγραφικών περιοχών οι οποίες ιστορικώς κατοικούνταν μόνον από λευκούς! Στις περιπτώσεις, αντιθέτως, κατά τις οποίες μια περιοχή, στην Αφρική ή στην Ασία, συμβαίνει να κατοικείται π.χ. μόνο από νέγρους ή μογγολοειδείς, εκεί δεν δρομολογείται ανάλογη διαδικασία επιβολής «πολυπολιτισμού»… Απεναντίας, εκεί είναι που προστατεύεται και διαφυλάσσεται ο τοπικός λαός και ο πολιτισμική του ταυτότητα! Στην Αφρική, επί παραδείγματι, για να είσαι πραγματικά «ίσος», πρέπει να έχεις τουλάχιστον το ίδιο χρώμα με τους γηγενείς!
http://conservative-headlines.com/2012/08/liberal-rt-admits-institutional-discrimination-against-white-in-south-africa/
Κοινωνίες ωστόσο που θεωρούνται «τριτοκοσμικές» διαπιστώνει κανείς ότι τηρούν βασικούς φυλετικούς κανόνες που εγγυώνται την επιβίωσή τους ως κάτι διαφορετικό, σε πλήρη αντίθεση με τις υπνωτισμένες ευρωπαϊκές κοινωνίες, οι οποίες αυτοενοχοποιούνται, αυτοευνουχίζονται και τελικώς αυτοκαταργούνται. Είναι λοιπόν ο λευκός άνθρωπος – και μόνο – που αντιμετωπίζει σήμερα το άμεσο ορατό φάσμα του βιολογικού αφανισμού και του πολιτισμικού μαρασμού, έχοντας ενστερνισθεί το καλλιεργούμενο δόγμα του παρα-φύσιν εξισωτισμού (μέσω χριστιανισμού, μαρξισμού, λιμπεραλισμού, μοντερνισμού, κλπ) υφιστάμενος την ύπουλη περί της ισότητος προπαγάνδα.
Ο αποβλακωμένος, αποπροσανατολισμένος και υπνωτισμένος λευκός, οδηγείται ολοταχώς στην απόλυτη καταστροφή! Επείγει όσο ποτέ άλλοτε η αφύπνιση των ευρωπαϊκών εθνών, προτού χαθούν τα πάντα, προτού η καταστροφή καταστεί οριστική και ανεπίστρεπτη!
saveme