Δείχνοντας το «δένδρο» – κρύβοντας το «δάσος»…

Ενώ η δημόσια συζήτηση στην Ελλάδα μονοπωλείται από τις ανούσιες πολιτικάντικες φλυαρίες και τις συνήθεις ψευδολογίες που συνδέονται με το φαιδρό πανηγύρι των επικείμενων εκλογών, η εξ ανατολών πληθυσμιακή εισβολή κλιμακώνεται σε τέτοιο βαθμό ώστε τα Συστημικά μ.μ.ε., όσο και αν θα ήθελαν, αδυνατούν να αποκρύψουν την κατάσταση, αφού στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα οποία πλήττονται αμεσότερα από την επελαύνουσα ασιατική ισλαμική ανθρωποθάλασσα, οι καθημερινώς ανεμπόδιστα εισρέοντες (από τα ανοικτά σύνορα) και εν συνεχεία συσσωρευόμενοι λαθροεισβολείς, κοντεύουν πλέον να υπερβούν σε πληθυσμιακό μέγεθος τον γηγενή πληθυσμό της κάθε νήσου! Παραλλήλως οι λιμένες των νήσων (Λέσβου, Κω, Σάμου, κλπ) όπου οι μεσανατολίτες έποικοι έχουν στήσει ιδιότυπα τσαντιρο-γκέτο, έχουν μετατραπεί σε απέραντα αφοδευτήρια. Πέραν του προφανούς κινδύνου για την δημόσια υγεία και ασφάλεια που συνιστά αυτή η συσσώρευση, εσχάτως σημειώνονται σε καθημερινή βάση ταραχές και συγκρούσεις είτε μεταξύ εθνοτικών ομάδων είτε μεταξύ των λαθροεποίκων και των μελών του ισχνού προσωπικού των δυνάμεων τηρήσεως της τάξεως, των οποίων η ζωή και η σωματική ακεραιότης τίθεται καθημερινώς σε σοβαρή διακινδύνευση!Όλα αυτά τα προβλήματα αποτελούν απλώς παρωνυχίδες δίπλα στην μεσο-μακροπρόθεσμη τραγωδία που αυτή η πληθυσμιακή εισβολή συνιστά για τους λαούς της Ευρώπης!

Επαναλαμβάνουμε, τα Συστημικά μ.μ.ε. τα οποία, ως γνωστόν, δεν χάνουν ευκαιρία για προώθηση της εθνοκτόνου «αντιρατσιστικής»-ψευτοουμανιστικής προπαγάνδας, αδυνατούν – όσο και αν θα το ήθελαν – να αποκρύψουν τα όσα συγκλονιστικά συμβαίνουν. Φροντίζουν ωστόσο να εξουδετερώνουν τεχνηέντως την όποια πιθανότητα αφυπνίσεως των Ελλήνων διά της ύπουλης τακτικής του «δείχνοντας το δένδρο για να κρυφτεί το δάσος», όπου δένδρο: οι δακρύβρεχτες παρουσιάσεις της «οδύσσειας του μικρού Αφγανού Φατίχ», οι σπαραξικάρδιες παρουσιάσεις του «δράματος του πεντάχρονου Γκαλίπ και του τρίχρονου Αϊλάν που πνίγηκαν όταν ανετράπη το δουλεμπορικό που τους μετέφερε», οι μελοδραματικές παρουσιάσεις της «συγκινητικής διάσωσης του ναυαγού Μοχάμεντ» και οι ιστορίες τελειωμό δεν έχουν…. Κάθε μέρα και μία νέα συγκινητική ιστορία ξεθάβεται, μοντάρεται καταλλήλως και λαμβάνει δυσανάλογα μεγάλες διαστάσεις ώστε να συσκοτίσει την ζοφερή πραγματικότητα και να αποκρύψει την ουσία του προβλήματος (του δάσους), ήτοι την προϊούσα ισλαμοποίηση όλης της Ευρώπης και τον βέβαιο δημογραφικό αφανισμό των ευρωπαϊκών εθνών! Τοιουτοτρόπως, η συζήτηση στα μ.μ.ε περιορίζεται στο μυωπικό ενδιαφέρον για την «διαχείριση των μεταναστευτικών ροών» για την «απάλυνση του δράματος των προσφύγων», για την παροχή «ανθρωπιστικής βοήθειας», για την …«διάσωση» και «φιλοξενία» των «παράτυπων μεταναστών», κλπ. Σε πρώτο (κοντινό) πλάνο πάντοτε προβάλλονται (σκοπίμως!) τα παιδάκια και οι γυναίκες (με μαντίλες και καμπαρντίνες εν μέσω καύσωνος!), μάλιστα δε οι έγκυοι, καίτοι αυτές οι ομάδες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε το 10% του συνόλου των εισβαλλόντων λαθροεποίκων, όπου κυριαρχούν μελαμψοί νέοι άνδρες με μοχθηρές φυσιογνωμίες όμοιες με εκείνες των υπανθρώπων που διαπράττουν τους αποκεφαλισμούς στο Ιράκ και τη Συρία… Πάντοτε γίνεται λόγος για «Σύριους πρόσφυγες πολέμου» (οι πλείστοι των οποίων είναι προφανώς λιποτάκτες του συριακού στρατού), αποκρύπτοντας την «λεπτομέρεια» ότι η πλειονότης των λαθροεισβολέων είναι Αφγανοί, Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί, κλπ μουσουλμάνοι κεντροασιάτες. Οι οποίοι, αν και εισέρχονται στην Ελλάδα εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες, μόλις πληροφορήθηκαν προ μηνών την τότε προεκλογική ανοικτή πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ (διακήρυξη περί πολιτικής ανοικτών συνόρων) έσπευσαν ασφαλώς μαζικώς να αξιοποιήσουν την ευκαιρία…
Η παραπληροφόρηση των μ.μ.ε. του Συστήματος δεν σταματά εδώ. Συνεχώς ακούμε π.χ. για «δουλεμπόρους», όταν είναι προφανές ότι ουδείς λαθρομετανάστης μεταφέρεται χωρίς την θέλησή του, πληρώνει μάλιστα αδρά τα μέλη των κυκλωμάτων των μεταφορέων προκειμένου να εγκατασταθεί σε κάποια ευρωπαϊκή χώρα – κατά προτίμηση βόρεια (όπου η αυτοκτονική ηλιθιότης της μεταναστολαγνείας έχει θράυσει κάθε όριο ευνουχισμού). Ακούμε επίσης συνεχώς για «πρόσφυγες πολέμου» όταν είναι δεδομένο ότι όλοι οι λαθρομετανάστες προέρχονται από την ομόθρησκή τους Τουρκία, όπου ασφαλώς δεν υφίσταται εμπόλεμη κατάσταση και όπου το βιοτικό επίπεδο δεν απέχει από τα ευρωπαϊκά επίπεδα.

Το μόνο παρήγορο σε όλο αυτόν τον ζόφο είναι ότι φαίνεται να υπάρχουν πλέον αρκετοί Έλληνες που έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τον θανάσιμο κίνδυνο της βιολογικής-πληθυσμιακής και εθνοπολιτισμικής αλλοιώσεως που διατρέχει η πατρίδα μας και ολόκληρη η Ευρώπη, υπό το βάρος του ασιατικού (σημιτοχαμαιτικο ή τουρανικού/μογγολικού) ισλαμικού εποικισμού, όπως προκύπτει από τα οξύτατα και συχνά διεισδυτικά σχόλια αναγνωστών που δημοσιεύονται σε συνέχεια σχετικών ειδήσεων στα διάφορα δημοσιογραφικά ιστολόγια.
Μεταφέρουμε ενδεικτικώς μετρικές οξυδερκείς τοποθετήσεις αναγνωστών, σε συνέχεια μίας μόνο σχετικής αναρτήσεως στην ιστοσελίδα της εφημερίδος «Πρώτο Θέμα», σημειώνοντας ότι, το τελευταίο διάστημα, σε κάθε ανάλογη ανάρτηση, όπου τουλάχιστον επιτρέπονται τα σχόλια, ακολουθούν συνήθως εκατοντάδες οργισμένα σχόλια αγανακτισμένων από την διαμοφούμενη κατάσταση, Ελλήνων (σταχυολογούμε εν συνεχεία, για του λόγου το αληθές, εντελώς ενδεικτικώς, ορισμένα ενδιαφέροντα σημερινά σχόλια, διατηρώντας την σύνταξη και ορθογραφία των πρωτοτύπων):
(*Τα βίντεο προέρχονται από το lesvosnews.gr)

“Ορισμένοι πιστεύουν πως ο ανομολόγητος στόχος της εγκατάστασης των μουσουλμάνων μεταναστών στην Ευρώπη είναι η σταδιακή της ισλαμοποίηση. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν ο αριθμός των πιστών φθάσει σ έναν υπολογίσιμο ποσοστό π.χ. στο 30% του πληθυσμού τα των χωρών που τους φιλοξενούν. Τότε θα αυξηθεί εκ μέρους τους η πίεση για περισσότερα δικαιώματα και θα επιδιώξουν να διορθώσουν την συμπεριφορά του περιγύρου τους, ώστε οι άπιστοι να μην μολύνουν το ισλαμικό περιβάλλον με τη συμπεριφορά τους. Aπό την άλλη παρατηρείται και αύξηση της εγκληματικότητας και της ισλαμικής τρομοκρατίας από διάφορες τρομοκρατικές ομάδες, (Αλ Κάιντα, Τζιχαντιστές/ISIS κ.α.), που στρατολογούν τα μέλη τους από μετανάστες δεύτερης γενιές που φυτοζωούν στο περιθώριο, στις φτωχογειτονιές και στα υποβαθμισμένα προάστια των ευρωπαϊκών μητροπόλεων. Κάτι τέτοιο όμως θα σημάνει τη μετατροπή των ανοικτών κοινωνιών της Ευρώπης σε παραρτήματα της Μέσης Ανατολής, και της μεταφοράς στη Γηραιά Ήπειρο των εσωτερικών διαμαχών και εμφυλίων πολέμων που μαστίζουν την εγγύς ανατολή! Αυτό μπορεί να φαντάζει κάπως υπερβολικό, όμως πως μπορεί κανείς να είναι ήσυχος γνωρίζοντας πως την ίδια στιγμή στο νότο και στα ανατολικά της Μεσογείου συντελείται μια πρωτοφανής δημογραφική έκρηξη, ενώ στα βόρεια παράλια της ίδιας θάλασσας οι στάσιμοι πληθυσμοί της Ευρώπης, γερνούν και φθίνουν ανεπιστρεπτί; Η ιστορία μας έδειξε πως όπου δημιουργούνται πληθυσμιακά κενά, οι ταχύτερα αναπτυσσόμενοι πληθυσμοί τείνουν να τα καλύψουν. Άλλωστε υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι που ωθούν σε κάτι τέτοιο. Ακόμη και η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει παραδεχθεί πως για να διατηρήσει τη σημερινή αναλογία ενεργού και μη ενεργού πληθυσμού στο τέσσερα ή πέντε προς ένα πρέπει, έως το 2025, να ανοίξει τις πύλες της σε 150 εκατομμύρια οικονομικούς μετανάστες! Κάποιες άλλες προβλέψεις μιλούν για την εγκατάσταση στην Ευρώπη 350 εκ. μεταναστών ως το 2050μ.Χ.! Αν αυτό συμβεί θα πρόκειται για την πιο κατακλυσμιαία μεταναστευτική πλημμυρίδα που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Μπροστά της ακόμη και η περιβόητη μετανάστευση των βαρβαρικών φυλών τον 4ο-5ο μ.Χ. αιώνα, που κατέλυσε τη Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, θα φαντάζει απλό ιστορικό συμβάν. Αν η μελλοντική Ευρώπη εποικιστεί με 200 εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες, τότε ίσως τερματιστεί και η αντιπαράθεση Ισλάμ-Δύσης, εφόσον το Ισλάμ θα γίνει κι αυτό μια ευρωπαϊκή θρησκεία.

***
Αυτο ρωταω και εγω, αλλα και χιλιαδες Ελληνες. Επισης γιατι δεν παραμενουν στην Τουρκια. Μια απεραντη χωρα, με ταυτοσημη κουλτουρα με τους εισβολεις, με ραγδαια αναπτυξη, που πλεον ανηκει στο club των G20. Ακομα δεν αναφερεται πουθενα, οτι τοσα χρονια που εξελισσεται αυτη η προδοτικη για την Ελλαδα κατασταση, ταυτοχρονα οι ανθελληνες που μας κυβερνουν προβαλλουν καθε δυνατο εμποδιο στην εκδοση βιζας σε επισκεπτες απο τις ανατολικοευρωπαικες χωρες. Εισαι μουσουλμανος εισβολεας; Παρακαλω περαστε! Εισαι ευκαταστατος Ουκρανος τουριστας που σκοπευεις να αφησεις και το συναλλαγμα σου σ’αυτον τον ρημαγμενο τοπο; Τραβα στην …Ρωσια για να βγαλεις βιζα για την Ελλαδα! Πραγματικοτατο περιστατικο, απο φιλο Ουκρανο ενος συναδελφου μου. Φυσικα καθε αλλο παρα για μεμονωμενο περιστατικο προκειται. Ανατρεξτε και στην ειδησεογραφια προηγουμενων ετων να το διαπιστωσετε. Εως και διαδηλωσεις στο Ελληνικο προξενειο της Ουκρανιας εγιναν προκειμενου να τους επιτραπει ΝΟΜΟΤΥΠΑ η εισοδος στην χωρα μας, μαζι με το συναλλαγμα τους βεβαιως! Χιλια – δυο εμποδια στην εκδοση βιζας σε Ρωσους και Ουκρανους τουριστες, που στρεφονται προς την Τουρκια για τις διακοπες τους, την ωρα που τα ελληνικα συνορα ουσιαστικα δεν υφιστανται. Σε καθε υγιως σκεπτομενο πολιτη αυτα αποδεικνυουν νομιζω πολλα….
***
Η Αθήνα και ο Ελληνισμός δέχονται κατηγορίες που πολύ δύσκολα μπορούν να αποκρούσουν. Η εξαγγελία προ των εκλογών του Ιανουαρίου και στη συνέχεια με κυβερνητική απόφαση της διάσημης πλέον αρμοδίας αναπληρώτριας υπουργού κας Χριστοδουλοπούλου απόδοση ταξιδιωτικών εγγράφων, με παράλληλη κοινοποίηση στους απανταχού ενδιαφερόμενους, από την υποσαχάρια Αφρική έως και την Ινδονησία (!) λειτούργησε ως σάλπισμα προς όλους όσοι ασχολούνται με το δουλεμπόριο, να καταστρώσουν σχέδια μεταφοράς μυρίων ανθρώπων προς την Ελλάδα. Οι δικαιωματιστές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (σ.σ. και όχι μόνον), προφανώς δεν αποδέχονται τις προφητικές επισημάνσεις του αείμνηστου Παναγιώτη Κονδύλη: Ώστε σε τελευταία ανάλυση δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα δίχως απεριόριστη ελευθερία κίνησης και εγκατάστασης και δίχως αυτόματη νομική εξίσωση όλων των ατόμων με όλα τα άτομα χάρη στην οικουμενική ισχύ μιας ενιαίας νομοθεσίας κανένα κράτος δεν μπορεί, χωρίς να αυτοδιαλυθεί, να αναγνωρίσει σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως, δικαιώματα που θεωρούνται ως πολιτικά ή αστικά δικαιώματα, π.χ. το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι ή το δικαίωμα της ελεύθερης εγκατάστασης Ανθρώπινα δικαιώματα, τα οποία θα άξιζαν πράγματι αυτό το όνομα, θα μπορούσε να χορηγήσει μονάχα ένα παγκόσμιο κράτος, προς το οποίο όλα τα άτομα θα βρίσκονταν σε ίση και σε άμεση σχέση, δηλαδή θα αποκτούσαν άμεσα όλα τους τα δικαιώματα από αυτό ως τον εκπρόσωπο ολόκληρης της ανθρωπότητας (Π. Κονδύλης, Από τον 20ο στον 21ο αιώνα, Τομές στην πλανητική πολιτική περί το 2000, σελ 61-62, Εκδόσεις Θεμέλιο, Αθήνα 1998). Συνεπώς, στο όνομα των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραβιάζονται τα εθνικά συμφέροντα και χρησιμοποιούνται από τρίτες δυνάμεις ως αποσταθεροποιητικοί μοχλοί μέχρι να ανοίξουν οι πύλες Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ (στις 03/09), ο διαπρεπής καθηγητής Γεωπολιτικής Ιωάννης Μάζης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ευθύνεται για τα όσα συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή και αλλού, ως συνέπεια δράσεων τρίτων δυνάμεων, αναφερόμενος στην πορεία που έχουν λάβει οι τρέχουσες μεταναστευτικές ροές. Συμφωνούμε απόλυτα με τα όσα είπε και στο παρελθόν έγραψε για να επαληθευτεί πολλαπλώς και συνεχώς ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης πατέρας της γεωπολιτικής σκέψης του νεότερου Ελληνισμού. Αναφερθήκαμε στο πρόσωπό του γιατί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης έχει γεωπολιτική διάσταση και επιφέρει αποτελέσματα επί γεωστρατηγικού επιπέδου. Το ζήτημα χρήζει σοβαρής και εκτενούς ανάλυσης
***

Η κερκόπορτα της Ευρώπης (σ.σ. όχι μόνον της ΕΕ) άνοιξε με ελληνική ευθύνη και πρωτοβουλία, επιτρέποντας μιαν άνευ προηγουμένου ειρηνική εισβολή μουσουλμανικών μαζών στην ήπειρο, η οποία κατά το ιστορικό παρελθόν κατόρθωσε να αναχαιτίσει την προέλαση των στρατιών του Ισλάμ, αποτρέποντας τον δια της βίας εξισλαμισμό του γεωγραφικού λίκνου του ελληνο-ρωμαϊκού πολιτισμού. Είναι πλέον γεγονός αυταπόδεικτο ότι η μοναδική προεκλογική υπόσχεση-απειλή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί αποστολής χιλιάδων μεταναστών και τζιχαντιστών στην καρδιά της Ευρώπης, υλοποιείται με κίνδυνο παραγωγής μη αναστρέψιμων ιστορικών αποτελεσμάτων.ε καθημερινή βάση, η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη συνειδητοποιεί και αντιλαμβάνεται με τρόπο επικίνδυνα ανησυχητικό, ότι η Ελλάδα συνιστά εν γένει αποσταθεροποιητικό πόλο με αφορμή την λαθρομετανάστευση, καθώς μεθόδευσε και εκτέλεσε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την πολιτική ήπιας αναχαίτισης των κατά συντριπτική πλειοψηφία μουσουλμανικών εποικιστικών ροών, με το κάλυμμα του οικονομικού μετανάστη ή και του πρόσφυγα. Μέσα σε επτά μόλις μήνες το πολιτικο-διπλωματικό κεφάλαιο της χώρας, υφίσταται τις συνέπειες ακόμη μιας πιο σημαντικής κρίσης, επακόλουθη της τρέχουσας πολιτικής κατεύθυνσης των δικαιωματιστών της συγκυβέρνησης, η οποία προστίθεται στην απομείωση που έχει συμβεί λόγω της έντασης που προκλήθηκε από την αμετροεπή διαπραγμάτευση για την οικονομία. Στους οφθαλμούς των Ευρωπαίων (εντός και εκτός ΕΕ) η Αθήνα ευθύνεται γιατί επέτρεψε και δεν απέτρεψε, επιτάχυνε και δεν επιβράδυνε, την είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων και προσεχώς εκατομμυρίων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (σ.σ. ή παράτυπων μεταναστών), οι οποίοι κατευθύνονται προς την γεωγραφική καρδιά της γηραιάς ηπείρου. Την ίδια στιγμή χαμόγελα ικανοποίησης, ανάμικτα με κροκοδείλια δάκρυα σχηματίζονται στους ισλαμιστικούς κύκλους σε Τουρκία και στο Χαλιφάτο (σ.σ. Daesh επί το ορθότερον) σκιαγραφώντας την μέγιστη σε επίπεδο γεωπολιτικής επιτυχία στο όνομα του τζιχάντ, όπως εκείνοι το αντιλαμβάνονται.
***
Οkay, πρόσφυγες. Αλλά γιατί βρε πρόσφυγα ταλαιπωριέσαι; Λοιπόν, Πακιστάv, Στoκxόλμη αερoπορικώς: 300 ευρώ Γιατί, λoιπόν, έρxεσαι Eλλάδα με 3-4-5.000 ευρώ το κεφάλι; (Av “πράγματι” έxεις πρooρισμό π.x. την Στοκχόλμη; As πoύμε ότι διαθέτεις κάμπoσες χιλιάδες ευρώ-δoλάρια (αδιάφoρο αv πoύλησες τη σπηλιά σου, τις κατσίκες σου, την αδερφή σoυ, vαρκωτικά, αν σκότωσες ή σου τα έδωσε ο πλoύσιος άραβας vovός σου) και λες: Pε συ δεν πάω στην πoλιτισμένη Δύση να γλιτώσω από τηv zωή ή τις διώξεις εδώ και να βρω και την τύxη μου; Aπόλεμoι βoυτυρoμπεμπέδες είναι αυτοί οι άπιστoι εκεί στη Δύση, θα κάνω ότι γoυστάρω”. Bάzεις λoιπόν στόxo τον πλούσιo Boρρά. Στο έδειξαν στο xάρτη, στο “τόvισαv” και το τovίzεις κι εσύ διαρκώς στον εαυτό σου για να “μην το ξεxάσεις”. Δεν σ ενδιαφέρει ο “υπανάπτυκτos” Eυρωπαϊκός Nότos”. Ηλίθιos είσαι να πας στον φτωxό Nότo; Aπό φτώxεια σε φτώxεια θα πας; Kόβεις λoιπόv Azιμούθιo για Boρρά και μόvo. Aφoύ είσαι έvας “καλoπρoαίρετos μεταvαστάκos” λοιπόν, τι σε εμπoδίzει, με “τόσα λεφτά” στο πoυγγί, να πας στην πρεσβεία π.χ. της Bρεταvίας, Γερμαvίας, Γαλλίαs, Σoυηδίας ή όποια άλλη χώρα κάvεις κέφι -καλovτυμέvoς εvvoείται, και να zητήσεις “τoυριστική βίzα”; Ωπ! Τόσo απλό φίλε μου! Πλένεσαι καλά καλά, βάzεις τα ρoύxα σου σε μια πoλιτισμένη δυτική βαλίτσα, παίρvεις το αερoπλάvo της γραμμής, απoλαμβάvεις τις ευγεvείς υπηρεσίες και xαμόγελα της όμoρφης αερoσυvoδού, της λες κι έvα μεγαλόπρεπo ευxαριστώ (ευκαιρία να το “παίξεις και κάπoιos” για πρώτη φoρά στη zωή σου) και… απoβιβάzεσαι μια xαρά και xωρίς πρoβλήματα, άvετos, κεφάτos, καθαρός και πρoπάvτων ασφαλής μέσα σε λίγες ώρεs, στην “γη της επαγγελίαs”. Στην καρδιά της Στoκxόλμης! Και βρίσκεσαι κύριoς, με 3-4.000 ευρώ στην τσέπη (πρόσεξε, το εισόδημα εvός ολόκληρoυ έτους για εκατoμμύρια Eυρωπαίους), να περιφέρεσαι αvάμεσα σε xιλιάδες δίμετρες ξαvθιές υπέρoxες υπoψήφιες Σoυηδέzες xανούμισες σου (βλέπεις, δεν έxεις σκοπό ν αφήσεις πίσω στο patrida και τις θρησκευτικές σου αντιλήψεις, όλα κι όλα). Όλo κι όλο το κόστos, χμμ 20 τα ρούχα + χμμ 20 το φαγητό + χμμ 60 ο ύπνος + χμμ 300 το πoλύ το εισιτήριο charter της τελευταίας στιγμής, xμμ άvτε και 500 επιπλέον απρόβλεπτα… ωπ, vάτo, το πoλύ 1.000 ευρώ το συvoλικό κόστos του “μαγικού ταξιδιoύ”. Aφoύ λήξει η τoυριστική βίzα παραμέvεις εκεί ως λαθρoμεταvάστης. Aυτό δεν ήθελες;”