Προς υποστολή η αμερικανική συνομοσπονδιακή σημαία;!

Σε υποστολή της αμερικανικής συνομοσπονδιακής σημαίας – που βρίσκονταν στην κορυφή του κυβερνητικού κτιρίου στην Νότια Καρολίνα για πάνω από 50 έτη – προχώρησε η ρεπουμπλικανή (ινδικής καταγωγής…) κυβερνήτης Nikki Haley, λόγω των γεγονότων που συνέβησαν πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή του Τσάρλεστον. Η είδηση διαδόθηκε γρήγορα μέσω των Μ.Μ.Ε και «μεταφράστηκε» ως μια πράξη συμβολισμού, «ενάντια στην μισαλλοδοξία και το ρατσιστικό μίσος», που (υποτίθεται ότι) διακατέχει τους λευκούς Αμερικανούς έναντι των αφρικανικής καταγωγής συμπολιτών τους που …διαβιούν ειρηνικά στην αμερικανική ήπειρο! Η πρόσφατη επίθεση σε εκκλησία νέγρων στο Τσάρλεστον ήταν ασφαλώς δολοφονική πράξη – και ως εκ τούτου καταδικαστέα – αλλά παράλληλα και εξαιρετικά βολική για την προώθηση της «αντιρατσιστικής» (κατ’ ουσίαν αντι-λευκής) προπαγανδιστικής ατζέντας του Συστήματος που πάντοτε φροντίζει να πιάνεται από παρόμοια περιστατικά χρησιμοποιώντας τα προκειμένου να δαιμονοποιήσει κάθε έστω αναιμικό σκίρτημα των λευκών για αντίσταση ενώπιον της εν εξελίξει γενοκτονίας που υφίστανται η λευκή φυλή.
Καθώς ο νεαρός δράστης της δολοφονικής επιθέσεως στο Τσάρλεστον παρουσιάστηκε να κρατάει την σημαία της νότιας συμμαχίας μαζί με ένα «ρατσιστικό» μανιφέστο (που ενδεχομένως είχε συντάξει ο ίδιος, χωρίς να το διαδώσει), το Σύστημα άδραξε αμέσως την ευκαιρία για να δαιμονοποιήσει και σχεδόν να ποινικοποιήσει την χρήση της γνωστής σημαίας της συνομοσπονδίας, που αποτελεί ως γνωστόν, ένα είδος εκφράσεως της υπερηφάνειας των λευκών Αμερικανών του Νότου για την καταγωγή και την παράδοσή τους.
Όσον αφορά τον αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, που αποτελεί το ιστορικό υπόβαθρο στο οποίο εδράζεται η παράδοση, το πνεύμα της οποίας εκφράζει η εν λόγω σημαία, αρκεί να θυμίσουμε ότι τα θύματά του είχαν ξεπεράσει σε αριθμό το 1.000.000! Δεν είναι ωστόσο του παρόντος να αναφερθούμε στα αίτια του πολέμου ή σε ιστορικές λεπτομέρειες που αφορούν την εξέλιξη και τις επιπτώσεις του. Ωστόσο, μία σημαντική επισήμανση σε σχέση με τους τότε εμπολέμους, είναι πως όλοι τους, ασχέτως της πλευράς που επέλεξαν να υπερασπίσουν, έπεσαν υπέρ των ιδεών, της πατρίδας όπως τη νοούσε ο καθένας και φυσικά της σημαίας που υποστήριζαν ως σύμβολο πατριωτισμού, πολεμικότητος, τιμής και αγωνιστικού καθήκοντος.
Η δαιμονοποίηση της σημαίας της συνομοσπονδίας αποκαλύπτει ότι το Σύστημα λειτουργεί με «δύο μέτρα και δύο σταθμά», αφού, όπως απεδείχθη και προσφάτως και στις ΗΠΑ, όταν διαπράττεται κάποιο έγκλημα από φανατικούς Ισλαμιστές-Τζιχαντιστές σε βάρος λευκών Αμερικανών, η κάλυψη από τα μ.μ.ε. είναι χλιαρή και ουδόλως συνοδευόμενη από αντ-ισλαμικές φραστικές καταδίκες, κυνήγι μαγισσών, διώξεις, κλπ. Αρκεί να σκεφτεί κανείς και να συγκρίνει τον τρόπο με τον οποίο καλύφθηκε από τα μ.μ.ε. (δυσανάλογα υποβαθμισμένη) και την έκταση που (δεν) έλαβε η συγκλονιστική είδηση για την φρικτή επίθεση επί αμερικανικού εδάφους ενός 24χρονου ισλαμιστή ονόματι Μοχάμαντ Γιουσούφ Αμπντουλαζίζ ο οποίος σκότωσε χθες, Πέμπτη, τέσσερις αμερικανούς πεζοναύτες προτού να πέσει και ο ίδιος νεκρός από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας, στην Τσατανούγκα του Τενεσί! Ακούσατε από κάποιον πολιτικό ή δημοσιογράφο να απαιτήσει κατ’ ανάλογο τρόπο, να υποσταλεί π.χ. η σημαία του Ισλάμ από τα τζαμιά ή άλλους χώρου λατρείας των μουσουλμάνων; Όχι βέβαια! Και να σκεφτεί κανείς πως στην πρώτη περίπτωση (την επίθεση στο Τσάρλεστον) φαίνεται ότι μιλάμε για ένα μεμονωμένο περιστατικό, διότι δεν υπήρξε καμία οργάνωση ή συνεργός πίσω από τον δράστη – για να μην αναφέρουμε ότι παρόμοια γεγονότα (με θύματα νέγρους) στην πραγματικότητα συμβαίνουν σπανιότατα – ενώ αντίθετα (στην δεύτερη περίπττωση) ο ισλαμικός εξτρεμισμός προκαλεί τρόμο σ’ όλο τον κόσμο, αφού πρόκειται για οργανωμένο εγχείρημα που βασίζεται στον θρησκευτικό φανατισμό, προσηλυτίζοντας νέους «εθελοντές» με αυξανόμενο ρυθμό, όχι μόνο στις μουσουλμανικές χώρες, αλλά πλέον και στην Ευρώπη και στις Η.Π.Α. Επιπλέον το Ισλάμ είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη θρησκεία στην Αμερική. Μεγαλοπρεπή ισλαμικά τεμένη ξεφυτρώνουν όλο και πιο συχνά σε όλη την επικράτεια!
Όλα τα παραπάνω αποκαλύπτουν την προφανώς προγραμματισμένη προσπάθεια εκμεταλλεύσεως εκ μέρους του Συστήματος κάθε μεμονωμένου περιστατικού που καθίσταται «βολικό» για την προώθηση των πάγιων επιδιώξεων μέσω της δαιμονοποιήσεως και τελικώς της καταστολής κάθε αποπείρας εκδηλώσεως οιασδήποτε μορφής εθνοφυλετικής συνειδητοποιήσεως και οιασδήποτε μορφής εκφράσεως της εθνικής και φυλετικής υπερηφάνειας του λευκού πληθυσμού των Η.Π.Α.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλύτερα στις χώρες της Ευρώπης όπου με δικτατορικού τύπου νομοθετήματα-εξπρές (όπως προσφάτως και στην Ελλάδα) επιχειρείται όχι μόνο η δαιμονοποίηση αλλά και η ποινικοποίηση της εκφράσεως της ιδέας της εθνικής ταυτότητος και της εθνικής και φυλετικής υπερηφάνειας και ιδίως της εκφράσεως της αγωνίας για την επιχειρούμενη γενοκτονία του λευκού ανθρώπου απανταχού της γης! Τα μ.μ.ε. και το διεφθαρμένο πολιτικό κατεστημένο καταβάλλουν συντονισμένη προσπάθεια για να καλλιεργήσουν τεχνηέντως στις συνειδήσεις των ευρωπαϊκών λαών ενοχικά σύνδρομα για δήθεν εγκληματικές πράξεις των προγόνων τους, ακόμη ακόμη και για την ίδια την καταγωγή τους, ως το να έχει γεννηθεί κανείς λευκός να συνιστά κάτι a priori κάτι επιβαρυντικό για το οποίο θα πρέπει να εξιλεωθεί δι’ αυτοευνουχισμού! Ιδού το δράμα της φυλής μας στην σκοτεινή εποχή που διανύουμε!