Ομιλία-εκδήλωση στα γραφεία του ΆΡΜΑτος στην Αθήνα.

Το Σάββατο 18 Απριλίου έλαβε χώρα στην περιοχή της πρωτευούσης ομιλία του επί κεφαλής του Εθνοκοινοτικού Δεσμού του Άρματος, Στεφάνου Γκέκα.
Στους δύσκολους καιρούς της Πατρίδος και του Έθνους μας η συσπείρωση όλων των εθνοφυλετικών δυνάμεων αποτελεί αναγκαία συνθήκη ικανοποιητικής και αποτελεσματικής διεξαγωγής του ιερού μας Αγώνα. Με γνώμονα τις επιταγές του Έθνους μας, προτάθηκε ευθέως η ανάγκη διαπλάσεως και συνεχούς δράσεως εκείνων των ηθικώς ακεραίων, ψυχικώς ηρωικών και ιδεολογικώς ολοκληρωμένων κι ευθυτενών μαχητών οι οποίοι, ορμώμενοι κι εμπνεόμενοι από την παρακαταθήκη ήθους της κλεφτουριάς του ᾿21, καλούνται να υψώσουν το ανάστημά τους και να πολεμήσουν στα τείχη της ατομικής μα και, προ παντός, συλλογικής ακεραιότητας κι αξιοπρέπειάς τους.
Ενάντια στην αποκαθήλωση κάθε ίχνους Τιμής από τους ρασοφόρους και μη μισθοφόρους των εκάστοτε οικουμενικών ιδεολογικών κέντρων, ενάντια στο αδιέξοδο της δημοκρατίας, ενάντια στην εσκεμμένη αποβλάκωση και ψυχική μόλυνση της νεολαίας, η κοινότητα του Άρματος δεικνύει τον δρόμο της πραγματικής θεμελίωσης σθεναρών και καλοθεμελιωμένων τειχών, ικανών να συνθλίψουν την τελική αυτή και κρίσιμη εφόρμηση της Παρακμής.
Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα από την ομιλία.

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Πιέσατε τὸ βέλος προκειμένου νὰ λάβετε (κατεβάσετε) τὸ ἀντίστοιχον ἀρχεῖον εἰς ὑπολογιστήν· προκειμένου δὲ περὶ φορητῆς συσκευῆς, πιέσατε “Λήψη”.