Tὸ ἐπίκαιρο νόημα τῆς ἐπετείου τῆς Ἐθνικῆς Παλιγγενεσίας τοῦ 1821: Ἀντίσταση στὸν συντελούμενο ἐθνικὸ ἀφανισμό!


Έλληνες συμπατριώτες, η Πατρίδα μας διανύει τα τελευταία στάδια οριστικού αφανισμού/ξερριζώματος!
Το Ελληνικό Έθνος, με ιστορία άνω των 4.000 χρόνων, που κρατήθηκε διά πυρός και σιδήρου διά μέσου των αιώνων, που αντιμετώπισε με ηρωικούς αγώνες αναρίθμητες εισβολές, επιδρομές κι αιματηρούς πολέμους, που παρ᾿ όλ᾿ αυτά άντεξε κι έμεινε ζωντανό, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ συστηματικής ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ υπό ένα προδοτικό και βαθύτατα αντεθνικό κατεστημένο, που απεργάστηκε την πλήρη χρεωκοπία και αστοχία σε κάθε επίπεδο και τομέα – με ειδικότερες συνέπειες την δραματική υπογεννητικότητα των Ελλήνων, εκ παραλλήλου προς ένα πρωτοφανή μαζικό εποικισμό της χώρας, μιαν αληθινή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ από αναρίθμητα ΣΤΙΦΗ αλλοφύλων εισβολέων, που εισρέουν από τα ουσιαστικώς αφύλακτα σύνορα στα ενδότερα της χώρας!
Η Πατρίδα μας, που γέννησε τόσους κορυφαίους ποιητές και αναμορφωτές, φιλοσόφους, καλλιτέχνες και ήρωες, ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ, θα καταντήσει ΣΥΝΤΟΜΩΤΑΤΑ μια χώρα φυλετικώς ξένη προς τους Έλληνες, μη λευκή και μάλλον ισλαμική!!!
Καθημερινά καταφθάνουν μέσω Τουρκίας, που προθύμως και συστηματικώς τους προωθεί στην Ελλάδα, εκατοντάδες λαθρέποικοι από Μέση Ανατολή, Β. Αφρική και Ασία. Επεκτείνοντας το προδοτικό έργο των αντεθνικών κυβερνήσεων Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, η κομπανία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουσα πλέον τα ηνία της Ελλάδος, κλείνει στους λαθρεποίκους το μάτι ακόμη και για χορήγηση ιθαγενείας – μηδέ καν απλής υπηκοότητος, ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΣ κάθε έννοια ελληνικής εθνικής ταυτότητος κι επαληθεύοντας πλήρως το πολιτικό της στίγμα ως ανθελληνικής συμμορίας διεθνιστών!
Οι πρώτες ενέργειες της νέας κυβερνήσεως ήσαν ενδεικτικές: Εδόθη εντολή να μη συλλαμβάνεται κανείς λαθρέποικος και να εκκενωθούν οι χώροι προσωρινής κρατήσεως! Τους τάζουν χορήγηση αδειών παραμονής, προσκαλώντας έτσι και τ᾿ αδέλφια τους να εισρεύσουν! Οι μουσουλμανικοί πληθυσμοί από όπου κυρίως προέρχονται αριθμούν δισεκατομμύρια (Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ιράκ, Συρία, Β. Αφρική κ.λπ.) εν εκρήξει, όπου το να μετακινηθούν στην Ευρώπη αποτελεί κοινό όνειρο! Επιδίωξη δε όχι μόνο τζιχαντικών κύκλων, αλλά και του Καντάφι ακόμα, ήταν και είναι η κατάληψη της Ευρώπης με την δύναμη της λαοπλημμύρας και υπεργεννητικότητος των αραβικών στιφών εισβολέων.
Και πόσους τέλος πάντων θα πρέπει ακόμη να δεχθεί η Ευρώπη κι η Ελλάδα ειδικότερα, μη και “στραβώσει” ο αρρωστημένος κι εγκληματικός ψευδο-ανθρωπιστικός αυτισμός των αριστεροφιλελευθέρων ονειροβατών και της “πολιτικής ορθότητός” τους;;; “Ορθότητος” που εξασφαλίζει ακριβώς την ΑΜΕΣΗ εθνική και φυλετική εξαφάνισή μας, μέσα σε ελάχιστες δεκαετίες! Για να μη αναφερθούμε στην ασφάλεια, την εγκληματικότητα, τις μεταδοτικές ασθένειες, τους βιασμούς, τις κλοπές, τις ληστείες, τις ανθρωποκτονίες – την κόλαση που θα μεσολαβήσει, έως ότου πνιγούμε στα αισχρά απόνερα της αφροσύνης και της δειλίας μας!

ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ, ΣΥΝΕΤΙΣΟΥ! – ΑΡΝΗΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ!
Θα συνεχίσουμε την δειλή παθητικότητά μας και υποταγή σ᾿ αυτό που, όντως, είναι “μοιραίο”, εφ᾿ όσον τουλάχιστον η φαύλη αντεθνική ομοταξία της προδοτικής Μεταπολιτεύσεως κρατάει ακόμη τα ηνία της χώρας;
Αυτοί οι μελαμψοί ισλαμικοί λαθρέποικοι, πολλοί των οποίων ασπάζονται και το τζιχάντ («ιερό» πόλεμο κατά των απίστων) προς επιβολήν του ισλαμικού νόμου (Σαρίας) και στην Ευρώπη, είναι ακριβώς ίδιοι με τα τέρατα που η φρίκη τους σαρώνει το Ιράκ, την Συρία, την Υεμένη κ.λπ. .
Έλληνα πατριώτη! Αναλογίσου τα παιδιά σου, την βαρειά ευθύνη σου για το μέλλον της Πατρίδος ΣΟΥ. Οι προγονοί μας κατάφεραν με σκληρούς αγώνες και ποταμούς αίματος ν᾿ αποτινάξουν τον ισλαμικό ζυγό, εν μέρει τουλάχιστον. ΕΜΕΙΣ δε, με την δειλή παθητικότητα και αδράνειά μας, ανάξια κι αισχρά παραδίδουμε “στο πιάτο” την χώρα μας ως λεία και τρόπαιο στους βαρβάρους! Η νέα επελαύνουσα Δουλεία θα είναι ανεπίστρεπτη κι οριστική, με βασικό υπαίτιο τον παθητικό ενδοτισμό απέναντι στους σάπιους κήρυκες του «πολυπολιτισμού», του «αντιρατσισμού» και του ουσιαστικού μας συλλογικού αυτοχειριασμού.
Μη τους δίνεις άλλο χώρο! ΑΝΟΡΘΩΣΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ!