“Je ne suis pas Charlie, je suis Charlie Martel”.

Αυτή είναι η πλήρης δήλωση (προκλητική σύμφωνα με τα συστημικά μ.μ.ε. αφού αντιστρέφει και γελοιοποιεί το σλόγκαν-καραμέλα που ανακυκλώνουν τις τελευταίες μέρες) του επιτίμου προέδρου του Front National, Jean-Marie Le Pen, ο οποίος, προς τιμήν του, δείχνει να μην μασάει τα λόγια του, φτύνοντας κατάμουτρα το τσίρκο των παλιάτσων και υποκριτών (πολιτικών, ψευτο-διανοουμένων, κλπ) που χύνουν εδώ και μερικές μέρες κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα των τελευταίων επιθέσεων των τζιχαντιστών στη Γαλλία, ενώ ουσιαστικά είναι οι ίδιοι (συστημικά μ.μ.ε., ψευτοδιανοούμενοι και «δημοκράτες» πολιτικοί) που ευθύνονται για τον εν εξελίξει εξισλαμισμό της Γαλλίας και όλης της Ευρώπης. Όπως ευθύνονται, για να είμαστε ακριβείς, και τα ίδια τα θύματα της επιθέσεως, οι σκιτσογράφοι του αριστερίστικου (τροτσκιστικού-διεθνιστικού) υποβάθρου, περιοδικού, οι οποίοι επετίθεντο συστηματικά κατά του F.N. και των Γάλλων εθνικιστών, κατηγορώντας τους για την αντι-ισλαμική και αντιμεταναστευτική τους στάση.
Όλοι αυτοί οι σάπιοι διεθνιστές, συστηματικοί κοινωνικοί καλλιεργητές της «πολιτικής ορθότητας», του «πολυπολιτισμού» και της «ανεκτικότητας» – των αριστεριστών τύπου «Charlie» συμπεριλαμβανομένων – είναι που έχτισαν το θερμοκήπιο της ολέθριας ευρωπαϊκής αμεριμνησίας, είναι αυτοί που ευθύνονται για τον ευνουχισμό και την ύπνωση των ευρωπαϊκών λαών, δυνάμει του οποίου οι ισλαμιστές έποικοι της Ευρώπης συρρέουν και πολλαπλασιάζονται ανεμπόδιστα φθάνοντας τελικά να στραφούν και εναντίον εκείνων που, με τον ρόλο των υπερμάχων της «πολυπολιτισμικής κοινωνίας», μονίμως τους θωπεύουν, τους περιθάλπουν και τους υποστηρίζουν…
Ο Le Pen με το ευφυές λογοπαίγνιό του, θύμισε εύστοχα στους Γάλλους και σε όλους του Ευρωπαίους, τον Κάρολο Μαρτέλο, τον σπουδαίο Φράγκο μαγιορδόμο (κορυφαίο πολιτικό και στρατιωτικό αξιωματούχο της αυλής των μεροβιγγείων βασιλέων) ο οποίος το 732 νίκησε στο Πουατιέ της Γαλλίας (κοντά στην πόλη Τουρ) σε μια καθοριστική για την τύχη της Ευρώπης μάχη, τους επιτιθέμενους μουσουλμάνους του Αραβικού Χαλιφάτου, εξουδετερώνοντας έτσι τον εξαπλούμενο ισλαμικό κίνδυνο που απειλούσε (και τότε όπως και τώρα!) την Ευρώπη. Τότε βέβαια το Ισλάμ επετέθη στην Ευρώπη με ορδές πολεμιστών. Τώρα επιτίθεται πιο ύπουλα, με ορδές μεταναστών που κατακλύζουν την Ευρώπη αλώνοντάς την εκ των ένδον, δημογραφικώς.
Οι σάπιοι ψευτοδιανοούμενοι, είτε μαρξιστές, είτε τροστκιστές, είτε λιμπεραλιστές, κλπ, εισπράττουν τώρα πια και οι ίδιοι τα επίχειρα του κοινωνικού εκφυλισμού που προκάλεσαν και προκαλούν. Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα, φροντίζοντας όμως, ακόμα και τώρα, να μην θιγεί η «ιερή αγελάδα» τους που συνιστά την γενεσιουργό αιτία της καταστροφής: η προώθηση του δόγματος του «πολυπολιτισμού» που στρώνει το χαλί στις μουσουλμανικές μάζες που εγκαθίστανται στην Ευρώπη, μεγάλο τμήμα των οποίων ριζοσπαστικοποιείται φθάνοντας εν συνεχεία να κηρύξει τζιχάντ!
Το αιματηρό περιστατικό, πέρα από την υποκρισία των σάπων κηρύκων του «πολυπολιτισμού», αποκάλυψε και μία άλλη ενδιαφέρουσα «λεπτομέρεια». Καθώς ορισμένα από τα θύματα (της δεύτερης επίθεσης, σε εβραϊκό παντοπωλείο) ανήκαν στον «περιούσιο» λαό, έγινε γνωστό από δηλώσεις του ισραηλινού πρωθυπουργού, ότι θα ταφούν στο Ισραήλ! Αλήθεια, γιατί θα ταφούν στο Ισραήλ ενώ είναι, όπως σημειώνουν τα μ.μ.ε., «Γαλλο-εβραίοι»; Ως Γαλλοεβραίοι δεν είναι λοιπόν «Γάλλοι», όπως προσπαθούν, οι της κοινότητάς τους και τα μ.μ.ε., μονίμως να μας πείσουν, αλλά τελικά μόνο Εβραίοι; (ρητορικό το ερώτημα, για όσους έχουν ακόμα παρωπίδες…).