Το “δουλεμπορικό” της Ιεράπετρας και οι εν υπνώσει πυρήνες της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη.

Έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί στον τεράστιο κίνδυνο που διατρέχει η Ευρώπη από την ραγδαία διείσδυση του Ισλαμισμού, τόσο ως μετακίνηση πληθυσμιακών ανθρωπομαζών μεσανατολιτών που, χρόνο με το χρόνο, εγκαθίστανται στις ευρωπαϊκές πατρίδες με το status του «πρόσφυγα», αλλοιώνοντας δραματικά την δημογραφική σύνθεση των ευρωπαϊκών εθνών, όσο και λόγω της αμεσότατης απειλής της τρομοκρατικής δράσεως ανυπολόγιστου αριθμού ισλαμιστών εξτρεμιστών οι οποίοι στρατολογούνται από διάφορους ιμάμηδες στα μουσουλμανικά γκέτο των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, σπεύδουν για εκπαίδευση πραγματικών συνθηκών στα κολαστήρια του Ιράκ και της Συρίας, όπως έχει μετατρέψει τις χώρες αυτές η άφρων πολιτική των Η.Π.Α. που έδωσε χώρο για την εκκόλαψη της απεχθέστερης αιμοδιψούς εκδοχής του ισλαμισμού, για να επιστρέψουν κατόπιν εκπαιδευμένοι – και έχοντας εν τω μεταξύ προβεί στις απαραίτητες ωμότητες (σφαγές, αποκεφαλισμούς, κλπ) ώστε να διασφαλιστεί ότι είναι αρκούντως αποφασισμένοι και “ψημένοι” – στις ευρωπαϊκές βάσεις τους, παραμένοντας οργανωμένοι σε εν υπνώσει πυρήνες εφεδρείας για να δράσουν την στιγμή που θα τους ζητηθεί, ήτοι, αναμένοντας το σύνθημα για να προβούν σε τρομοκρατικές ενέργειες στους κόλπους των ευρωπαϊκών κρατών μόλις δεχτούν τις προς τούτο εντολές.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται κάπως τραβηγμένα, δεν έχετε παρά να πληροφορηθείτε ότι υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες αναφορές https://tvnz.co.nz/world-news/isis-planting-sleeper-cells-unleash-war-europe-6167335 και αναλύσεις ειδικών, που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ασχέτως αν η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη παραμένει βαθιά βυθισμένη στην αμεριμνησία και την επανάπαυση και οι πολιτικοί εξουσιαστές εγκληματικά δέσμιοι των δογμάτων πολιτικής ορθότητος που τους υπαγορεύουν τα αφανή αφεντικά τους με αποτέλεσμα την συνέχιση εφαρμογής των πολιτικών της συμφοράς, με στόχο την εμπέδωση του αντι-φυσικού πολυπολιτισμικού μοντέλου, που εγγυάται την βεβαία και τάχιστη καταστροφή των ευρωπαϊκών κοινωνιών και πολιτισμών!
Τις προηγούμενες ημέρες τα ελλαδικά μ.μ.ε. του ψεύδους έδειξαν τεράστιο «ενδιαφέρον» για το «δράμα» των «προσφύγων» που εντοπίστηκαν σε μια από τις πολλές λαθροκαραβιές δια των οποίων η ασιατική ανθρωποθάλασσα εποικίζει την Ευρώπη. Δεν υπάρχει ασφαλώς αμφιβολία ότι μεταξύ των Σύρων ή Ιρακινών που εγκαταλείπουν τις χώρες τους συγκαταλέγονται και απελπισμένα αθώα θύματα διώξεων των ισλαμιστών σφαγέων, που αναζητούν κάποια ασφάλεια και οι οποίοι θα εδικαιούντο βεβαίως κάποιου είδους ανθρωπιστική αρωγή και βοήθεια, βασικά όμως από την χώρα εκείνη (Η.Π.Α.) που αντικειμενικά ευθύνεται για την πρόσφατη αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής, διά της αποδυναμώσεως των άλλοτε κραταιών κοσμικών αραβικών καθεστώτων (π.χ. των μπααθιστών Άσαντ και Χουσεΐν, κλπ) που επεδίωξε, η οποία οδήγησε στο σημερινό χάος. Σε σχέση με τους διάφορους εκ Συρίας και Ιράκ ορμώμενους λαθρομετανάστες, υπάρχουν ωστόσο ορισμένες κρίσιμες λεπτομέρειες που φαίνεται ότι τις παραβλέπουν όχι μόνο οι γνωστοί επαγγελματίες μουσουλμανολάγνοι της ανθελληνικής αριστεράς αλλά και οι, περίπου ανύπαρκτες, κρατικές υπηρεσίες (υποτιθέμενης) ασφαλείας της χώρας.
Αποτελεί αξιοπρόσεκτη και αρκετά ύποπτη σύμπτωση ότι ένα αγνώστου προελεύσεως φορτηγό πλοίο, γεμάτο απροσδιορίστου προελεύσεως λαθρομετανάστες, εμφανίσθηκε στα ανοιχτά της Κρήτης μόλις λίγες ημέρες με την κατάληψη των ακτών της Λιβύης από τους μακελάρηδες του «Ισλαμικού Χαλιφάτου»… Καθίσταται ακόμη πιο ύποπτο το όλο σκηνικό αν ληφθεί επίσης υπόψη ότι οι επιβάτες του πλοίου εμφανίστηκαν εντυπωσιακά «δασκαλεμένοι» για τα δικαιώματά τους, απαιτώντας να προωθηθούν στην δυτική Ευρώπη. Αλήθεια, έχει σκεφτεί κανείς γιατί όλοι αυτοί οι πρόσφυγες δεν επιζητούν να βρουν καταφύγιο σε μια ομόθρησκή τους, γειτονική χώρα, στην οποία και η πρόσβαση θα ήταν ευκολότερη; π.χ. οι Σουνίτες εξ αυτών στην Τουρκία, όπου άλλωστε το μέσο βιοτικό επίπεδο δεν διαφέρει πολύ από αυτό της Ελλάδας, ή οι Σιίτες εξ αυτών στο Ιράν; Δεν το κάνουν όμως ποτέ! Τί θα συμβεί αν μεταξύ των “προσφύγων” της Ιεράπετρας έχουν παρεισφρήσει ισλαμιστές τρομοκράτες;
Όχι μόνο δεν απασχόλούν τέτοιες ουσιώδεις παράμετροι τους αθλίους κυβερνήτες της μπανανίας μας, αλλά ούτε καν φρόντισαν να ταυτοποιήσουν την προέλευση και το ιστορικό των «προσφύγων» που εμφανίστηκαν ανοικτά της Κρήτης προτού τους αμολήσουν στην επικράτεια, έχοντας εν τω μεταξύ δαπανήσει εξωφρενικά ποσά για την στέγαση και την σίτισή τους, δημοσία δαπάνη…