Ἐπιστολὴ τοῦ γαλοεβραίου δόκτορος Roger Dommergue Polacco de Menasce προς τον Steven Spielberg. (A letter from Jewish French Dr. Roger Dommergue Polacco de Menasce to Steven Spielberg)

«The 6-million-gas-chambers myth is an arithmetic and technical nonsense. As a matter of fact the howling, snivelling, Shoah business, 50 years after the war, is disgusting, debasing: it is a disgraceful shame.»

  Εύχομαι η ειλικρίνειά σας να είναι ανταξία του πολύ μεγάλου ταλέντου σας. Σας είδα στην τηλεόραση στην Γαλλία. Δηλώσατε πως θα διασπείρετε προπαγάνδα για το Shoa (ολοκαύτωμα) στα γερμανικά σχολεία. Αναφέρατε πως οι αποδέκτες θα πεισθούν πλήρως εις ό,τι αφορά στην πραγματικότητα του Shoa (6.000.000 νεκροί στους θαλάμους αερίων). Θεωρώ καθήκον μου ως Εβραίος, και κατόπιν 20 ετών ερεύνης του ιστορικού προβλήματος του «ολοκαυτώματος», να επιστήσω την προσοχή σας στα γεγονότα.

  Τα γεγονότα είναι εξαιρετικώς άκαμπτα και, καθώς κανείς δεν μπορεί να τα μεταβάλει με λόγια, οι ομόφυλοί μας έχουν εξωθηθεί να οδηγήσουν γλοιώδεις πολιτικούς στο να εφαρμόσουν σταλινο-οργουελιανούς νόμους, που απαγορεύουν οποιανδήποτε κριτικὴ αναφορά στο δόγμα των “έξι εκατομυρρίων νεκρών στους θαλάμους αερίων”, το οποίον δόγμα έτσι οριστικώς μεταπίπτει σε ανακυκλουμένη θρησκευτική λατρεία αυτής της αλχημείας αριθμών.

  Σε περίπτωση αθετήσεως της «υποχρεώσεως» της σιωπής και της τυφλής λατρείας του μύθου υφίστασαι την ποινή προστίμων, φυλακίσεως ή και των δύο. Ο καθηγητής Faurisson, που μελετά το ζήτημα πάνω από 20 έτη, έχει πρακτικώς κατακρεουργηθεί. Αυτό είναι εντελώς γελοίο – αλλά, παραδώστε την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη κάθε κράτους στον κ. Levy, και δεν θα είναι πλέον καθόλου γελοίο αλλά επίσημη πραγματικότητα: αυτός είναι ο 20ος αιώνας!

  Αυτοί οι νόμοι είναι, συνεπώς, η απόλυτη απόδειξη ψεύδους, προτού κἂν εξετάσουμε την αριθμητική και τεχνική ανακολουθία του. Όχι κύριε, δεν θα βρείτε ούτε έναν μάρτυρα που να είδε κάτι που να επιβεβαιώνει 6 εκατομμύρια σφαγιασθέντες Εβραίους. Δεν θα βρείτε ΕΝΑΝ μάρτυρα θαλάμων Zyklon B για την εξολόθρευση 1000 ή 2000 ανθρώπων την φορά κοντά στα κρεματόρια. Δείτε εδώ το δικό μου “Shoa Sherlockhomised” (ΣτΜ: συνημμένο αρχείο του): είναι η επιτομή 20 ετών εμβριθούς μελέτης του θέματος.

  Ο μύθος των “έξι εκατομυρρίων νεκρών στους θαλάμους αερίων” είναι μία αριθμητική και τεχνική ανοησία (nonsense). Στην πραγματικότητα η γοερώς μυξοκλαίουσα προπαγανδιστική “επιχείρηση” περί «Ολοκαυτώματος» 50 έτη μετά τον πόλεμο είναι αηδιαστική, εξευτελιστική: είναι μία χοντροκομμένη ξεδιαντροπιά.

  Κανείς λαός δεν έχει συνεχίσει να αναστενάζει για τις απώλειές του 50 έτη μετά από έναν πόλεμο, ακόμη και για τις αληθινές και πραγματικές του απώλειες. Ακόμη και αν οι “έξ εκατομμύρια νεκροί των θαλάμων αερίων” ήσαν πραγματικοί, θα ήταν ατιμία να γίνεται τόσος θόρυβος και να βγαίνουν τόσα λεφτά παντού: ποιοι ήσαν, άλλωστε, οι τοκογλύφοι της δημοκρατίας της Βαϊμάρης; Το γνωρίζετε πολύ καλά, όπως κι εγώ.
Είναι ακόμη περισσότερο έτσι καθώς γνωρίζουμε ότι 6.000.000 νεκροί είναι μία χονδροειδής υπερβολή και ότι οι θάλαμοι αερίου Zyklon-B είναι τεχνικώς αδύνατοι (δείτε την Δίκη Degesh το 1949). Στην πραγματικότητα 150.000 ή 200.000 Εβραίοι συνολικώς πέθαναν στα γερμανικά στρατόπεδα – από τύφο η λιμό (ΣτΜ: προς το τέλος του πολέμου, όταν συνεπείᾳ της εκατέρωθεν εισβολής ομοίως λιμοκτονούσε και ο αστικός γερμανικός πληθυσμός). Πολλοί άλλοι πέθαναν, όμως πολεμώντας ενάντια στην Γερμανία, κατά της οποίας εμείς οι Εβραίοι είχαμε ήδη κηρύξει πόλεμο από το 1933! (Ο Χίτλερ ήταν αλλεργικός στην ηγεμονία του χρυσού και του δολλαρίου: οπότε μπόρεσε να δώσει εργασία σε έξ εκατομμύρια ανέργους προτού ακόμη λειτουργήσουν οι γερμανικές εξοπλιστικές βιομηχανίες!)

  Γνωρίζετε το βιβλίο που εξεδόθη κατ᾿ εκείνην την περίοδο από τον ομόφυλό μας Kaufmann, «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ»; Ξέρουμε πως 80.000.000 Γκογίμ σφαγιάστηκαν στην ΕΣΣΔ, σε ένα πολιτικό καθεστώς το οποίο ήταν εντελώς εβραϊκό, από τους Marx και Warburg, ώς τους Kaganovitch, Frenkel, Yagoda – τους εκετελεστές. Ξέρουμε πως μετά το 1945 Αμερικανοί και Ρώσσοι σκότωσαν και βίασαν γερμανικές κοινότητες σε όλην την Ευρώπη, από την Λιθουανία ώς την Αλβανία. Ξέρουμε πως μετά τον πόλεμο 1.500.000 Γερμανοί αιχμάλωτοι πολέμου οδηγήθηκαν στον θάνατο από πείνα (ένα διάσημο βιβλίο εξεδόθη μερικά χρόνια πριν, αλλά σήμερα υπάρχει ακόμη πλήρης αδιαφορία γι᾿ αυτό). Θα βρείτε μεταξύ των εδώ συνημμένων μου ντοκουμέντων στα γαλλικά το κείμενο ενός Ραββίνου: “Ένας ραββίνος δηλώνει ένοχος”, του οποίου δυστυχώς δεν κατέχω ούτε το γερμανικό πρωτότυπο ούτε κάποια αγγλική μετάφραση. Θα πρέπει να το μεταφράσετε.

  Ο Ραββίνος καταδικάζει την εβραϊκή συμπεριφορά στην Γερμανία 50 έτη πριν τον Ναζισμό και δικαιώνει την άνοδο του Χίτλερ. Όσο για το κακό που έχουμε κάνει στην Ανθρωπότητα, το οποίο καθόλου δεν εξιλεώνεται με τις εξαιρετικές ταινίες σας ή με την δεξιοτεχνία του Yehudi Menuhin ή με την βόμβα νετρονίου του S.T. Cohen, έχω γράψει ένα βιβλίο σχετικώς, συνιστάμενο από κείμενα γραμμένα από σημαντικούς Εβραίους, τα οποία είναι πολύ πιο αντι-Σημιτικά από το πιο αντι-Σημιτικό κείμενο γραφέν από Γκογίμ. Ο Simon Weil έκανε μία τραγική σύνοψη:

  “ Οι Εβραίοι, αυτή η χούφτα ξεριζωμένων ανθρώπων, υπήρξαν η αιτία του ξεριζώματος ολόκληρης της ανθρωπότητος”.

  Και ο George Steiner:

  “Εδώ και 500 έτη μιλάμε πάρα πολύ: και λέμε λόγια θανάτου για εμάς και για τους άλλους”.

  Γνωρίζουμε ότι όλες οι γερμανικές πόλεις άνω των 100.000 κατοίκων έχουν καταστραφεί κατά την διάρκεια του τελευταίου πολέμου, μαζί με γυναίκες και παιδιά: πλήρης σιωπή γι᾿ αυτό – το πραγματικό ολοκαύτωμα…
  Αν αναλογισθούμε την πορεία που πήρε η επιχείρηση Shoa, αυτό που σκοπεύετε να κάνετε στην Γερμανία είναι στην πραγματικότητα ο ασφαλέστερος τρόπος να επισωρεύσετε μία τεράστια ποσότητα αντιεβραϊσμού, της οποίας ή έκρηξη θα είναι μοναδική στην Ιστορία. Διακριτικότητα και μετριοπάθεια θα πρέπει να χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά μας: όλα τα υπόλοιπα είναι αυτοκτονία.

  Ούτε η “παγκόσμια διακυβέρνηση” ούτε οι οργουελικοί νόμοι περί “εγκλημάτων σκέψεως” μπορούν να αποτρέψουν την έκρηξη του αντισημιτισμού: μόνον η δική ΜΑΣ συμπεριφορά μπορεί. Αυτό που κάνετε και όλη η κλάψα και η χρηματική εκμετάλλευση μπορούν μόνο να τον πολλαπλασιάσουν. Θα πάρει παράλογες διαστάσεις – αν μπορεί κανείς να μιλήσει για εύλογες διαστάσεις στον αντισημιτισμό.

  Γνωρίζω καλώς ότι είναι πρακτικώς αδύνατον να ελεγχθεί η έμφυτη προδιάθεσή μας για κερδοσκοπία, μόνον δε η κατάργηση της περιτομής κατά την 8η ημέρα ίσως να το κατάφερνε (η ιδιορρυθμία μας προέρχεται από την διατάραξη των 21 ημερών της πρώτης εφηβείας, η οποία ξεκινά ακριβώς την 8η ημέρα μετὰ την γέννηση) – αλλά πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τέτοια λάθη, όπως αυτό που σκοπεύετε να διαπράξετε στην Γερμανία και το οποίο θα είναι αποκρουστικό. Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών σας (εκτός της «Λίστας του Σίντλερ»: ρωτήστε την σύζυγό του και την ιστορική πραγματική πραγματικότητα – αλλά τούτο πάντως συνιστά σχετικώς έλασσον ατόπημα). Ελπίζω να εξετάσετε εξονυχιστικώς ό,τι σας αποστέλλω συνημμένως – και ότι θα αποφύγετε την παγίδα στην οποίαν πέφτει η πλειονότης των ομοφύλων μας. Είμαι πάντοτε διατεθειμένος να σας απαντήσω, εφ᾿ όσον έχετε την ακεραιότητα να μου γράψετε.

ΠΗΓΗ