Διεθνής Αμνησ(τ)ία

Αλλά και υποκρισία. Μετά από ανεξήγητα μεγάλο χρονικό διάστημα η “Διεθνής Αμνηστία” απεφάνθη πως η Ισραηλινή εγκληματική, πολεμική μηχανή που καταχρηστικώς αποκαλείται “στρατός” διέπραξε εκατοντάδες εγκλήματα κατά Παλαιστινίων αμάχων καθώς διενήργησε στοχευμένες επιθέσεις σε σπίτια αμάχων οικογενειών με θύματα ηλικιωμένους, γυναίκες και μικρά παιδιά.
Επίσης δήλωσε χαρακτηριστικά ο ως άνω οργανισμός πως “ανάμεσα στους στόχους των επιθέσεων δεν κατάφεραν να εντοπίσουν κάποια στρατιωτική εγκατάσταση” γεγονός που επιβεβαιώνει τις μαρτυρίες ανεξάρτητων δημοσιογραφικών πηγών, θυμάτων και αυτόπτων μαρτύρων πως η σφυροκόπηση των παλαιστινιακών θυλάκων έχει ως κύριο στόχο τον παλαιστινιακό λαό και τις υποδομές των περιοχών αυτών με απώτερο σκοπό την αποδόμηση του υπο δημιουργία παλαιστινιακού κράτους, την τρομοκράτηση του λαού αλλά, μακροπρόθεσμα, και την μείωση του πληθυσμού δια της φυσικής εξοντώσεως!
Οι αναφορές επιζώντων τέτοιων επιθέσεων είναι εξαιρετικά αποτρόπαιες και ανατριχιαστικές υποδηλώνοντας τους απωτέρους σκοπούς του (παρανόμου) κράτους του Ισραήλ: “Ψάχνοντας για επιζώντες στα βομβαρδισμένα χαλάσματα το μόνο που διέκρινα ήταν διασκορπισμένα ανθρώπινα μέλη, κεφάλια, πόδια, χέρια και δόντια..”
Φυσικά δεν προβαίνει στις δέουσες κυρώσεις η “Διεθνής Αμνηστία” παρά μένει σε χλιαρές εκκλήσεις για άδεια προσβάσεως στο Ισραήλ ώστε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια των επιθέσεων καθαρά και μόνο δια τους τύπους γνωρίζοντας πως ουδέποτε πρόκειται οι Ισραηλινές αρχές να επιτρέψουν τέτοια έρευνα και σίγουρα δεν χάνουν και τον ύπνο τους.
Τέλος, δεν αναφέρονται στην κατά τα άλλα “ανθρωπιστική έκθεση” οι επιθέσεις που συνέβησαν κατά καιρούς σε Παλαιστινιακά εδάφη με την χρήση του διεθνώς παρανόμου λευκού φωσφόρου και πολλές άλλες στοχευμένες επιθέσεις εναντίον παιδιών από π.χ. ελεύθερους σκοπευτές που κινηματογραφούν τα “κατορθώματά” των υπερηφανευόμενοι μάλιστα και ανοικτά σε μέσα κοινωνικής δικτυώσεως.
Πηγή: https://www.middleeastmonitor.com/news/middle-east/15085-amnesty-israel-committed-war-crimes-targeting-family-homes-in-gaza