Στὶς ἀμμουδιὲς τῆς Μέκκας διῶξέ το ἥλιε, τὸ μισοφέγγαρο μακριὰ ἀπ᾿ τὸν οὐρανό μας…

Τῆς ἱστορίας μας φέγγουν τρεῖς χιλιάδες χρόνια,
Ὀρθοί! Καὶ πρόβαλε ἀπὸ τώρα τὸ παλάτι
στὸν τόπο ἐκεῖ ποὺ λύθηκαν τὰ κακὰ μάγια,
κι ὁ φοίνικας ξαναγεννιέται ἀπὸ τὴ στάχτη.
Στὶς ἀμμουδιὲς τῆς Μέκκας διῶξέ το ἥλιε,
τὸ μισοφέγγαρο μακριὰ ἀπ᾿ τὸν οὐρανό μας…
Ἂν πρέπει νὰ πεθάνουμε γιὰ τὴν Ἑλλάδα,
θεία εἶν᾿ ἡ δάφνη! Μία φορὰ κανεὶς πεθαίνει.
Κ. Παλαμάς

– «Καναδός» τζιχαντιστής πυροβολεί εντός του Καναδικού κοινοβουλίου και φονεύει Καναδό στρατιωτικό, προτού πέσει με την σειρά του νεκρός από τα πυρά του προσωπικού ασφαλείας.
– «Αμερικανός» τζιχαντιστής επιτίθεται με τσεκούρι σε αστυνομικούς στη Ν. Υόρκη.
Αυτά είναι τα τελευταία δύο περιστατικά, που ακολουθούν σειρά παρόμοιων άλλων τα οποία πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα στις χώρες της «δύσεως» (αρκεί ενδεικτικά να θυμηθεί κανείς την φρικιαστική επίθεση κανιβάλων οι οποίοι κατέσφαξαν με ματσέτες ανυποψίαστο στρατιωτικό σε περιοχή του Λονδίνου πριν λίγο καιρό) αποκαλύπτοντας το μέγεθος του κινδύνου της επελάσεως του αιμοβόρου επιθετικού ισλαμισμού στην Ευρώπη και την Β. Αμερική.

Η σημαντική αυτή απειλή κινείται παραλλήλως με την αύξηση της αθρόας εγκαταστάσεως μουσουλμάνων μεταναστών-εποίκων προερχομένων από την Μέση Ανατολή, την Κεντρική Ασία και την Βόρεια Αφρική, στις ευρωπαϊκές χώρες.
Περί των βαρβαρικών τους ενστίκτων οι μεσανατολίτες ισλαμιστές δίνουν καθημερινώς δείγματα γραφής στις περιοχές του Ιράκ και της Συρίας που έχουν καταλάβει (με την έως πρότινος ανοχή και υπόγεια υποστήριξη των ΗΠΑ-Ισραήλ-Τουρκίας που επιδιώκουν την υπονόμευση του Άσαντ): αλλεπάλληλα λουτρά αίματος εναντίον ακόμη και αμάχων, αποκεφαλισμοί, σταυρώσεις και θανατώσεις κατόπιν μαρτυρικών βασανισμών!
Πρώτοι στόχοι την αιμοβορίας των τζιχαντιστών του ISIS αποτελούν οι μη Σουνίτες μουσουλμάνοι, ήτοι οι Σιίτες, καθώς και οι Χριστιανοί αλλά και κάποια παγανιστικά επιβιώματα (π.χ. Γιαζίντι).
Και ενώ μεταξύ των μακελάρηδων του «Χαλιφάτου» περιλαμβάνονται επιβεβαιωμένα ουκ ολίγοι «Βρετανοί», «Γάλλοι», «Βέλγοι» κλπ, εθελοντές προερχόμενοι από τις περίφημες «πολυπολιτισμικές» ευρωπαϊκές χώρες, μεγαλωμένοι στις όλως παρακμιακές κοινωνίες «των δικαιωμάτων και της ενσωμάτωσης», καθώς και διάφοροι Βαλκάνιοι (Αλβανοί, Βόσνιοι, κλπ), οι οποίοι κάποια στιγμή αναμένεται να επιστρέψουν με τεχνογνωσία δολοφόνων και με διάθεση διά της βίας επιβολής του Ισλάμ στην Ευρώπη, την ίδια ώρα οι ευρωπαίοι πολίτες «αγρόν αγοράζουν» αφού εξακολουθούν να είναι ναρκωμένοι από τα παραισθησιογόνα φιλομεταναστευτικά κηρύγματα των διαφόρων επαγγελματιών «αντιρατσιστών» που κυριαρχούν στα αλωμένα από τον εχθρό, μ.μ.ε. Η δε εξωνημένη πολιτική ηγεσία παζαρεύει το κτίσιμο κολοσσιαίου μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας το οποίο δίχως άλλο σύντομα θα καταστεί τόπος συγκεντρώσεως, στρατολογήσεως και οργανώσεως ισλαμιστών…
Η περίφημη σύγκρουση των πολιτισμών είναι λοιπόν παρούσα. Είναι μια πραγματικότης αδήριτη. Και όσοι καταφέρουν να το αντιληφθούν εγκαίρως θα διατηρήσουν κάποιες ελπίδες επιβιώσεως στον επερχόμενο ορυμαγδό.
Είναι ωστόσο ντροπή και όνειδος, ιδίως προκειμένου για Έλληνες, οι πρόγονοι των οποίων παρέμειναν για μισή χιλιετία υπόδουλοι του βαρβαρικού Ισλάμ και των Οθωμανών Σουλτάνων, να υπάρχουν πολλοί οι οποίοι να αγνοούν ή να αμφισβητούν την πρόσφατη Ελληνική ιστορία και να βλέπουν ουδέτερα το ισλάμ, ως απλώς μια διαφορετική θρησκευτική αντίληψη….
Το θέμα είναι τεράστιο και σοβαρότατο γι΄ αυτό και θα επανέλθουμε.