Η ΕΛΛΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

Έλληνες πατριώτες!

Με πλήρη ευθύνη των «λαοπροβλήτων δημοκρατικών» κυβερνήσεων, άνω των 3 εκατομμυρίων αλλοφύλων λαθρομεταναστών έχουν εγκατασταθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, εκτοξεύοντας στα ύψη βαρειά εγκληματικότητα, ναρκωτικά, πορνεία, ανεργία κ.λπ. – και, προ παντός, δυναμιτίζοντας την επιβίωσή μας ως Ελληνικού Έθνους.
Η εισβολή ορδών από Ασία και Αφρική συνεχίζεται κι εντείνεται περαιτέρω, δυνάμει εγκληματικών παρεμβάσεων των σιωνιστοδούλων δυτικών κυβερνήσεων, που μάλιστα οδήγησαν στην ανασύσταση του Χαλιφάτου, εξ υπανθρώπων που καθημερινώς απάγουν και σφάζουν εν ψυχρώ αμάχους, γυναίκες και μικρά παιδιά! Για να το επεκτείνουν και στην Ευρώπη: να την καθυποτάξουν στο Ισλάμ, έργο που η σάπια «ανθρωπιστική» πολιτική και μαζική πλύση εγκεφάλων υπό των «προοδευτικών» και «φιλελευθέρων» ανδραπόδων ανά την Ευρώπη έχει μεθοδικώς και δογματικώς προλειάνει και θεμελιώσει!
Άνω των 2 εκατομμυρίων αναμένουν, ήδη στοιβαγμένοι στις μικρασιατικές ακτές, ευκαιρία να εισβάλουν κι αυτοί στην Πατρίδα μας, μέσῳ Τούρκων και υπό τις ευλογίες του τουρκικού κράτους: διότι η κατάπνιξη της Ελλάδος από εκατομμύρια αλλοφύλων και δη μουσουλμάνων εισβολέων αποτελεί στρατηγική τους επιλογή, προς το μακρινό όνειρο ανασυστάσεως της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, χωρίς κἂν χρείαν πολεμικής τους αναμετρήσεως με την Ελλάδα – αφού η Ελλάς καταρρέει και πληθυσμιακώς. Της οποίας πληθυσμιακής/στρατηγικής υποκύψεως έχει μακράν προηγηθεί (και προλειάνει το έδαφος) η πλήρης εκ των ένδον κατάπτωση κάθε αυθεντικού της ελληνικού χαρακτήρος και δυνάμεως αντιστάσεως! Όμως οι Τούρκοι στρατηγοί δεν είναι μόνοι τους:
ΔΙΟΤΙ επίσης η προδοτική «πολιτική» των εδώ υποτακτικών της ΝΠΤΠ και του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος δουλεύει προς την ίδια κατεύθυνση: όμως αποτελεσματικότερα, εκ των ένδον και κατέχουσα τα ηνία, με την ΑΙΣΧΡΑΝ ανοχή, στήριξη και συνέργεια του μακαρίως υπνωτισμένου λαού – ή, μάλλον, ψηφαγέλης!!!
Ας μη λησμονεί δε κανείς ότι στην Ελλάδα, δυνάμει της «ευημερίας και προκοπής» της Προδοτικής Μεταπολιτεύσεως, ο δείκτης γεννήσεων είναι μικρότερος του 1,3. Έτσι, εντός ολίγων ετών οι Έλληνες θα αποτελούν μειονότητα στην ίδια τους την χώρα και οι ξένοι μουσουλμάνοι άποικοι (Ασιάτες και Αφρικανοί) την πλειονότητα!!!
Πρόκειται για κανονική μαζική εισβολή αλλοφύλων – πραγματικό κατακλυσμό – που δεν έχει προηγούμενο στην νεώτερη ευρωπαϊκή ιστορία, υπό την σκέπη μιας σάπιας αυτοκτονικής ψευδο-«ηθικής» και ενός άκρως προδοτικού κατεστημένου! Οι λαθροέποικοι εισβάλλουν καθημερινώς κατά εκατοντάδες – αλλά κανείς δεν τους φράσσει τον δρόμο!
Τρίζουν τα κόκκαλα των αντρειωμένων αγωνιστών που πολέμησαν και πότισαν με το αίμα τους την Ιερή Ελληνική Γη, ώστε να απωθηθεί η Τουρκιά (και η συστρατευμένη της Αραπιά)! Έχουμε μια νέα τουρκο-αραβοκρατία προ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ, ήδη, των πυλών, ενώ οι πλείστοι σύγχρονοι παρηκμασμένοι νεοραγιάδες μακαρίως επαναπαύονται, ανησυχούντες μόνον για την καλοπέραση και τις αστικές ανέσεις που τους στερεί η οικονομική «κρίση»!
Το ελλαδικό προδοτικό κατεστημένο όχι μόνο δεν αφήνει τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις να εκπληρώσουν την αποστολή τους, δηλαδή την φρούρηση των εθνικών συνόρων, αλλά στέλνει σκάφη του λιμενικού να «διασώζουν» τους εισβάλλοντες λαθροεποίκους, μεταφέροντάς τους από το Αιγαίο στα αστικά κέντρα της χώρας: Δηλαδή το Λιμενικό έχει μετατραπεί σε Σώμα Ασφαλούς Διεκπεραιώσεως Λαθρομεταναστών!
Κατόπιν, τους λαθροεποίκους εναγκαλίζονται οι επαγγελματίες προστάτες τους και πολέμιοι των Ελλήνων, οι κάθε λογής αριστεριστές και απάτριδες «φιλελεύθεροι», εμπαθείς δηλητηριώδεις ανθέλληνες καλοβαλμένοι στο Σύστημα, φροντίζοντας να τους «δασκαλέψουν» πώς γρυλίζουν για «τα δικαιώματά» τους! Είναι οι ωρκισμένοι ανθέλληνες, ιδίως της συνειδητώς απάτριδος αριστεράς και της συνοδοιπορούσης μειοδοτικής φιλελευθέρας αστοδεξιάς, που επιδιώκουν την … «ελληνοποίηση» των λαθροεποίκων, υπολογίζοντας τελικά στις ψήφους των μόλις αποκτήσουν το σχετικό «δικαίωμα»…
Έλληνες συμπατριώτες!
Οι κρατούσες αντεθνικές δυνάμεις που οδηγούν την χώρα μας χειροπόδαρα δεμένη στον όλεθρο, δολίως προλαμβάνοντας την αντίδραση των αγανακτισμένων Ελλήνων που, σύντομα, χάνουν ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Πατρίδα τους, έσπευσαν ιταμώς να ψηφίσουν τον «αντιρατσιστικό» νόμο, προκειμένου να ποινικοποιήσουν και πατάξουν αδίστακτα κάθε φυσιολογική αντίσταση Ελλήνων απέναντι στην κατακλύζουσα ξενοκρατία, την άκρατη προδοσία και την πρωτοφανή ολική υποταγή.
Είναι γεγονός ότι ποτέ δεν εξεγείρονται πρώτα τα πλήθη για μιαν ιερή Υπόθεση που ενέχει κινδύνους και απαιτεί θυσίες – αλλά πάντα ξεκινούν οι εκλεκτοί πρωτοπόροι, τους οποίους τώρα τα μαντρόσκυλα του εθνοκαταλυτικού Συστήματος βάζουν στο στόχαστρο.
Η Πατρίδα και η Ιστορία μας καλεί στην κρισιμότερη καμπή της – και θα ξεχωρίσουν τώρα οι αετοί από τις αμέτρητες και πλειοψηφούσες κότες· ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ;
Έλληνες συμπατριώτες! Δεν χωράει κανένας συμβιβασμός ή ολιγωρία!
Επείγει να εγερθούμε, να (αντι)δράσουμε! Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Τέλος στην ναρκωμένη απάθεια και τον δειλό εφησυχασμό!
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ!