Αναρχοσυμμορίτες και ισλαμοσυμμορίτες: σύμμαχοι στην αποδόμηση και την καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών

Τις τελευταίες εβδομάδες ολόκληρος η υφήλιος προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από τις εικόνες και τα βίντεο που έρχονται στην δημοσιότητα και αποτυπώνουν την βαρβαρότητα των ισλαμιστών στην Συρία και το Ιράκ. Αθώοι πολίτες βασανίζονται και σφαγιάζονται «στο όνομα του Αλλάχ». Η φρίκη που πηγάζει από αυτήν την δράση των τζιχαντιστών ξεπερνάει κάθε διαστροφή που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους!

Δεν χρειαζόταν βέβαια η εμφάνιση του «Ισλαμικού Κράτους» για να διαπιστώσουμε την βαρβαρότητα αυτών των λαών. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και τέτοιου είδους βίντεο και εικόνες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Λιθοβολισμοί γυναικών, απαγχονισμοί και αποκεφαλισμοί αθώων πολιτών γίνονταν και σε περίοδο ειρήνης στις ισλαμικές χώρες, πολύ πριν ξεκινήσει ο πρόσφατος πόλεμος. Περιγράφονται δε διεξοδικώς και στην βίβλο, για να μη ξεχνιόμαστε… Η υποτίμηση και η έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρεπεία αποτελούν βασικά γνωρίσματα της ιδιοσυγκρασίας των σημιτικών λαών, πόσῳ δε μάλλον όταν αυτή η φυσική τους βάρβαρη ροπή συνδυάζεται με τον θρησκευτικό φανατισμό.

Αυτή η συμπεριφορά των ισλαμιστών προκαλεί την οργή και τον τρόμο κάθε πολιτισμένου δυτικού ανθρώπου, πλην βεβαίως των αριστεριστών και αναρχικών οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικώς την προστασία των μουτζαχεντίν που κατακλύζουν την Γηραιά Ήπειρο. Η ισλαμολαγνεία τους έχει μάλιστα φθάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παραβλέπουν και να αποσιωπούν σκοπίμως τις θέσεις του Ισλάμ απέναντι στα περίφημα «ανθρώπινα δικαιώματα», την θέση της γυναίκας στην κοινωνία, κλπ, αρχές οι οποίες κατά τα άλλα φαντάζουν «Ευαγγέλιο» στα μυαλά των κάθε λογής αριστεριστών… Ούτε φυσικά και η παιδοφιλία, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι π.χ. της πακιστανικής κουλτούρας (ενδεικτικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει ο γνωστός αριστερός κινηματογραφιστής Jamie Doran: http://www.dailymotion.com/video/x254fsg_pakistan-s-hidden-shame-upcoming-documentary-trailer-and-as-usual-imran-khan-going-to-face-truth-wit_news ), δεν δείχνει να πτοεί την στήριξη της αριστεράς και του αναρχικού χώρου στο Ισλάμ.
Πώς είναι δυνατόν όμως ένας πολιτικός χώρος που αντιτίθεται σε κάθε μορφή θρησκευτικότητος να υποστηρίζει τόσο θερμά μια τέτοια, ακραίας μορφής, φανατική θρησκοληψία;

Η κοινωνική αστάθεια αποτελούσε ανέκαθεν τον τροφοδότη της αναρχίας. Η απουσία κοινωνικής συνοχής είναι που τροφοδοτεί την αναρχία (και την αριστερά εν γένει) και δυνάμει αυτής βρίσκει τρόπο εκφράσεως και υπόσταση. Γι᾿ αυτό, λοιπόν, οι κάθε λογής χαοτικοί βρίσκουν στο πρόσωπο των τριτοκοσμικών μεταναστών ένα σύμμαχο που θα ενισχύσει την κοινωνική αστάθεια και θα τροφοδοτήσει την «φωτιά» την αναρχίας, του κοινωνικού χάους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ (αφού οι δικές μας, ως γνωστόν, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου…), δρούνε σήμερα στην Αθήνα πάνω από 100 (!) τζιχαντιστές, που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να βάψουν τα χέρια τους με αίμα λευκών ευρωπαίων! Αυτό βέβαια δεν πτοεί καθόλου τους επαγγελματίες προστάτες των, οι οποίοι συνεχίζουν να τους φυγαδεύουν και να τους παρέχουν κρησφύγετο στις αναρχικές τους καταλήψεις, να προσλαμβάνουν δικηγόρους ώστε να διασφαλισθεί κι επισπευσθεί η χορήγηση ασύλου και, γενικώς, να υποθάλπουν και να εκκολάπτουν μια κατάσταση που ήδη μυρίζει μπαρούτι. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του Έβρου, όταν οι τζιχαντιστές περνάνε παράνομα τα σύνορα είναι ήδη εφοδιασμένοι με έντυπα που αναγράφουν τα δικαιώματά τους στην ελληνική γλώσσα, κάτι που επιμαρτυρεί τις διασυνδέσεις των αναρχικών με τα κυκλώματα των ισλαμιστών και των διακινητών στις χώρες προελεύσεώς τους.

Ύποπτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι οι αρχές μένουν άπραγες όσον αφορά στην σύλληψη των διακινητών. Ενώ έχουν τόσες ενδείξεις ότι η εισροή βίαιων ισλαμιστών λαθρομεταναστών σχετίζεται με τον αναρχικό χώρο, δεν έχει γίνει καμία έρευνα στις νόμιμες γιάφκες που έχουν παραχωρηθεί στις αντιρατσιστικές οργανώσεις από το κράτος, υπό την μορφή «καταλήψεων». Μουτζαχεντίν που περνάνε τα σύνορα έχοντας ήδη επάνω τους έντυπα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, διαφόρων συνιστωσών της αριστεράς και άλλων οργανώσεων που σχετίζονται με τον αναρχικό χώρο δεν έχουν οδηγήσει ποτέ κάποια αστυνομική έρευνα προς την κατεύθυνση που ακόμα και ένας βλάκας θα υποψιαζόταν. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι ποτέ δεν έχει συλληφθεί διακινητής στην Ελλάδα.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται ως προς τις σχέσεις αναρχικών και ακραίων ισλαμιστών γιγαντώνονται, ειδικά τώρα που πλέον και ο πιο αφελής έχει πεισθεί για την βαρβαρότητα και την δολοφονική βία που πηγάζει από τους τζιχαντιστές. Το Ισλαμικό Κράτος δηλώνει ανοιχτά ότι έχει στόχο την Ευρώπη, την ίδια ώρα που στις ευρωπαϊκές χώρες σημειώνεται τεράστια κινητικότητα εκ των εκεί εγκατεστημένων ισλαμιστών προς τις εμπόλεμες ζώνες, όπου σωρηδόν διαπράττονται ειδεχθέστατα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού.

Ζούμε πια στην εποχή της πληροφορίας, οπότε δικαιολογίες του τύπου «δεν γνώριζα» ή «πού να φανταστώ ότι θα μας σφάζουν σαν πρόβατα;» δεν δικαιολογούνται.

Ο αντεθνικός, προδοτικός ρόλος των αναρχικών που αποσκοπούν στο χάος και την πλήρη εθνική και κοινωνική αποσύνθεση βρίσκεται σε αγαστή αρμονία και δένει με το φυλετικό μίσος των ισλαμιστών απέναντι στον ευρωπαϊκό πληθυσμό. Οι ισλαμιστές εισβολείς βρήκαν στην σάπια, αντεθνική αριστερά τον ιδανικό τους απρόσμενο σύμμαχο. Η συμμαχία αυτή εκκολάπτεται εδώ και χρόνια και είναι χρέος του κάθε πολιτισμένου ανθρώπου να δώσει ένα τέλος στην «καριέρα» κάθε ανθέλληνα ισλαμιστού και του κάθε εθνομηδενιστή αναρχικού που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της πατρίδος μας και ναρκοθετεί και υποσκάπτει ριζικά το μέλλον των παιδιών μας προκειμένου να εξυπηρετήσει αλλότριους σκοτεινούς σκοπούς…