H €.€. προωθεί ανοικτά τον κιναιδισμό στις ευρωπαϊκές κοινωνίες!

Πραγματοποιήθηκε (και) στο Βελιγράδι, όπως ως γνωστόν συμβαίνει εδώ και χρόνια και σε σειρά άλλων ευρωπαϊκών πόλεων (της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μη εξαιρουμένων… φευ!) η λεγόμενη «παρέλαση υπερηφάνειας» …των ομοφυλόφιλων (pride parade)! Αντιπαρερχόμεθα το μέγεθος της διαστροφικής ανωμαλίας που υπογραμμίζεται ήδη από τον εμετικά πομπώδη τίτλο της αισχρής κιναιδικής συνάξεως, για να θυμίσουμε ότι πέρσι στο Βελιγράδι, σε ανάλογη απόπειρα διά παρελάσεως επιδείξεως του κιναιδισμού, τα επεισόδια που προκλήθηκαν από αγανακτισμένους πολίτες (αναφερομένους από τα διεθνή μ.μ.ε. ως “ακροδεξιούς”) ήταν εκτεταμένα και οδήγησαν στην διάλυση της αισχρής φιέστας. Φέτος υπήρξαν επίσης κάποιες αντιδράσεις και επεισόδια (αποδιδόμενα και πάλι σε «ακροδεξιούς»), ωστόσο, αυτή τη φορά ήταν περιορισμένα και δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την παρέλαση των κιναίδων, αφού η παρουσία της αστυνομίας για την προστασία τους ήταν πολύ ισχυρή. Αναρωτιέστε μήπως γιατί; Εδώ έγκειται η σημασία της ειδήσεως! Αντιγράφοντας από την σχετική ανταπόκριση των πρακτορείων ειδήσεων ΑΠΕ – ΜΠΕ: «Η παρέλαση των ομοφυλόφιλων αποτέλεσε ένα τεστ για τη Σερβία με δεδομένο ότι η πραγματοποίηση της είχε τεθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως προϋπόθεση για την συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων. Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε έκτακτη συνέντευξη τύπου μετά το πέρας της παρέλασης εξέφρασε την ικανοποίηση του που όλα κύλησαν ήρεμα. “Με την ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης των ομοφυλόφιλων αποδείξαμε ότι στη Σερβία γίνονται σεβαστά τα ανθρώπινα δικαιώματα” ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Ο επικεφαλής της αποστολής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Σερβία, Μάικλ Ντέβενπορτ, χαρακτήρισε ιστορικό γεγονός την πραγματοποίηση της παρέλασης των ομοφυλόφιλων επισημαίνοντας ότι αποτελεί σημαντικό βήμα στην προστασία των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.»
Είναι προφανές λοιπόν ότι μεταξύ των κυρίων προτεραιοτήτων της €.€. είναι η ανοικτή προώθηση και διάδοση της ομοφυλοφιλίας στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, πράγμα που αποτελεί τρανή απόδειξη του ότι η ψευδεπίγραφη «Ευρωπαϊκή Ένωση» δεν είναι παρά ένα πολιτικό τερατούργημα με σκοπό την διάβρωση των ευρωπαϊκών εθνών, δια της αποσαθρώσεως των παραδοσιακών κοινωνικών δομών, αξιών και ήθους.
Επειδή το σχέδιο φαίνεται ότι είναι συντονισμένο και προωθείται συστηματικώς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με μεγάλη σπουδή, επείγει αυτήν την πραγματικότητα να την αντιληφθούν εγκαίρως οι ναρκωμένοι ευρωπαϊκοί λαοί, προτού χαθούν τα πάντα! Διότι οι ρυθμοί αποδομήσεως και εκφυλισμού είναι τάχιστοι, δεδομένου μάλιστα ότι έχουν την επίσημη θεσμική υποστήριξη των «ευρωπαϊκών» θεσμών…