Αποκάλυψη ενός νέου «Κατίν». Περίπου 1000 τα θύματα μαζικής εκτέλεσης από την σοβιετική NKVD! Αυτός είναι ο μπολσεβικισμός!

Πολωνοί και Ουκρανοί επιστήμονες ανακάλυψαν τάφο, όπου, όπως αποδεικνύεται, έλαβαν χώρα μαζικές εκτελέσεις. Το σημείο του τάφου βρίσκεται κοντά στο κάστρο του Καζιμίρ του Μέγα (βασιλιά της Πολωνίας 1333-1370) στην πόλη Volodymyr-Volynsky στη δυτική Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με την Πολωνία. Το κάστρο χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή της μυστικής αστυνομίας του Στάλιν (NKVD) την περίοδο 1939-1956. Μόλις οι Σοβιετικοί εισέβαλαν στην ανατολική Πολωνία το 1939, δολοφόνησαν χιλιάδες Πολωνούς, «εχθρούς» του σοβιετικού τύπου καθεστώτος και άλλους τους φυλάκισαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Σιβηρία και στο Καζακστάν. Ο Alexi Zlatogorski, επικεφαλής της ουκρανικής ομάδας των αρχαιολόγων αναφέρει πώς βρέθηκαν λείψανα 950 ανθρώπων, και κάποιοι από αυτούς ήταν άμαχοι. Στο ίδιο μέρος βρέθηκαν κάλυκες από πιστόλι ΤΤ (σοβιετικό), και έτσι μπόρεσαν οι ερευνητές να συμπεράνουν πως οι εκτελέσεις έλαβαν χώρα την περίοδο 1940-1941. Τα ευρήματα φέρνουν στο φως μια από τις προτιμώμενες μεθόδους εκτέλεσης από την σοβιετική μυστική αστυνομία: πυροβολισμός με πιστόλι στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Προϊόντος του χρόνου οι επιστήμονες αναμένεται να ανακαλύψουν περισσότερα ευρήματα ώστε να γίνει αντιληπτή η έκταση της «κόκκινης» τρομοκρατίας και το μέγεθος των κομμουνιστικών θηριωδιών.Πηγή: http://news.nationalpost.com/2014/08/28/polish-and-ukrainian-scientists-unearth-1000-victims-of-stalin-in-castle-once-used-as-secret-police-prison/