Εικόνες αφρικανικής ζούγκλας στο Ferguson των Η.Π.Α.: πρόγευση για το “πολυπολιτισμικό” μέλλον της Ευρώπης… (και οι αποσιωπούμενες δημογραφικές “λεπτομέρειες”).

Μαίνονται για πολλοστή ημέρα οι ταραχές και οι βανδαλισμοί στην πόλη Ferguson της πολιτείας Missouri του αμερικανικού νότου, όπου ορδές νέγρων βανδάλων λεηλατούν και καταστρέφουν με μανία την πόλη, η οποία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με ένοπλες περιπολίες των δυνάμεων της τάξεως προς αντιμετώπιση των συνεχιζόμενων δηώσεων και λεηλασιών! Αφορμή για την διολίσθηση μίας μικρής αμερικανικής πόλεως όπως το Ferguson σε σκηνικό αφρικανικής ζούγκλας στάθηκε το περιστατικό θανάτου ενός δεκαοκτάχρονου αλητόβιου νέγρου, σεσημασμένου για παραβατικότητα, κατόπιν πυροβολισμών που δέχτηκε από αστυνομικό, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Δεν χρειάζεται βέβαια πολλή φαντασία για να υποθέσει κανείς τι είδους συμπεριφορά επέδειξε ο «άοπλος αφροαμερικανός έφηβος» (κατά την χαρακτηριστική δημοσιογραφική έκφραση) προς τον (λευκό) αστυνομικό ώστε να αναγκάσει τον τελευταίο να τον πυροβολήσει. Ενδεικτική είναι η εικόνα του θηριωδών διαστάσεων «αφροαμερικανού εφήβου» από κάμερα ασφαλείας καταστήματος το οποίο λήστεψε, λίγη ώρα προτού πέσει νεκρός από τα αστυνομικά πυρά. Ήταν χαρακτηριστική η επίδειξη επιθετικού θράσους του «αφροαμερικανού εφήβου» όταν, εξερχόμενος του καταστήματος που είχε μόλις ληστέψει, άρπαξε από το λαιμό έναν πιο μικρόσωμο ομόφυλό του που έτυχε να βρίσκεται στον δρόμο του προς την έξοδο.
Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά κατά την οποία εκδηλώνονται παρόμοια περιστατικά καταλύσεως της εννόμου τάξεως από ορδές αφρικανών σε αμερικανικά αστικά κέντρα, με πιο γνωστές τις εκτεταμένες ταραχές και λεηλασίες που συνέβησαν πριν λίγα χρόνια στη Louisiana, αμέσως μετά τις εκεί καταστρεπτικές πλημμύρες, ή τις πολυήμερες διαφυλετικές ταραχές στο Los Angeles παλαιότερα.
Ωστόσο, πέρα από τις εκάστοτε συγκυριακές αφορμές, τις οποίες η κρατούσα συστημική προπαγάνδα συχνά αναγορεύει σε «αίτια», αφού τα ρηχά και ηλίθια από τηλεοράσεως μεταδιδόμενα ρεπορτάζ συνοδεύονται από στερεοτυπικές «αναλύσεις» περί του «ρατσισμού» που τάχα υφίστανται οι «αφροαμερικανοί» και την «υπέρμετρη βία» που τάχα ασκεί εναντίον τους η αστυνομία (η στελεχωμένη κατά κύριο λόγο από λευκούς), η οποία τάχα «μεροληπτεί» εις βάρος των «καταπιεσμένων αφροαμερικανών που ζουν στο περιθώριο», η πραγματική θεμελιώδης αιτία εκδηλώσεως αυτών των φαινομένων εξηγείται εύλογα από την μελέτη των δημογραφικών στοιχείων που αποτελούν την τρανταχτή διάψευση των απατηλών ιδεοληψιών του συγχρόνου κυριάρχου ιδεολογικού ρεύματος περί της «αξίας» των «πολυπολιτισμικών (-πολυφυλετικών) κοινωνιών». Είναι πρόδηλη η αντικειμενική αδυναμία αρμονικής συμβιώσεως στο ίδιο κοινωνικό περιβάλλον, ομάδων ριζικά διαφορετικού εθνοφυλετικού υποβάθρου. Σε όποιες μάλιστα περιοχές των Η.Π.Α. – χώρα στην οποία η πολυφυλετική σύνθεση του πληθυσμού είναι εκτεταμένη – οι λευκοί ευρωπαϊκής καταγωγής αμερικανοί (οι πρόγονοι των οποίων ερχόμενοι κάποτε ως έποικοι, δημιούργησαν την πλούσια και ισχυρή αυτή χώρα, δαμάζοντας εντός ολίγων αιώνων ένα ξένο και δυσμενές περιβάλλον, χάρη στην δημιουργικότητα, την αδάμαστη εργατικότητα και το οργανωτικό τους πνεύμα, κτίζοντας μια παγκόσμια υπερδύναμη), χάνουν την πληθυσμιακή υπεροχή – όπως καλή ώρα στο Ferguson – γίνεται αντιληπτή η πλήρης κατάρρευση της κοινωνικής τάξεως και της (όποιας) παλαιότερης ευημερίας. Αρκεί η επισήμανση της μεταβολής των δημογραφικών δεδομένων στο Ferguson η οποία συντελέστηκε κατά τις τελευταίες δεκαετίες για να αντιληφθεί κανείς πώς η μικρή και άλλοτε φιλήσυχη αυτή αμερικανική πόλη μετεβλήθη σε ζούγκλα, σύμφωνα με όσα παρακολουθεί τις τελευταίες ημέρες η παγκόσμια κοινή γνώμη από τα τηλεοπτικά δελτία.
Αντιγράφοντας από το σχετικό λήμμα της Wikipedia: «ο πληθυσμός του Ferguson αυξήθηκε ταχέως κατά τη διάρκεια των έξι πρώτων δεκαετιών του 20ου αιώνος, από 1.015 άτομα το 1900 σε 22.149 το 1960, ήτοι μια μέση αύξηση 5% κατ’ έτος. Από το 1960 ο πληθυσμός παρέμεινε σχεδόν σταθερός. Ωστόσο η φυλετική σύνθεση του Ferguson μετεβλήθη από το 1990. Το 1990, οι κάτοικοι του Ferguson που ταυτοποιούνταν σύμφωνα με τα αμερικανικά στοιχεία ως λευκοί συνιστούσαν το 73.8% του συνολικού πληθυσμού, ενώ εκείνοι που ταυτοποιούνταν ως μαύροι έφταναν στο 25.1%. (Το εναπομείναν 1.1%, κατατάσσονταν σε άλλες φυλετικές κατηγορίες). Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2000, 44.7% ήταν λευκοί και 52.4% ήταν αφροαμερικανοί. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2010, 29.3% ήταν λευκοί και 67.4% ήταν αφροαμερικανοί.»
Ιδού η «λεπτομέρεια» της δραματικής, εις βάρος του λευκού πληθυσμού, δημογραφικής μεταβολής των τελευταίων ετών, την οποία αποσιωπούν σκοπίμως τα κρατούντα, φλύαρα περί άλλων ανουσίων λεπτομερειών, μ.μ.ε. Ιδού η πραγματική αιτία της μετατροπής του Ferguson σε αφρικανική ζούγκλα. Η κάποτε συντριπτική πλειονότης των λευκών κατέληξε στη διάρκεια μισού αιώνος σε μειονότητα!
Αυτή η ουσιώδης λεπτομέρεια επισημαίνεται προς γνώση και συμμόρφωση των αφελών ημεδαπών ραγιάδων, διότι, δυστυχώς, με όχημα την επιβαλλόμενη συστημική προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου περί των δήθεν «αξιών» της «πολυπολιτισμικότητας» αφενός και τον συνεχιζόμενο μαζικό εποικισμό της Ευρώπης από αφρικανούς και ασιάτες ισλαμιστές αφετέρου, οι ευρωπαϊκές πόλεις δεν απέχουν πλεόν πολύ από την δημογραφική σύνθεση των αμερικανικών πόλεων, γεγονός που οδηγεί στην βεβαιότητα ότι σύντομα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε παρόμοιες καταστάσεις αφρικανικής ζούγκλας και στη χώρα μας, δεδομένου ότι, βάσει των αδυσώπητων δημογραφικών δεικτών και της σαφούς δυναμικής των συντελούμενων μεταβολών, οι Έλληνες θα αποτελούμε εντός ολίγων δεκαετιών (αν όχι ολίγων ετών!) μειονότητα εντός της ιδίας μας της χώρας, μειονότητα που θα προσπαθεί να επιβιώσει εν μέσω της διογκούμενης αφροασιατικής (ισλαμικής) πλημμυρίδος!!! Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για προβολή της συντελούμενης πληθυσμιακής μεταβολής στο άμεσο, στο ορατό μέλλον!
Και ενώ η προοπτικές για την επιβίωση του ελληνικού έθνους (και των ευρωπαϊκών εθνών εν συνόλω) διαγράφονται απολύτως τραγικές, το τυραννικό εθνοκτόνο σύστημα εξουσίας φέρνει εσπευσμένα προς ψήφιση το λεγόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» ώστε να απαγορεύσει ακόμα και την απόπειρα γνωστοποιήσεως αυτής της εφιαλτικής προοπτικής στους υπνωτισμένους νέο-ραγιάδες, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα λαϊκής εξεγέρσεως και εθνοφυλετικής αντιστάσεως εν όψει του διαγραφομένου εθνικού ολέθρου!