Η εθνοπροδοτική κυβέρνηση των νέο-γενιτσάρων ετοιμάζει το αντεθνικότερο των νομοσχεδίων!

Για μια ακόμη φορά, η ξενόδουλη «κυβέρνηση» Σαμαρά–Βενιζέλου φανερώνει τον απολύτως ταλμουδικό χαρακτήρα της. Τα ανδρείκελα των σιωνιστών που ελέγχουν την εξουσία στην Ελλάδα προτίθενται, όπως έχει γίνει γνωστό, να φέρουν εντός του αμέσως προσεχούς διαστήματος – και συγκεκριμένως στις 26 Αυγούστου – προς ψήφιση στη βουλή το περίφημο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, ήτοι το νομοθετικό επισφράγισμα της ανθελληνικής δικτατορίας που έχουν προ πολλού κηρύξει, απόδειξη της οποίας αποτελούν οι συνεχιζόμενες απηνείς διώξεις εναντίον του εθνικού φρονήματος και των εθνικιστών, διώξεις τις οποίες θα ζήλευαν ακόμα και οι απεχθείς σταλινικές δικτατορίες. Στις 26 Αυγούστου προωθείται λοιπόν στο θερινό τμήμα της βουλής το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» για να ψηφιστεί και να αποτελέσει νόμο του κράτους από τα μεσάνυχτα της 27ης! Κύριο μέλημα του σχεδίου (όπως είχε σπεύσει να διαβεβαιώσει την εβραϊκή κοινότητα εντός και εκτός συνόρων ο άθλιος Σαμαράς) αποτελεί η αυστηρότερη ποινική μεταχείριση για τους αρνητές του «Ολοκαυτώματος»© καθώς η αμφισβήτησή του θα συνδέεται πια όχι απλώς με το αδίκημα της γνώμης αλλά με την «υποκίνησης βίας ή μίσους»!
Επίσης, το ποινολόγιο του νέου νομοσχεδίου για πρώτη φορά προβλέπεται να καλύπτει και τον χώρο του διαδικτύου, καθώς επίσης και νομικά πρόσωπα ή ενώσεις (συλλόγους κτλ) που εμπλέκονται ή υποκινούν «ρατσιστική βία».

Η εν μέσω θέρους δρομολόγηση της ψήφισης του αθλίου αυτού αντεθνικού νομοθετήματος, που ουσιαστικά επισημοποιεί την θεσμοθέτηση αδικημάτων γνώμης, έχει ως προφανή σκοπό να προλάβει πιθανές λαϊκές αντιδράσεις αφού, ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και δη του Αυγούστου, οπότε τα «μπάνια του λαού» βρίσκονται στο ζενίθ, η απόλυτη παραλυσία της κοινής γνώμης μπορεί να θεωρείται δεδομένη μια και τα κοινωνικά αντανακλαστικά βρίσκονται στο ναδίρ… (Δεν είναι τυχαίο ότι για την Ελλάδα, οι μεγαλύτερες εθνικές καταστροφές συνέβησαν εν μέσω θερινής ραστώνης!). Επιπλέον, οι δολιότατοι εξουσιαστές γνωρίζουν καλά ότι στα ολιγομελή θερινά τμήματα της βουλής μπορούν να διαμορφώσουν την σύνθεση του σώματος των βουλευτών που θα ψηφίσουν κατά το δοκούν, πράγμα που σημαίνει ότι οι ηγετικές μαφίες των ανθελληνικών κομμάτων δύνανται να αποκλείσουν βουλευτές οι οποίοι πιθανώς θα εξέφραζαν κάποια αντίρρηση ή θα διετύπωναν κάποιους ενδοιασμούς έστω, για επί μέρους σημεία του νομοθετήματος. Με τον τρόπο αυτό τα αντεθνικά κόμματα μπορούν να εξασφαλίσουν την υπερψήφιση του νομοθετήματος αβρόχοις ποσί….
Η μελέτη των διατάξεων του επερχόμενου «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου (ανθελληνικού νομοσχεδίου όπως ορθότερα θα έπρεπε να ονομαστεί, βάσει των προβλέψεών του) προκαλεί ανατριχίλα και οργή! Η παραμικρή έκφραση διαμαρτυρίας εναντίον της συνεχιζομένης αθρόας εισβολής λαθροεποίκων, η παραμικρή καταγγελία των σιωνιστικών εγκλημάτων και η στηλίτευση της υποκρισίας των σιωνιστών όπως εκδηλώνεται με το να κλαυθμηρίζουν για (υποτιθέμενη) γενοκτονία που υπέστησαν στο παρελθόν, την ίδια ώρα που οι ίδιοι συντελούν, με απροκάλυπτο κυνισμό, γενοκτονία εις βάρος του Παλαιστινιακού πληθυσμού, στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη, με καθημερινές σφαγές αμάχων και μάλιστα μπροστά στα μάτια της διεθνούς κοινότητος, η παραμικρή νύξη για τον κατακλυσμό της δημόσιας ζωής της χώρας και δη του κόσμου του θεάματος από στρατιές επιθετικών και ξεδιάντροπα προστύχων κιναίδων, η παραμικρή έκφραση αγανακτήσεως για την ασυδοσία της παραβατικότητος των βδελυρών αθιγγάνων, η παραμικρή απόπειρα επιστημονικής διερευνήσεως των ιστορικών γεγονότων που αφορούν τον Εθνικοσοσιαλισμό, τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και ΚΥΡΙΩΣ η παραμικρή απόπειρα ιστορικής διερευνήσεως του ΜΥΘΟΥ του «Ολοκαυτώματος»©, σύμφωνα με τις προβλέψεις του επερχόμενου ακραία ανθελληνικού νομοσχεδίου, θα επισύρει εξοντωτικές ποινές πολυετών φυλακίσεων (μέχρι και 20 ετών) και χρηματικών προστίμων δεκάδων χιλιάδων €!!!
Όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, εφόσον τελικώς θεσμοθετηθεί και εφαρμοστεί ένα τέτοιο τυραννικό και ανελεύθερο νομοθετικό πλαίσιο, η έννοια της ελευθερίας της εκφράσεως, η έννοια της ελευθεροφωνίας, του περίφημου «πλουραλισμού», που τόσο διατυμπάνιζαν και διαφήμιζαν οι θεωρητικοί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ως το τάχα «ειδοποιό» χαρακτηριστικό της «υπεροχής» της, παύουν να ισχύουν και τυπικώς. Και επειδή πέραν όλων των άλλων, αυτές οι προβλέψεις είναι ευθέως αντισυνταγματικές – και επειδή ως γνωστόν η προστασία του συντάγματος επαφίεται εν τέλει στον πατριωτισμό των Ελλήνων – λίγα περιθώρια μένουν στους συνειδητοποιημένους Έλληνες για να δράσουν με ειρηνικά μέσα στον αγώνα για την υπεράσπιση της ελληνικής εθνικής ταυτότητος που απειλείται ευθέως. Όλα δείχνουν ότι το τυραννικό Σύστημα εξουσίας των ανθελλήνων που δυναστεύουν την πατρίδα μας παίζει τα τελευταία του χαρτιά, δείχνοντας πια ξεκάθαρα τα φρικτά, όλο αιμοβορία, δόντια του. Καλούνται άπαντες οι Έλληνες που έχουν επίγνωση της εθνικής καταγωγής και της ιστορικής πατρογονικής κληρονομιάς την οποία φέρουν ως βαριά παρακαταθήκη, να ετοιμαστούν για έναν αδυσώπητο αγώνα για την ίδια την επιβίωση του ελληνικού έθνους, έναν αγώνα μέχρις εσχάτων!