[Συνεργασίες Αναγνωστών]. Κάλεσμα προς εθνικιστάς εκπαιδευτικούς: «Η Εθνοφυλετική Ανάπλασις ως Βασική Αρχή της Ελληνικής Φιλοσοφίας της Παιδείας»


Του Ευρώτα Λακεδαιμονίου

Κατώρθωσε η ”μεταπολίτευσις” του 1974 όχι μόνον να μολύνη διά της φαυλοκρατικής υπερμεγεθύνσεως των διαπλεκομένων συμφερόντων, με τα οποία συνδέεται, την πολιτικοκοινωνική ατμόσφαιρα της Πατρίδος μας, αλλά να φροντίση για την μετάδοση της μολύνσεως και στην Ελληνική Παιδεία. Έτσι επιτίθεται στο Εθνοπολιτισμικό Οικοδόμημα μέσα στον κύριο Πυλώνα του. Διά του ”πολυφυλετισμού”, τον οποίον έχει παρεισαγάγει στην Ελληνική (?) Εκπαίδευση, πλήττει ανεπανορθώτως την Εθνοφυλετική Συνείδηση των Ελληνοπαίδων και τα στερεί της ευκαιρίας να συνειδητοποιούν την Ταυτότητά των.
Η επιβαλλομένη Εθνοπολιτισμική και Εθνοπαιδευτική Αντίστασις στην επιχειρουμένη αποεθνοποίηση της Εκπαιδεύσεως δια του μεθοδικού αφελληνισμού της είναι αρχικώς να αντιδράσωμεν όλοι οι Εθνικισταί και, κατά συνέπειαν, Εθνοφυλετισταί καθηγηταί. Αναφέρομαι, πρωτίστως, σε μας διότι στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καταβάλλεται κυρίως η ανθελληνική εθνοδιαλυτική προσπάθεια εθνοφυλετικής αποδομήσεως. Βεβαίως και οι δάσκαλοι στο Δημοτικό οφείλουν να ανθίστανται στην αφομοιωτική διαφυλετική παραχάραξη της Παιδείας Η Εθνοφυλετική και Εθνοπολιτισμική Αντίστασις αφορά σε όλες τις Βαθμίδες του Ελληνικού Παιδαγωγικού Έργου.
Μέσα στα πλαίσια της διδασκαλίας των μαθημάτων μας έχομε καθήκον να αναφερόμεθα σε κάθε τομέα του επιστητού στην διαχρονική σύνδεσή του με τον Ελληνικό Εθνοπολιτισμό. Να εγκαινιάσωμε μια Ελληνική Εθνοφυλετική Φιλοσοφία της Παιδείας για να κονιορτοποίησωμεν αφ ενός μεν τον μαρξιστικό διεθνισμό, αφ ετέρου δε τον εκπηγάζοντα από τον ισοπεδωτικό ”ευρωπαϊσμό” ”πολυφυλετικό” νεοδιεθνισμό. Με τέτοια γενναιότητα θα βουλώσωμε τα απύλωτα στόματα των προκλητικών μουσουλμανοπαίδων και των εθνοπροδοτών ”συναδέλφων” (?).
Κατόπιν θα αρχίσωμε, με πολλή προσοχή, να συγκροτούμε Πυρήνες Εθνικιστών Εθνοφυλετιστών Μαθητών. Σε κάθε παράδοσή μας θα υποστηρίζουν την Ελληνοφυλετική διδασκαλία μας και θα αποστομώνουν τους θρασείς συμμαθητάς των, που είτε είναι αλλοδαποί μουσουλμάνοι, είτε αριστεροί της ΚΝΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχοκομμουνιστικών συμμορίων. Οι εν λόγω Πυρήνες θα διαθέτουν τον ανάλογο πνευματικό εξοπλισμό και, προς τούτο, θα έχουν περάσει από Σεμινάρια μας.
Καιρός να ξαναγίνει Ελληνική η Παιδεία μας!