ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ: «Η μουντιαλική τηλεπανήγυρις στην υπηρεσία της αντιρατσιστικής προπαγάνδας».

Παρακολουθώντας κάποιος την, σφετεριζόμενη τα αθλητικά ιδεώδη, τηλεπανήγυρι εν ονόματι “MUNDIAL 2014”, είναι αδύνατον να έχει διαφύγει της προσοχής του το πομπώδες και πολλάκις προβαλλόμενο στις διαφημιστικές πινακίδες μήνυμα “SAY NO TO RACISM”, εναλλασσόμενο φυσικά με έτερα διαφημιστικά μηνύματα διεθνών κερδοσκοπικών οργανισμών.
Η προφανής επιδίωξις του συγκεκριμένου μηνύματος, εμφανιζομένου ανελλιπώς επί των τηλεοπτικών δεκτών και “διανθισμένου” από εμβόλιμες “εικαστικές” εικόνες ημίγυμνων γυναικείων οπισθίων και θλιβερών γραφικών καρικατούρων του φιλοθεάμονος κοινού, αποσκοπεί φυσικά στον ενσυνείδητο πνευματικό καταναγκασμό των τηλεθεατών προς τα κελεύσματα της κραταιάς παγκοσμιοποητικής ολιγαρχίας.
Η “αναβαπτισμένη” σε “ρατσισμό” φυλετική θεωρία, θεμελιωμένη από μία πλειάδα λαμπρών επιστημόνων και συνδεδεμένη άμεσα με την παρουσία και τις πολιτισμικές κατακτήσεις των απανταχού ανθρωπίνων φυλών, έχει στοχοποιηθεί και επιλεγεί ως εχθρικά κείμενη προς τις επιδιώξεις και τα απώτερα σχέδια της ανωτέρω συνωμοσιακής τάξεως.
Σαφέστατα, η Ιστορία του ανθρωπίνου γένους αποτελεί την καταλληλότερη απάντησι εις τους αστείους και ανυπόστατους ισχυρισμούς μίας ανίερης, αλλά και σφόδρα ισχυρής και αλληεξαρτημένης συμπράξεως νεοφιλελευθέρων καπιταλιστών και διεθνιστών αριστερών, όλων αυτών των ιδεολογικών προσχημάτων-μορφωμάτων τα οποία κατ ουσίαν εξυπηρετούν και συνδράμουν τα συμφέροντα των παγκοσμίων επικυριάρχων.
Η αμείλικτη αλήθεια της ιστορίας μας εδίδαξε ότι η παραγωγή πολιτισμού δεν είναι ανεξάρτητος από τις γενετικές καταβολές των ανθρωπίνων κοινωνιών, τουναντίον αποτελεί την κατεξοχήν απόδειξιν της φυλετικής καθαρότητος (αρχαίος ελληνικός πολιτισμός), είτε στον αντίποδα της φυλετικής επιμειξίας και κατά συνέπεια της νομοτελειακής καταρρεύσεως οιουδήποτε υβριδιακού τύπου κρατικού μορφώματος (Βυζάντιο).
Οι “ανθρωπιστικές” και “φιλειρηνικές” προσωπίδες των υπηρετών της αχταρμοποιήσεως των φυλών και της μετατροπής των εις ένα ομογενοποιημένο, άβουλο, παγκόσμιο πελατολόγιο των πολυεθνικών κερδοσκοπικών οργανισμών, έχουν καταπέσει προ πολλού.
Η φυσική, είτε πολιτισμική, εξαφάνισις ανθρωπίνων φυλών, έχει συντελεσθεί πολλάκις στη σύγχρονη ανθρώπινη Ιστορία από τα όργανα των παγκοσμίων επικυριάρχων, τα οποία έχουν το απύθμενο θράσος να αυτοπαρουσιάζονται ως οι “θεματοφύλακες” της ανθρώπινης (φυλετικής κατά το ακριβέστερον) διαφορετικότητας.
Οι έποικοι των σημερινών ΗΠΑ, εξηφάνισαν τις φυλές των γηγενών ερυθρόδερμων σε βαθμό γενοκτονίας, ο “περιούσιος λαός” εκτόπισε, δολοφόνησε και εξακολουθεί να τρομοκρατεί και να εξοντώνει τους πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής, αξιώνοντας μάλιστα τη διαφύλαξη της “καθαρότητός” του σε πρόσφατο συνέδριο ραβίνων http://redskywarning.blogspot.gr/2014/04/blog-post_169.html
Παρά την ειδεχθεστάτη και κατάπτυστη υποκρισία των υπηρετών του παγκοσμιοποιητικού ολετήρος, οφείλω να υπενθυμίσω εις όλους αυτούς ότι ο μεγαλύτερος “ρατσιστής” του σύμπαντος είναι ο Θεός.
Το Θείον Ον, εις το οποίο όλοι ανεξαρτήτως (εκτός των ανωτέρω φυσικά) πιστεύουν, έπλασε με Θεία Σοφία και Πρόνοια το Σύμπαν και κάθε ύπαρξη ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, με σκοπό και ουδόλως τυχαίως, εμείς απλά έχουμε υποχρέωσιν να σεβαστούμε το έργο Του.
Εάν κάποιοι δόλιοι σφετερίζονται, έως σημείου παραχαράξεως της Θείας δημιουργίας, την ανθρώπινη ύπαρξη, ώστε να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια επικυριαρχία τους, διαψεύδονται οικτρά από την ίδια την Ιστορία του ανθρωπίνου είδους.
Είναι νομοτελειακή η διαφορετικότητα των φυλών και Ιστορικά αυταπόδεικτη η ικανότητα της δικής μας Φυλής να ανθίσταται έναντι πάσης φύσεως εισβολέως.
Ο καιρός γαρ εγγύς.