Ζήτημα ελευθερίας!

Ο εκνευριστικά οιηματίας, λαλίστατος αρλουμπολόγος – τάχα πολιτικός αναλυτής – τηλεδημοσιογραφίσκος Τάκης Χατζής συμμετείχε, μεταξύ άλλων σπουδαιοφανών «δημοσιογράφων», στην εβδομαδιαία εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου της Δευτέρας. Στην εκπομπή συζητούνταν διάφορα θέματα τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητος, με τους «δημοσιογράφους» να ανταλλάσσουν απόψεις με το γνωστό στυλ πάγιας διαστρεβλώσεως της αλήθειας και συστηματικού αποπροσανατολισμού του αποβλακωμένου κοινού, το οποίο συνηθίζουν να μεταχειρίζονται τα άθλια εξωνημένα φερέφωνα της κατεστημένης δημοσιογραφίας των Συστημικών Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως.
Δεν χρειάζεται να σχολιαστούν οι συνήθεις μπουρδολογίες που ανακυκλώνονται σε παρόμοιες εκπομπές. Θα σταθούμε μόνο σε μια άκρως ενδεικτική του «ήθους» και της «δημοκρατικότητος» των αλητών της άθλιας συνομοταξίας των καθεστωτικών κονδυλοφόρων, φράση, που εκστομίστηκε από τον προαναφερθέντα Τάκη Χατζή. Όταν λοιπόν κάποιος από τους ομιλούντες, θύμισε, αναφερόμενος στους διωκόμενους φυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α., «ας μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το τεκμήριο της αθωότητας», ο Χατζής, με απύθμενο θράσος και μίσος ταλμουδικό, απήντησε το εξής ανατριχιαστικό: «για φασίστες δεν υπάρχει κανένα τεκμήριο αθωότητας»!!!
Γίνεται όλο και περισσότερο ορατό στον καθένα (που τουλάχιστον διατηρεί μια επαφή με την πραγματικότητα και την ελαχίστη αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια), ότι πλέον υφίσταται ζήτημα θεμελιώδους καταλύσεως της πιο στοιχειώδους μορφής ατομικών ελευθεριών εκ μέρους ενός εσμού ελληνοφώνων ανθελλήνων εξουσιαστών που αφαιμάσσουν μέχρι θανάτου την καταρρέουσα πατρίδα μας.