Το γενιτσαρικό καθεστώς κηρύσσει ανοικτά δικτατορία! (Σχόλιο περί των τελευταίων γεγονότων).

Παρακολουθούμε επί σειρά ημερών να εκτυλίσσεται – και χθες τα ξημερώματα να κορυφώνεται – μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία πολιτικής διώξεως, η οποία από μόνη της ξεσκεπάζει με απροκάλυπτο πια τρόπο την κολοσσιαίων διαστάσεων Απάτη που συμπυκνώνεται στον ψευδεπίγραφο τίτλο: «Ελληνική Δημοκρατία», οι υποκριτικές διακηρύξεις των σάπιων θιασωτών της οποίας (περί ελευθερίας της εκφράσεως, περί ανεκτικότητας στην αντίθετη άποψη, περί πλουραλισμού, κ.λπ.) αποδεικνύονται γελοία φενάκη, που νομοτελειακώς και απροκαλύπτως αυτοαναιρείται οσάκις γίνεται αντιληπτό ότι κινδυνεύει η σαθρή παντοκρατορία της «δημοκρατίας». Τότε είναι που ο κοινοβουλευτικός θίασος, τα χθαμαλά φερέφωνα και οι αφανείς σκοτεινοί σπόνσορές του βγάζουν το οικτρά μακιγιαρισμένο προσωπείο της «δημοκρατίας», αποκαλύπτοντας το αποκρουστικό τους πρόσωπο, αυτό των δολίων και υπό ενός διεθνούς σκοτεινού Συστήματος συμφερόντων εντεταλμένων και συντονιζομένων τυράννων.
Παρακολουθούμε, λοιπόν, να εκτυλίσσεται επί σειρά ημερών μια συντονισμένη εκστρατεία που στοχεύει στην κατατρομοκράτηση του ελληνικού εθνικού φρονήματος και στην αναχαίτιση και την πολιτική αποδυνάμωση του διαρκώς τα τελευταία χρόνια διογκούμενου ρεύματος αντιστάσεως του ελληνικού λαού απέναντι στην επιβληθείσα ξενοκρατία. Χρειάστηκε βεβαίως να μεσολαβήσει η βλακώδης ενέργεια ενός «βολικού ηλιθίου», την οποία το Σύστημα φαίνεται ότι περίμενε από καιρό (και η οποία βεβαίως ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε – και αν δεν συνέβαινε, θα φρόντιζε το Σύστημα να την κατασκευάσει), προκειμένου να την χρησιμοποιήσει ως πρόσχημα και αφορμή ώστε να εξαπολύσει την επικοινωνιακή καταιγίδα μαύρης προπαγάνδας και μαζικής πλύσεως εγκεφάλων των τελευταίων ημερών.
Ήδη από την επομένη της ανακοινώσεως των αποτελεσμάτων των τελευταίων εκλογών(https://www.armahellas.com/?p=5250) και σε άλλες κατά καιρούς αναφορές μας προέβημεν σε κρίσιμες επισημάνσεις αναφορικά με την Χρυσή Αυγή και, συγκεκριμένα, σχετικά με την καθαρά πληβειακή πολιτική φυσιογνωμία που είχε διαμορφώσει τα τελευταία πολλά χρόνια, σχετικά με την οικτρά και καταγέλαστη ένδεια υπαρξιακής και πολιτικής ποιότητος κεντρικών στελεχών της και σχετικά με το κατά πόσο θα μπορούσε, με αυτά ως δεδομένα, να αξιοποιήσει την τεράστια πολιτική ευκαιρία που της εδόθη ένεκα της ιδιαιτέρας συγκυρίας των τελευταίων ετών, που συνίσταται στον μοναδικό συνδυασμό της απαξιώσεως του παλαιοκομματικού κατεστημένου της μεταπολιτεύσεως αφ΄ ενός, της οικονομικής χρεωκοπίας και εκτοξεύσεως της ανεργίας αφ΄ ετέρου, αλλά και λόγω του αδιακόπου κατακλυσμού της χώρας από τις ορδές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι, ανεξαρτήτως των δεδομένων τεραστίων ευθυνών της ηγεσίας της Χ.Α. έναντι της αποστολής που συγκυριακώς αλλ΄εντελώς αναξίως επωμίσθη και η οποία έδωσε πολλές αφορμές στο Σύστημα για να εξαπολύσει την πρόσφατη υστερική «αντιφασιστική» καμπάνια, η πολεμική του Συστήματος στρέφεται κατ’ ουσίαν όχι μόνον εναντίον της Χ.Α. στενά, αλλά εν γένει και κυρίως, επί τη λαμπρῇ ευκαιρίᾳ, εναντίον πάσης εθνικής/φυλετικής πολιτικής εκφράσεως και τώρα και στο μέλλον.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι το Σύστημα θα έκανε ο,τιδήποτε δυνατόν, για να εξολοθρεύσει και φυσικώς ακόμη όσους αμφισβητούν τα θεμέλιά του, επικαλούμενο τα γνωστά σαθρά και ψευδή προσχήματα ευπρεπιζομένης πόρνης! Είναι, π.χ., επιεικώς ιλαροτραγικό να επικαλείται ο εντεταλμένος εισαγγελέας του την, εν είδει εντελομένης αυθεντίας (!!! χωρίς καν τήρηση προσχημάτων περί του περιβοήτου «διαχωρισμού εξουσιών»…) ως προμετωπίδος τιθεμένη, αναφορά-παραγγελία ενός απροκαλύπτως εμπαθούς υπαλληλίσκου του Συστήματος «υποργού», «δημόσιας τάξης» λέει, κατά την οποίαν η εν λόγω οργάνωση «θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και εσωτερική ασφάλεια της χώρας», καθ᾿ ήν στιγμήν και οι πέτρες σ’ αυτήν την χώρα γνωρίζουν ποιοί προστατευόμενοι «νεαροί» των ιδίων, νυν εν ιερά οργή εξανισταμένων, κύκλων αλωνίζουν κατά βούλησιν και γούστο και καίνε και ρημάζουν ανενόχλητοι την πρωτεύουσα και την χώρα, καταλύουν την παιδεία και μετατρέπουν γυμνάσια, λύκεια, ΤΕΙ και πανεπιστήμια σε άνδρα αυθαιρεσίας, καταστροφής και εγκληματικότητος, σε ανεπανάληπτα μοναδικά κωλοχανεία, με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους (ΣΥΡΙΖΑ κ.ο.κ.) να τους πατρωνάρουν απροκαλύπτως!!! Απλώς η «Χ.Α.» τους παρέσχε ηλιθίως όλα τα προσχήματα για να το κάνουν και να το μαγειρέψουν με μελλοντική εφ΄ εξής προληπτική ισχύ, απροκαλύπτως τρομοκρατικώς κατά αντιφρονούντων, κατά τον πλέον ανώδυνο για το Σύστημα τρόπο.
Είναι άλλωστε αστείο να θεωρήσει κανείς ότι το Σύστημα αγνοούσε τα προηγούμενα χρόνια αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά της δομής και δράσεως της Χ.Α. και του υποβάθρου των στελεχών της, τα οποία τώρα παρουσιάζει ως «εγκληματικά» και ότι αίφνης τα ανεκάλυψε τώρα, μετά δηλαδή το πρόσφατο συμβάν στο Κερατσίνι. Δεν μπορεί, μάλιστα, να μη σκεφθεί κανείς ότι το πονηρό Σύστημα, προβλέποντας την βεβαία ανάπτυξη ενός εθνικιστικού κινήματος στην Ελλάδα, λόγω της δεινής οικονομικής και κοινωνικής καταστάσεως και της συρροής τριτοκοσμικών, επέτρεψε και υπεβοήθησε ειδικώς στην Χ.Α. να παίξει αυτόν τον ρόλο, τον ρόλο δηλαδή της πολιτικής εκφράσεως του εθνικιστικού κινήματος, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι, με δεδομένο τον λούμπεν ακτιβιστικό και υποκοσμικό χαρακτήρα της Χ.Α., θα ήταν πολύ εύκολο εκ των υστέρων να την εξουδετερώσει ποινικώς, συμπαρασύροντας και παράλληλα αποδυναμώνοντας εν γένει το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα το οποίο υποτίθεται ότι εξέφραζε.
Η ίδια η σύλληψη εν ενεργεία βουλευτών χωρίς καν να προηγηθεί διαδικασία άρσεως της βουλευτικής τους ασυλίας – γεγονός πρωτοφανές στην πρόσφατη ιστορία – , αν και ενέργεια νομιμοφανής, αφού δικαιολογήθηκε ως αποτέλεσμα της αναγορεύσεως της Χ.Α. σε εγκληματική οργάνωση (καίτοι πρόκειται τυπικώς για νόμιμο κόμμα με συμμετοχή σε εκλογές και απόσπαση σημαντικού εκλογικού ποσοστού…), με αναφορά μάλιστα και στο καταστατικό της, που έχει επικυρώσει ο Άρειος Πάγος (!!!), σημαίνει ότι και μόνο η συμμετοχή κάποιου ατόμου στην Χ.Α. συνιστά δυνητικώς, με βάση το όλο σκεπτικό που θυμίζει το ανατριχιαστικό δόγμα περί «συλλογικής ευθύνης», ένα διαρκές αυτόφωρο κακούργημα!!! (Και έπεται ο «αντιρατσιστικός» νόμος…).
Στην πραγματικότητα, κατόπιν όλων αυτών, φαίνεται ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, καθίσταται de facto κακουργηματική και μόνο η συμμετοχή σε οργάνωση που εμφορείται από εθνικές/φυλετικές ιδέες! Αυτό το σκεπτικό, που από νομικής απόψεως μόνο ως τερατούργημα μπορεί να θεωρηθεί, είναι προφανές ότι υπαγορεύθηκε από την, δορυφόρο γνωστών διεθνών κέντρων, πολιτική εξουσία και εκτελέστηκε από την χειραγωγούμενή της δικαστική εξουσία, αφού η κυβέρνηση φρόντισε πρώτα να ξηλώσει τα μισά στελέχη διοικήσεως της αστυνομίας, προκειμένου όπως φαίνεται να εξασφαλιστεί η συμμόρφωση των υπολοίπων και όλης της ιεραρχίας στο εγχείρημα. Η δήθεν θεμελιώδης «δημοκρατική» αρχή της «ανεξαρτησίας της δικαστικής εξουσίας» αποδεικνύεται, με βάση την αλληλουχία των γεγονότων και το διαμορφωθέν από τα καθεστωτικά μ.μ.ε. πολιτικό κλίμα, έωλη – ένα ακόμη παραμύθι της ψευτοδημοκρατίας!
Υπάρχει όμως κάτι ακόμα. Είναι προφανές ότι ο σχεδιασμός και η ενορχήστρωση της όλης επιχειρήσεως εκπορεύθηκε από ξένα κέντρα αποφάσεων, που προφανώς ανησύχησαν σφόδρα από τα πρόσφατα δημοσκοπικά δεδομένα, τα οποία φανέρωναν συγκεκριμένη πολιτική δυναμική και καλπάζουσα άνοδο της επιρροής της Χ.Α. στην κοινωνία, καθιστώντας την έτσι πιθανό ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων, σε μια εποχή προϊούσης καταρρεύσεως του πολιτικού κατεστημένου. Τούτο προκύπτει άλλωστε και από την αλληλουχία των γεγονότων, αφού είναι γνωστό ότι προηγήθηκαν, μόλις πριν, επισκέψεις κρισίμων παραγόντων (Σαμαρά, Βενιζέλου, …) της ελληνικής πολιτικής σκηνής σε συγκεκριμένες ξένες χώρες και επαφές με συγκεκριμένους παράγοντες ξένων χωρών (ΗΠΑ, Ισραήλ, κ.λπ.).
Ιδιαιτέρως κρίσιμος στην διαμόρφωση του όλου κλίματος είναι, όπως προανεφέρθη, ο μονίμως βρώμικος ρόλος των μ.μ.ε., τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη σύμπλευση με το ρυπαρό παλαιοκομματικό κατεστημένο της μεταπολιτεύσεως, εξευτελίζοντας νυχθημερόν κάθε έννοια αμεροληψίας και δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Των μ.μ.ε. που, ως γνωστόν, εκφράζουν τις απόψεις και εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, δηλαδή ενός συμπλέγματος πλουτοκρατών απαρτιζομένου από καναλάρχες-μεγαλοεκδότες-τραπεζίτες-μεγαλοεργολάβους κ.λπ., που συνήθως φέρουν παράλληλα πολλές από τις παραπάνω ιδιότητες και αποτελούν τον πραγματικό πυρήνα της εξουσίας.
Κάθε δημοκρατικοφανές πρόσχημα έχει πια εκλείψει. Αυτό φάνηκε ήδη κατά τις προηγούμενες ημέρες, όταν απροκάλυπτα ομολογούνταν από τα μ.μ.ε. ότι το καθεστώς διενεργεί προληπτικές παρακολουθήσεις τηλεφώνων (τύφλα νά ‘χει η Στάζι της Ανατολικής Γερμανίας…), όταν γίνονταν αλλεπάλληλες συλλήψεις πολιτών, για την δικαιολόγηση των οποίων οι επίσημες ανακοινώσεις ανερυθρίαστα ανέφεραν περίπου τα εξής: «συνελήφθη ο τάδε, αφού μετά από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν δυο μαχαίρια, ένα σπρέι πιπεριού, δύο κοντάρια με σημαίες και έντυπο υλικό συγκεκριμένου κόμματος»!!!
Είναι περισσότερο από προφανές ότι το γενιτσαρικό σύστημα εξουσίας, καθ’ υπαγόρευσιν ξένων αντεθνικών δυνάμεων, απεφάσισε να δρομολογήσει γενικό κυνήγι μαγισσών, επιλέγοντας να το εξαπολύσει την ίδια ακριβώς εποχή που ήταν εξαιρετικά «βολικό» για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την σκληρή πραγματικότητα μιας κοινωνίας που αποσυντίθεται και μιας χώρας που καταρρέει. Επί μια ολόκληρη εβδομάδα τα δελτία ειδήσεων είναι μονοθεματικά – και εξακολουθούν να είναι! Ούτε το μνημόνιο, ούτε η τρόικα, ούτε οι απολύσεις, ούτε οι φοροεπιδρομές, ούτε οι απεργίες, ούτε τα εθνικά θέματα, ούτε η μεσανατολική κρίση, τίποτε μα τίποτε από τα παραπάνω δεν έτυχε ενός λεπτού ειδησεογραφικής καλύψεως! Η επικαιρότης μονοπωλήθηκε σκοπίμως από τον θάνατο ενός «αντιφασίστα» (α)ράπερ, που προέκυψε ως αποτέλεσμα μιας από τις άπειρες συμπλοκές που συμβαίνουν καθημερινώς και αφορούν όχι μόνο αντιτιθέμενες πολιτικά ομάδες αλλά και χούλιγκανς ποδοσφαιρικών ομάδων, συμμορίες αλλοδαπών, κλπ, γεγονότα που συνήθως τυγχάνουν μετά βίας μιας απλής αναφοράς από τα μ.μ.ε. Τώρα όμως, βόλεψε εξαιρετικά η υπερδιογκωμένη προβολή και η «ιδεολογικοποίηση» του συγκεκριμένου γεγονότος προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες πολιτικές μεθοδεύσεις.
Η υποκρισία του γενιτσαρικού συστήματος εξουσίας κραυγάζει, καθόσον είναι γνωστή η παροιμιώδης ανοχή των διωκτικών αρχών απέναντι στην απροκάλυπτη και συνεχή βία των αριστεριστών και τα καθημερινά εγκλήματα των αλλοδαπών. Οργανωμένες συμμορίες τριτοκοσμικών σφάζουν και δολοφονούν καθημερινά Έλληνες, λεηλατώντας τις περιουσίες τους, ακροαριστεροί και αναρχικοί (ενίοτε υπό την πολιτική ομπρέλα αριστερών κομμάτων) ασκούν τρομοκρατία, έχοντας διενεργήσει άπειρες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον εθνικιστών στα πανεπιστήμια και αλλού, χωρίς αυτό να συνιστά λόγο «ανησυχίας» για τους μεγάλους δημοκράτες του προδοτικού κατεστημένου.
Πρέπει, λοιπόν, να έχουν όλοι ξεκαθαρισμένο πια ότι το Σύστημα κηρύσσει απροκαλύπτως ιδιότυπη δικτατορία εναντίον των εθνικιστών. Οι ευθύνες της ιδιότυπης μαφίας που ηγείται ιδιοτελώς και με απίστευτη αλλά κοντόθωρη πανουργία της «Χ.Α.» και που έστρωσε το έδαφος για την προ των οφθαλμών του κατευθυνομένου ηλιθίου όχλου «δικαιουμένη» πρωτοφανή επίθεση του Συστήματος κατά πάσης υγιούς σκέψεως και στάσεως – αλλά και, προηγουμένως ήδη, για την συστηματική αλλοίωση, υποβάθμιση και διαστρέβλωση ιδεωδών που επικαλούνται μεν, αλλά προς τα οποία συνεχώς και κραυγαλέως αποδεικνύοντα εντελώς ξένοι, είναι ιστορικές και ανεπανάληπτες.
Είχαμε προ πολλού διατυπώσει την εκτίμηση ότι βρισκόμαστε σε εποχή σημαντικών εξελίξεων, των οποίων η δυναμική είναι απρόβλεπτη. Εξακολουθούμε να το πιστεύουμε. Τα τελευταία γεγονότα το επαληθεύουν περίτρανα. Απαιτείται λοιπόν μεγάλη προσοχή, εγρήγορση και προετοιμασία όλων για κάθε ενδεχόμενο.
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα επανέλθουμε.