ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο εγγυήθηκε για τα συμφέροντα των Παγκόσμιων τοκογλύφων.

Το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τις γνωστές του ανθελληνικές θέσεις πάνω στα εθνικά μας θέματα και το μεταναστευτικό , ψήφισε και θέσεις για το οικονομικό του πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων ψηφίστηκαν και τα παρακάτω:

-Το συνέδριο ψήφισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείει το ενδεχόμενο εφοσον γίνει κυβέρνηση να ζητήσει διαγραφή του Ελληνικού δημοσίου χρέους! Αντί αυτού προτείνει “κούρεμα” του χρέους, “μετά από μελέτη και λογιστικό έλεγχο”. Όμως το ΔΝΤ προκειμένου να αποφύγει την αναμενόμενη πλήρη κατάρρευση της “οικονομίας” του “Ελληνικού” κράτους που θα οδηγήσει αναπόφεκτα στην οριστική αδυναμία καταβολής των τόκων και στην απώλεια των κερδών των τοκογλύφων , προτείνει άμεσο και δραστικό “κούρεμα” του χρέους, δίχως κανέναν λογιστικό έλεγχο! Η πρόταση του δήθεν “αντικαπιταλιστικού” ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου ίδια με του ΔΝΤ, με την διαφορά ότι είναι πολύ πιο φιλική ως προς τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών ακόμη και από …τις θέσεις του ίδιου του ΔΝΤ.

-Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία ότι αποκλείει το ενδεχόμενο εφόσον γίνει κυβέρνηση, να εθνικοποιήσει τις τράπεζες τις χώρας μας, καθώς και ζωτικούς τομείς της οικονομίας! Ψήφισε δηλαδή ότι εγγυάται πως εάν γίνει κυβέρνηση, οι τράπεζες και οι κρίσιμοι τομείς της οικονομίας μας , θα παραμείνουν στα χέρια των ξένων πολυεθνικών χρηματοοικονομικών συμφερόντων!

-Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε επίσης ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη “ακόμη και αν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις προσπάθειες δεν καταστεί εφικτό να εφαρμοστεί μέσα σε αυτήν”. Δηλαδή όχι μόνο εγγυούνται ότι δεν θα επιτρέψουν το παραμικρό ίχνος για ανάπτυξη εθνικής οικονομίας, αλλά δηλώνουν και ότι οι όποιες “κοινωνικές” εξαγγελίες τους, όπως αύξηση των μισθών και των συντάξεων και του επιδόματος ανεργίας, δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν καθώς οι δανειστές θεωρούν ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν την “οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης” και οδηγούν στην έξοδο της χώρας μας από το Ευρώ.

Η παλαιού τύπου μπολσεβίκικη αριστερά είχε στόχο την ανατροπή των Ευρωπαίων ηγεμόνων και την εγκαθίδρυση μιας Σιωνιστικής γραφειοκρατικής υλιστικής δικτατορίας και τυραννίας πάνω στους Ευρωπαϊκούς λαούς, που θα ζούσαν μόνο για να εργάζονται σκληρά για να υπηρετούν τους αφέντες τους.

Η νέου τύπου αριστερά δεν έχει στόχο την εγκαθίδρυση κάποιας νέας Σιωνιστικής υλιστικής δικτατορίας αλλά στηρίζει αυτήν που υπάρχει ήδη… Την παγκόσμια Σιωνιστική υλιστική τυραννία των τοκογλύφων, των πολιτικών και των φαύλων που προωθεί την εξόντωση των εθνών , των παραδόσεων και των παραδοσιακών αξιών, ώστε να εξαλείψει κάθε πιθανή μελλοντική μορφή πραγματικών αντιστάσεων…

Eπειδή όμως κάποιες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζονταν προς την “παλαιού” (μπολσεβίκικου) τύπου υλιστική τυραννία, η ηγεσία του διέλυσε όλες τις συνιστώσες, ώστε να μην υπάρξει πραγματικά τίποτε που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι θα μπορούσε , υποστηρίζοντας την επιστροφή σε παλιές “ξεπερασμένες” πολιτικές εκδοχές του Παγκόσμιου Σιωνισμού, να διαταράξει την ησυχία και την εξουσία των σημερινών Παγκόσμιων τυράννων της ανθρωπότητος…