Φραουλοχώραφα στην Μανωλάδα Ηλείας: Επαληθευτήκαμε 100%

Όταν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως δημοσίευαν ότι οι φραουλοπαραγωγοί της Μανωλάδας θα προσλάβουν Έλληνες εργάτες μέσω ΟΑΕΔ και κάποιοι αφελείς πανυγήριζαν, είμασταν οι μοναδικοί που προβλέψαμε ακριβώς το τι πρόκειται να γίνει… Και ενώ την σχετική αρθογραφία μας την αναδημοσιεύουν συχνά και άλλα ιστολόγια, το συγκεκριμένο δεν τόλμησε να το αναδημοσιεύσει κανείς καθώς η πρόσληψη Ελλήνων εργατών στην Μανωλάδα παρουσιάζονταν από εφημερίδες και αφελείς ως τόσο αδιαμφησβήτητο γεγονός, ώστε κανείς απολύτως (εκτός απο την ιστοσελίδα μας) δεν τόλμησε να το αμφισβητήσει αλλά όλοι έπεσαν στην παγίδα και αναπαρήγαγαν τα δημοσιεύματα των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως.

https://www.armahellas.com/?p=11946

Επαληθευτήκαμε πλήρως. Η κυβέρνηση αρνήθηκε να επιδοτήσει την πρόσληψη Ελλήνων εργατών γης, οι εργοδότες δεν κατέθεσαν αίτηση στον ΟΑΕΔ, και ο ΟΑΕΔ απαντάει στους χιλιάδες Έλληνες που παίρνουν τηλέφωνο για το θέμα και ζητούν να εργαστούν στην Μανωλάδα ότι “δεν γνωρίζουμε απολύτως τίποτε για το θέμα”, όπως ακριβώς και στην προηγούμενη περίπτωση της Ημαθίας.

Φυσικά στην Μανωλάδα συνεχίζουν να εργάζονται παράνομοι και ανασφάλιστοι Μπαγκλαντεσιανοί, με πλήρη γνώση και κάλυψη από κυβέρνηση , αστυνομία, ΟΑΕΔ ελεκτικές αρχές, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΓΣΕΕ και λοιπούς “εργατοπατέρες”, την στιγμή που δυο εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι.

Πως “καταφέραμε” και “προβλέψαμε” το τι θα συμβεί? Δεν χρειάζεται να είναι κανείς “μάγος”, αλλά να διαθέτει στοιχειώδη αντίληψη και κατανόηση της πραγματικότητος και στοιχειώδη λογική. Η πρόσληψη Ελλήνων στην Μανωλάδα θα άνοιγε τον δρόμο για την διεκδίκηση πάνω από 500 χιλιάδων θέσεων εργασίας σε αγροτικές καλλιέργειες , που σήμερα κατέχονται αποκλειστικά από αλλοδαπούς, και μάλιστα με εργασιακά δικαιώματα και ασφαλιστική κάλυψη. Θα άνοιγε τον δρόμο για την απέλαση των λαθρομεταναστών και την διεκδίκηση των θέσεων εργασίας τους από τους Έλληνες, που παίρνοντας παράδειγμα από την κατάκτηση θέσεων εργασίας στην Μανωλάδα θα διεκδικούσαν να γίνει το ίδιο και στις υπόλοιπες θέσεις εργασίας σε ολόκληρη την Ελλάδα, όπου συνολικά εργάζονται σε ανασφάλιστη και παράνομη εργασία τουλάχιστον ενάμισι εκατομμύριο αλλοδαποί! Ήταν επομένως αδιανότητο για το καθεστώς να αποδεχτεί να συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, καθώς υπήρχε η πιθανότητα να ανοίξει τον δρόμο για πραγματικές εργατικές διεκδικήσεις, και να καταρρεύσει το αντεθνικό οικοδόμημα της γενοκτονίας των ελλήνων και της παράνομης ανασφάλιστης εργασίας λαθρομεταναστών.

Το μόνο που μένει για να συμπληρωθεί το “παζλ” είναι το δημοσίευμα στις εφημερίδες ότι “οι Έλληνες προτιμούν να παραμένουν άνεργοι και δεν πάνε να εργαστούν. Ούτε ένας Έλληνας δεν πήγε στην Μανωλάδα”, όπως ακριβώς έκαναν και στην περίπτωση της Ημαθίας. Θα τολμήσουν άραγε και αυτήν την φορά να τοποθετήσουν ξανά το “κερασάκι στην τούρτα” του ψεύδους, ή μήπως θα καταλάβουν ότι εάν επαναλαμβάνουν συνεχώς το ίδιο ακριβώς “κόλπο” , κάποια στιγμή όσοι από αυτούς που αγοράζουν ακόμα τις πατσαβουροφυλλάδες τους είναι παρατηρητικοί, μέσα από την συνεχή επανάληψη των ίδιων και των ίδιων ψεμμάτων, έχουν ελπίδα να καταλάβουν ότι τους θεωρούν εντελώς ανόητους και τους κοροϊδεύουν;