Νότιος Αφρική: Συνεχίζεται η γενοκτονία των λευκών.


Τα στατιστικά στοιχεία – και η αγριότητα των φόνων – φαίνεται να στηρίζει τους ισχυρισμούς των κατοίκων ότι οι λευκοί και κυρίως οι αγρότες, είναι ο στόχος μαύρων εγκληματιών.

Υπάρχει φόβος ότι αυτό που έγινε με τον Du Plessis θα γίνει στην λευκή κοινότητα που έχει δύναμη τριών εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μόνο τον περασμένο μήνα υπήρξαν 25 δολοφονίες λευκών γαιοκτημόνων, και πάνω από 100 επιθέσεις, ενώ ομάδες διαμαρτυρίας των Afrikaner, υποστηρίζουν ότι πάνω από 4.000 έχουν σκοτωθεί από τότε που ο Mandela ήρθε στην εξουσία – αριθμός διπλάσιος από εκείνο των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους.

Και δεν είναι μόνο ο αριθμός των νεκρών, αλλά η ακραία βία που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο φόβο στην λευκή κοινότητα.

Τεκμηριωμένες περιπτώσεις δολοφονιών δημιουργούν φρίκη στον αναγνώστη, με παιδιά να δολοφονούνται μαζί με τους γονείς τους, μια οικογένεια να πεθαίνει από ασφυξία με πλαστικές σακούλες και αμέτρητους βάναυσους βιασμούς ηλικιωμένων γυναικών και μικρών παιδιών.

Οι φρικαλεότητες έχουν οδηγήσει την ‘Genocide Watch’ – μια σεβαστή αμερικανική οργάνωση η οποία παρακολουθεί τη βία σε όλο τον κόσμο – να ισχυρίζεται ότι οι δολοφονίες Afrikaner αγροτών και άλλων λευκών διοργανώνεται από ρατσιστές κομμουνιστές που είναι αποφασισμένοι να διώξουν τους λευκούς από τη Νότια Αφρική, να εθνικοποιήσουν τα αγροκτήματα και τα ορυχεία, και να φέρουν την φρίκη ενός κομμουνιστικού κράτους.

Πηγή: Κόκκινος Ουρανός.