“Αραβική” “άνοιξη”: Υπάνθρωποι βίασαν 91 γυναίκες μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο στην Πλατεία Ταχρίρ με την συναίνεση όλων!

Υπάνθρωποι βίασαν ομαδικά Ολλανδή δημοσιογράφο μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες κόσμο, στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, δίχως κανένας να τους εμποδίσει!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον 91 γυναίκες έχουν πέσει θύματα ομαδικού βιασμού στην πλατεία Ταχρίρ μονάχα μέσα στις τελευταίες 4 ημέρες.
Οι γυναίκες βιάζονται μπροστά σε χιλιάδες παρευρισκόμενους, που όχι μόνο δεν τους εμποδίσουν αλλά συναινούν, καθώς σύμφωνα με τα κυρίαρχα “ήθη” των διαδηλωτών ο βιασμός γυναικών που δεν φορούν ισλαμική μαντήλα αποτελεί αποδεκτή πράξη!

Αυτή είναι η “αραβική” “άνοιξη” την οποίαν δηλώνουν ότι θέλουν να εισάγουν και στην Ελλάδα οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΣΑΡΣΥΑ.
Με ήδη πάνω από δυο εκατομμύρια τριτοκοσμικούς εποίκους εντός των συνόρων μας και με τους ρυθμούς που συνεχίζουν αν εισέρχονται καθημερινά, αλλά και να πολλαπλασιάζονται
οι ήδη υπάρχοντες, η ημέρα που η πλατεία Ομονοίας στο κέντρο των Αθηνών θα μετατραπεί σε πλατεία Ταχρίρ, είναι σίγουρο πως δεν θα αργήσει.

Η δημοσιογράφος υπέστη σοβαρές κακώσεις στα γεννητικά της όργανα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση…

Κάποιες από τις δεκάδες γυναίκες που βιάστηκαν δημόσια στην πλατεία εμφανίστηκαν σε βίντεο για να περιγράψουν την εμπειρία τους.

“Μου άρπαξαν τα πόδια και με αναποδογύρισαν. Τότε σήκωσαν τα πόδια μου και με βίασαν όπως αυτοί ήθελαν”, δηλώνει η Γιασμίν ελ-Μπαραμαγουάι σοκαρισμένη ακόμα από την τραυματική εμπειρία της.

«Πριν ξεκινήσω να καταγράφω με την κάμερα ήδη μπροστά μου πραγματοποιούνταν τρεις επιθέσεις. Ακούγαμε τις κραυγές, αλλά δεν υπήρχαν αρκετοί εθελοντές για να σώσουν τα κορίτσια, κάποιοι μάλιστα είχαν δεχθεί ξυλοδαρμό από άλλους και αιμορραγούσαν», λέει η Αίντα αλ-Κασίφ, η οποία δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση βιαστών.

Κανένα από τα θύματα ωστόσο δεν πιστεύει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς η σεξουαλική κακοποίηση αποτελεί μέρος της καθημερινότητας των Αιγυπτίων, ενώ οι τοπικές αρχές δεν προχωρούν σε συλλήψεις
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων καταγγέλλουν πως σε μια 19χρονη γυναίκα έκοψαν τα γεννητικά της όργανα.

Το σοκαριστικό που προκύπτει από το βίντεο είναι η μαρτυρία ενός νεαρού Αιγύπτιου, ο οποίος υποστηρίζει πως η σεξουαλική κακοποίηση είναι «κακή συνήθεια», επιρρίπτοντας ευθύνες στις γυναίκες.

«Από τα ρούχα που φορούν, τον τρόπου που περπατούν. Τα πάντα. Ωθούν τους Αιγύπτιους να το κάνουν», υποστηρίζει μπροστά στην κάμερα ο νεαρός.

Ενώ μια γυναίκα, η οποία δέχθηκε στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση δηλώνει ανήμπορη να αντιδράσει όταν ανάλογα περιστατικά συμβαίνουν καθώς φοβάται την αντίδραση του βιαστή, αλλά και όσων βρίσκονται κοντά του, οι οποίοι το πιθανότερο είναι να τον υποστηρίξουν ή ακόμα και να επιτεθούν με τη σειρά τους στην γυναίκα.

Κανείς δεν ελπίζει ότι αν η επόμενη κυβέρνηση που θα προκύψει από εκλογική διαδικασία θα αντιμετωπίσει το φαινόμενα αυτά βαρβαρότητος που αποτελούν πλέον κομμάτι της αιγυπτιακής πραγματικότητος και έχουν περάσει στην συνείδηση των Αιγυπτίων ως κάτι το αποδεκτό.