Νέα κινηματογραφική ταινία στο Ισραήλ απορρίπτει τις γελοιότητες για τα “σαπούνια”

Τα σαπούνια της βιομηχανίας του Γ’ Ράιχ όπως αυτό στην εικόνα, είχαν γίνει πηγή εμπνεύσεως για την πλέον διαδεδομένη ανοησία, ότι οι γερμανοί έφτιαχναν σαπούνια από λίπος νεκρών εβραίων. Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι το ReichsΙndustrie Fett (αρχικά RIF πάνω στο σαπούνι) ήταν «Reichs Juden Fett», δηλαδή “κρατικό εβραϊκό λίπος”!

Η γελοιότητα είχε φθάσει σε τέτοιο σημείο ώστε κάποιοι πήραν μερικά σαπούνια και τα έθαψαν σε τάφο, όπως μπορεί να δει κανείς στην παρακάτω φωτογραφία.

Καθώς όμως ο διεθνής Σιωνισμός θέλει να παρουσιάσει την θεωρία του περί “Ολοκαυτώματος” ως σοβαρή, αναγκάζεται πλέον να τοποθετηθεί ανοιχτά πάνω στο θέμα με τα σαπούνια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αποδέχεται τον μύθο για τα σαπούνια. Το δηλώνει πλέον δημοσίως το ίδιο το ισραηλινό “μουσείο του Ολοκαυτώματος”, Εβραίοι “ιστορικοί” του “Ολοκαυτώματος” όπως η Deborah Lipstadt καθώς και η νέα ταινία του Eyal Ballas, με όνομα “Σαπούνια”. Ο εβραίος κινηματογραφιστής που έχει εμμονή με το θέμα του “Ολοκαυτώματος” αποκαλύπτει ότι ο μύθος του σαπουνιού δεν προέρχεται από τον Δεύτερο αλλά από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς τότε δημιουργήθηκε η φήμη ότι οι Γερμανοί μετέτρεπαν τα πτώματα σε σαπούνι.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
http://www.jta.org/2013/06/06/arts-entertainment/israeli-director-dismantles-nazi-jewish-soap-myth

http://redskywarning.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9899.html