Βρέθηκε από τους Σιωνιστές το ημερολόγιο του Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ.


Μετά την Δίκη της Νυρεμβέργης, το ημερολόγιο του Ρόζενμπεργκ, το οποίο κρατούσαν οι εισαγγελείς της Νυρεμβέργης, εξαφανίστηκε.Ένας από αυτούς, ο Ρόμπερτ Κέμπνερ, θεωρείτο ύποπτος από τις αμερικανικές αρχές ότι πέρασε λαθραία το ημερολόγιο στις ΗΠΑ.

Ο Κέμπνερ αναφέρει ορισμένα αποσπάσματα από το ημερολόγιο του Ρόζενμπεργκ στα απομνημονεύματά του, ενώ το 1956 ένας γερμανός ιστορικός δημοσίευσε αποσπάσματά του από το 1939 και του 1940, αλλά ολόκληρο το ημερολόγιο ποτέ δεν βρέθηκε.

Όταν πέθανε ο Κέμπνερ το 1993, σε ηλικία 93 ετών, ξεκίνησε μία σειρά από δικαστικές διαμάχες για τα έγγραφά του κυρίως ανάμεσα στα παιδιά του, την πρώην γραμματέα του και το Μουσείο του “Ολοκαυτώματος”, η οποία κράτησε περίπου μια δεκαετία.

Τα παιδιά του συμφώνησαν να τα παραδώσουν στο Μουσείο, αλλά όταν οι αρμόδιες αρχές μετέβησαν στο σπίτι του για να τα παραλάβουν, το 1999, ανακάλυψαν ότι χιλιάδες σελίδες έλειπαν.

Μετά το 1999, το FBI ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των αγνοούμενων σελίδων. Το Μουσείο εντόπισε, πάντως, περισσότερα από 150.000 έγγραφα που είχε στην κατοχή της η πρώην γραμματέας του Κέμπνερ, η οποία τότε ζούσε στο σπίτι ενός ακαδημαϊκού ονόματι Χέρμπερτ Ρίτσαρντσον, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Ωστόσο, το ημερολόγιο του Ρόζενμπεργκ εξακολουθούσε να αγνοείται. Στις αρχές του χρόνου, το Μουσείο σε συνεργασία με έναν πράκτορα του υπουργείου Εσωτερικής Ασφαλείας επιχείρησαν να εντοπίσουν τις σελίδες που έλειπαν. Τελικά, το ημερολόγιο βρέθηκε στο σπίτι του Ρίτσαρντσον ο οποίος πλέον κατοικεί κοντά στο Μπάφαλο.

To πιθανότερο είναι ότι το περιεχόμενό του δεν θα δει ποτέ αυτούσιο το φως της δημοσιότητος, καθώς ο διεθνής Σιωνισμός επιθυμεί οποιαδήποτε αλήθεια σχετικά με την συγκεκριμένη περίοδο να παραμείνει στην λήθη είτε να καταστραφεί και να εξαφανιστεί οριστικά. Είναι όμως επίσης πιθανόν ότι στο μέλλον οι Σιωνιστές θα δώσουν στην δημοσιότητα επιλεγμένα και πιθανόν παραποιημένα αποσπάσματα.