Άκρως υβριστικός για την Θρησκεία και τον Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδος ο φετινός καρνάβαλος των κίναιδων στην Αθήνα.

Σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2013 διεξάγεται στην Αθήνα ο ετήσιος καρνάβαλος των κίναιδων. Ο συγκεκριμένος καρνάβαλος έχει απαγορευθεί σε χώρες όπως η Ρωσία και η Ουκρανία, στην Ελλάδα όμως διεξάγεται με την υποστήριξη του συνόλου του σάπιου Φαυλοκρατικού Πολιτικού Καθεστώτος αλλά και με επίσημο χορηγό την πρεσβεία των Η.Π.Α.

Οι ίδιες ακριβώς “προοδευτικές” δυνάμεις που χειροκροτούσαν τις ορδές των βαρβάρων όταν έκαιγαν τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες με αφορμή τα δήθεν “σκίτσα του Μωάμεθ” που ήταν “προσβλητικά για το Ισλάμ” καθώς υποτίθεται ότι “περιείχαν και υπαινιγμούς για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό”, τώρα στηρίζουν και προβάλλουν τον καρνάβαλο που υβρίζει ανοιχτά την Θρησκεία και τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδος και την Θεά Αθηνά. Όμως ο Δανός καρτουνίστας Kurt Westergaard που έφτιαξε τα σκίτσα δήλωνε εξ αρχής πως δεν απεικόνιζε τον ίδιο τον Μωάμεθ ούτε γενικότερα το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους αλλά αποκλειστικά και μόνο τους φανατικούς ισλαμιστές που στηρίζουν τρομοκρατικές επιθέσεις ενάντια στην Ευρώπη και το ότι ο τρόπος που προβλήθηκε το θέμα ήταν εφεύρεση και ψέμα κάποιων ιμάμηδων που έψαχναν να βρουν τρόπο για να φανατίσουν και να συσπειρώσουν γύρω τους τους τριτοκoσμικούς (πιθανώς δε και άλλων ξένων ως προς την Ευρώπη δυνάμεων, που προσπάθησαν να προκαλέσουν αναταραχές υποδαυλίζοντας τον θρησκευτικό φανατισμό των τριτοκοσμικών εισβολέων της.)

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ποιές θα ήταν οι αντιδράσεις εάν στην αφίσα δεν απεικόνιζαν την Αθηνά αλλά δύο Πακιστανούς; (και όμως το θέμα θα ήταν το πλέον κατάλληλο για την αφίσα, καθώς οι διοργανωτές είναι υπέρ των λαθρομεταναστών ενώ ταυτοχρόνως η Αθήνα είναι πλέον γεμάτη από Πακιστανούς με συνεχή περιστατικά βιασμών ενηλίκων και ανηλίκων λαθρομεταναστών από ομοεθνείς τους.)

Ορδές τριτοκοσμικών βαρβάρων από κάθε γωνιά της Αφρικής και της Ασίας μαζί με “προοδευτικά” “αντικαπιταλιστικά” και “αντιεξουσιαστικά” πλουσιόπαιδα θα έκαιγαν ξανά ολόκληρη την Αθήνα, φωνάζοντας ότι προσβάλλει τους Πακιστανούς, καθώς είναι μουσουλμάνοι.

Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς το τι θα συνέβαινε εάν η αφίσα αντί για την Θεά Αθηνά , εμπνέονταν για παράδειγμα από τα Σόδομα και απεικόνιζε κίναιδους από την θρησκευτική παράδοση του Ισραήλ.

Όλοι οι αφισοκολλητές καθώς και οι ηθικοί αυτουργοί θα είχαν συλληφθεί (δικαίως) μέσα σε λίγα μόνο λεπτά ενώ τα διεθνή και εγχώρια ΜΜΕ θα προέβαλλαν επί μήνες εκατοντάδες ανακοινώσεις ενάντια στον “ρατσισμό” και τον “αντισημιτισμό” των σχεδιαστών της. Γιατί δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα;

Η συγκεκριμένη αφίσα που τοιχοκολήθηκε παντού, προσβάλλει τους Έλληνες , την ιστορία τους , την παράδοση και τον πολιτισμό τους. Προσβάλλει και υβρίζει ανοιχτά την αρχαία Ελληνική θρησκεία. Όμως ο “αντιρατσισμός” των προοδευτικών στοχοποιεί μονάχα μια συγκεκριμένη εθνοφυλετική ομάδα. Ο “αντιρατσισμός” των εγχώριων “προοδευτικών” δεν είναι παρά η πιο ακραία μορφή “ρατσιστικού” μίσους εναντίον των Ελλήνων. Μίσους απέναντι σε ο,τιδήποτε Ελληνικό. Το αντίστοιχο φαινόμενο υπάρχει και στις υπόλοιπες χώρες όπου ζουν λευκοί και αποκλειστικά και μόνο σε αυτές!

Στην Ισπανία η “HazteOir” , οργάνωση καθολικών ακτιβιστών “για την προάσπιση του θεσμού της οικογένειας”, μήνυσε τους διοργανωτές του “Gay Pride” της Μαδρίτης του 2008.

Η “HazteOir” τους κατηγορεί ότι προέβησαν σε «δηλώσεις μίσους» κατά των καθολικών, κατά των οργανώσεων υπέρ της οικογένειας και των πολιτικών που είναι αντίθετοι με το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα της Ισπανίας (PSOE).

«Για άλλη μια φορά, η πορεία αυτών των ανθρώπων χαρακτηρίστηκε από επιθέσεις εναντίον της Καθολικής Εκκλησίας, κοροϊδία των επισκόπων και συνθήματα κατά των χριστιανών».

Το άρθρο 525.1 του ισπανικού ποινικού κώδικα, το οποίο η “HazteOir” επικαλείται για να υποστηρίξει την υπόθεσή της, επιφέρει βαριά πρόστιμα για εκείνους που επιδιώκουν να «βλάψουν τα συναισθήματα των μελών μιας θρησκευτικής ομολογίας» «δημοσίως, με λέξεις ή με οποιοδήποτε τύπο εγγράφου, ή γελοιοποιώντας τα δόγματα, τις πεποιθήσεις τους, τις τελετές, ή δημόσια ταπεινώνοντας αυτούς που τα πρεσβεύουν ή τα εξασκούν».

Ακολουθούν αυτούσες οι ανακοινώσεις της πρεσβείας των ΗΠΑ. του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ. Οποιαδήποτε επιπλέον ανάλυση για το θέμα (που θα τιμωρείται με φυλάκιση και τεράστια χρηματικά πρόστιμα από τον επερχόμενο “αντιρατσιστικό νόμο”) είναι περιττή καθώς οι ίδιες οι ανακοινώσεις μιλάνε από μόνες τους. Διαβάστε:


Ανακοίνωση πρεσβείας των Η.Π.Α.

«Για τον εορτασμό του Διεθνούς Μήνα για το Pride τον Ιούνιο και Athens Pride 2013, η Πρεσβεία των ΗΠΑ της Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του δεύτερου ετήσιου Lesbian, Gay, Bisexual, και τρανσεξουαλικών (LGBT) διαγωνισμού λογότυπου της Pride εκδήλωσης.

Ψάχνουμε για ένα πρωτότυπο σχέδιο που αντιπροσωπεύει LGBT υπερηφάνειας και να ενσωματώνει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο λογότυπο.

Ο νικητής σχεδιαστής θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο Mini iPad και το νικητήριο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στο Facebook στην σελίδα της Πρεσβείας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου».

 

(Σχόλιο: Είναι πάντως βέβαιο πως εάν κάποιος έστελνε στον διαγωνισμό τους ως προτεινόμενο λογότυπο την προαναφερθείσα ιδέα με τους Πακιστανούς και από πάνω το σήμα της πρεσβείας των ΗΠΑ, δεν θα κέρδιζε το iPad.).


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

Το Σάββατο 8 Ιούνη διεξάγεται στην Αθήνα για μία ακόμα φορά η γιορτή της ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας. Στη σημερινή συγκυρία με την άνοδο του φασισμού σε όλα τα επίπεδα και το ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής να ζητάει να πισωγυρίσει την Ελλάδα σε δεκαετίες και εποχές μαύρες για τη δημοκρατία, η πάλη για την άρση των διακρίσεων είναι πάλη ουσιαστικά για πρόοδο.

Οι ομοφυλόφιλοι, οι λεσβίες και οι διεμφυλικοί (τρανς), στις παρούσες συνθήκες πλήττονται διπλά: Αφενός σαν μέλη της κοινωνίας πλήττονται από τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα με συρρίκνωση του εισοδήματος και φαλκίδευση των εργατικών δικαιωμάτων, και αφετέρου, σαν μέλη μιας ομάδας που η ύπαρξή της δεν αναγνωρίζεται από κανέναν κρατικό θεσμό και φορέα.

O ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει την άρση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου και είναι συμπαραστάτης και αρωγός στον αγώνα των ΛΟΑΔ. Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλους και όλες να συμμετάσχουν στη γιορτή ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας 2013.

Ανακοίνωση ΔΗΜΑΡ

Η Δημοκρατική Αριστερά στηρίζει το 9ο Athens Gay Pride που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η εμμονική άρνηση του ελληνικού κράτους να αναγνωρίσει στα ομόφυλα ζευγάρια δικαιώματα που απορρέουν από αυτή τη βιοτική σχέση συνιστά άνιση μεταχείριση εις βάρος τους, κατά παράβαση του πλέον ευρωπαϊκού κεκτημένου και της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).

H ίση μεταχείριση των πολιτών εκ μέρους του κράτους, ανεξάρτητα από τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό είναι υποχρέωση της Πολιτείας.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ αταλάντευτα υποστηρίζει ότι η κατοχύρωση και η αναγνώριση δικαιωμάτων στα ομόφυλα ζευγάρια όπως αυτό του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης καθώς και δικαιωμάτων που απορρέουν και συνδέονται με αυτό συνιστά υποχρέωση της πολιτείας. Ταυτόχρονη υποχρέωσή της συνιστά η καθημερινή στηλίτευση φαινόμενων ρατσισμού και η μάχη για την εξάλειψη των στερεότυπων και των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Το παρακάτω απόσπασμα από την “Παλαιά Διαθήκη” μπορεί να διαφωτίσει καλύτερα τον αναγνώστη για την πραγματική ιστορική προέλευση των “GAY PRIDE”, που δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την Ευρώπη ούτε με την Αρχαία Ελλάδα:

Κάποιο βράδυ δυο άγγελοι έφτασαν στα Σόδομα. Ο Λωτ τους φιλοξένησε, τους περιποιήθηκε και τους ετοίμασε το δείπνο.

Πριν όμως κοιμηθούν, οι άντρες των Σοδόμων περικύκλωσαν από παντού το σπίτι. Ήταν εκεί όλος ο αντρικός πληθυσμός της πόλης, νέοι και γέροι. Φώναζαν στο Λωτ και του έλεγαν: «Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ήρθαν σπίτι σου απόψε; Φέρ’ τους μας έξω, να συνευρεθούμε μαζί τους!»

Τότε ο Λωτ τους παρακάλεσε και τους έλεγε, «μην τους κάνετε κανένα κακό. Να, έχω δύο κόρες, που δεν έχουν γνωρίσει άντρα. Θα σας τις φέρω, κι εσείς κάντε τους ότι σας αρέσει. Μόνο στους ανθρώπους αυτούς μην κάνετε τίποτε, γιατί είναι φιλοξενούμενοι μου κι ήρθαν να προστατευτούν στο σπίτι μου».

Ο Λωτ φοβόταν να μείνει στη Σηγώρ, γι’ αυτό έφυγε και κατοίκησε στα βουνά σε μια σπηλιά μαζί με τις δύο κόρες του. Εκεί, μια μέρα οι κόρες του αφού τον μέθυσαν, κοιμήθηκαν μαζί του και απέκτησαν παιδιά.

Η μεγαλύτερη γέννησε γιο και τον ονόμασε Μωάβ, ο οποίος υπήρξε ο γενάρχης των Μωαβιτών. Γέννησε και η μικρότερη γιο και τον ονόμασε Αμμών (Αμμάν), ο οποίος είναι ο γενάρχης των Αμμωνιτών (Γέν. 19,30-38).