Σταθερά προδοτικό το Κ.Κ.Ε. (κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας) στις θέσεις του περί «Μακεδονικού Κράτους».

Λέγεται πως οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Στην περίπτωση όμως των εθνοπροδοτών του Κ.Κ.Ε. οι θέσεις τους περί υπάρξεως ανεξάρτητης «Μακεδονίας» παραμένουν σταθερές και αμετάκλητες ήδη από την εποχή της ιδρύσεώς του (από τον Εβραίο Μπεναρόγια να μην το ξεχνάμε) και διαχρονικώς.
Διαβάζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Ε. και συγκεκριμένα στον κατάλογο των κομμάτων τα οποία απέστειλαν μηνύματα για το 19ο συνέδριό τους :
Κομμουνιστικό Κόμμα Πολωνίας
Πορτογαλικό Κομμουνιστικό Κόμμα
Κομμουνιστικό Κόμμα Μακεδονίας (ΠΓΔΜ)
Ρουμάνικο Κομμουνιστικό Κόμμα
Σοσιαλιστική Συμμαχία Ρουμανίας
Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα Ρωσίας
Φαίνεται ότι η έως βαθμού γραφικότητος αρτηριοσκλήρυνση των σταλινολάγνων δογματικών ινστρουχτόρων του Κ.Κ.Ε. δεν συναντάται μόνο στα απολιθωμένα νοσηρά ιδεολογήματά τους, ούτε στους φόρους τιμής που αναίσχυντα αποδίδουν στους ανθέλληνες αιματοβαμμένους μακελάρηδες-εγκληματίες ΕΛΑΣσίτες ληστοσυμμορίτες, αλλά και στις μονίμως και απροκάλυπτα προδοτικές θέσεις του κόμματος αυτού σε όλα τα εθνικά ζητήματα της Ελλάδος! Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι ο ανθελληνισμός αποτελεί το πραγματικά ειδοποιό στοιχείο του εν Ελλάδι κομμουνιστικού κινήματος. Ας θυμηθούμε την εύστοχη φράση του «κεντρώου» Γεωργίου Παπανδρέου (του παλαιού, γενάρχου της γνωστής καταστροφικής πολιτικής δυναστείας, του αποκληθέντος και «γέρου της δημοκρατίας») ο οποίος αναφορικά με τον χαρακτήρα του Κ.Κ.Ε. υπήρξε ακριβέστατος περιγράφοντάς το ως «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας»!