Θα ήταν αδύνατον για τους Μάγια να “προβλέψουν το τέλος του κόσμου”…. απλώς και μόνο επειδή δεν ήταν Εβραίοι.

“θα επαληθευτούν τελικά οι προβλέψεις των Μάγια; Θα έρθει σήμερα η συντέλεια του κόσμου;”Το παραπάνω είναι ένας από τους τίτλους ειδήσεων σε σημερινή αστική εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Παρουσιάζεται ως γεγονός και μάλιστα αδιαμφισβήτητο ότι οι Μάγια προέβλεψαν το τέλος του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου 2012.

Ο πολιτισμός των Μάγια μπορεί να περιείχε και ανθρωποθυσίες καθώς και διάφορα στοιχεία χθόνιας λατρείας (τέτοια στοιχεία κυριαρχούσαν επίσης και στους παραδοσιακούς πολιτισμούς των Σημιτικών λαών), όμως ήταν αδιαμφισβήτητα ανώτερος από τον Εβραϊκό. Σε αντίθεση με τους Εβραίους , οι Μάγια, όπως και οι υπόλοιποι λαοί της γης που είχαν επαφή με την Ζώσα Φύση, ήταν σε θέση να αντιληφθούν το προφανές: Ότι η φύσις και η ιστορία δεν εξελίσσονται “γραμμικά” (μια παραδοσιακή εβραϊκή άποψη που πέρασε αργότερα και στον Ιουδαιοχριστιανσμό, στον Μαρξισμό αλλά και στον σύγχρονο Παγκόσμιο Σιωνιστικό “πολιτισμό”) αλλά σε κύκλους.

Στις παραδόσεις των Μάγια δεν υπήρχε πουθενά καμιά κάποια θεωρία τρόμου, όπου ο Θεός Γιαχβέ καταστρέφει την γη για να τιμωρήσει τους “απίστους”, σαν αυτές τις Εβραϊκής αποκαλύψεως αλλά και τις πρόσφατες ταινίες του ιουδαιοκρατούμενου Χόλιγουντ.

Οι Μάγια ήταν σε θέση να αντιληφθούν ότι τα πάντα στην Φύση εξελίσσονται μέσα από Κύκλους. Η νύχτα διαδέχεται την μέρα, η άνοιξη τον χειμώνα, το καλοκαίρι την άνοιξη, το φθινόπωρο το καλοκαίρι και ο χειμώνας το φθινόπωρο.

Αντιστοίχως και οι Μάγια όπως και άλλοι λαοί (για παράδειγμα οι Άριες παραδόσεις του Ινδουϊσμού, οι Κινέζοι κλπ) χώριζαν τις ευρύτερες χρονικές περιόδους σε μεγαλύτερες εποχές που κάθε μια αποτελεί μια περίοδο πολλών εκατοντάδων ετών.

Το ημερολόγιο των Μάγια αρχίζει την χρονιά που αντιστοιχεί στο 3114 π.Χ. και συνεχίζει σε περιόδους 394 ετών, γνωστών ως Μπακτούν. Οι Μάγια μετρούσαν τον χρόνο με βάση τα Ηλιοστάσια. Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο του 2012 σηματοδοτεί απλώς και μόνο το τέλος του 13ου Μπακτούν!

Τα παραπάνω είναι σαφή, και αποτελούν την επίσημη άποψη όλων των σοβαρών επιστημόνων. Το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογικής Ιστορίας του Μεξικού διαμαρτύρεται και μάλιστα απόλυτα δίκαια, δηλώνοντας ότι οι θέσεις περί “τέλους του κόσμου” δεν αποτελούν παρά μια παγκόσμια δυσφήμιση και συκοφάντηση του παραδοσιακού πολιτισμού τους!

Τότε γιατί γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος;

Όσοι παρακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπατήσεως θα δουν ότι σχεδόν κάθε χρόνο, πάντοτε θα υπάρχει κάποιας Σιωνιστικής ιδεολογίας θρησκευτική αίρεση που προβλέπει “το τέλος του κόσμου”. Κατά το 2011 οι αντίστοιχες προβλέψεις ήταν τουλάχιστον τρεις. Από το 1980 και μετά ελάχιστες μόνο είναι οι χρονιές που δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Το “παράξενο” πλέον δεν είναι να “προβλέψουν” “το τέλος του κόσμου” σε κάποια συγκεκριμένη χρονιά, αλλά το να υπάρξει έστω και μια χρονιά που να μην το προβλέψουν!

Φυσικά υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι που γίνονται αυτές οι προβλέψεις. Σε χώρες όπως οι Η.Π.Α. εκατοντάδες χιλιάδες ψυχικά ανισόρροποι και χαμένοι μιγάδες αγνώστου φυλετικής , εθνικής και πολιτιστικής ταυτότητος, θύματα και οι ίδιοι ενός παγκόσμιου Σιωνιστικού υποπολιτισμού γίνονται εύκολα και συχνά μέλη τέτοιων αιρέσεων απλώς και μόνο διότι αναζητούν κάποια “κοινότητα” στην οποία να νιώθουν ότι επιτέλους κατάφεραν να βρουν κάπου να ανήκουν και έναν τρόπο να αυτοπροσδιοριστούν.

Οι συγκεκριμένες Σιωνιστικές αιρέσεις προβλέπουν κατά διαστήματα το “τέλος του κόσμου” πείθοντας αρκετά από τα μέλη τους να μεταβιβάσουν τις περιουσίες τους σε αυτές για να “εξαγνιστούν”. Αρκετοί ιδρυτές τέτοιων οργανώσεων (και κατά “σύμπτωσιν” όλοι Εβραϊκής καταγωγής ανήκουν πλέον στην λίστα με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, έχοντας αποκομίσει περιουσίες δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα κίνητρα όμως δεν είναι μονάχα οικονομικά. Οι Εβραίοι είναι ένας κατεξοχήν “ιερατικός” λαός, που στην παράδοσή του δεν υπήρχαν αριστοκράτες, άρχοντες και ευγενείς. Τις μάζες τις κυβερνούσαν οι “ιερείς”, δόλιοι και φιλοχρήματοι που εξουσίαζαν τις μάζες με την τρομοκρατία. Πηγή της τρομοκρατίας τους ήταν το φανταστικό κατασκεύασμα ενός “Θεού” που υπάρχει απλώς και μόνο για να …βοηθάει το Ισραήλ να καταστρέφει τους άλλους λαούς, αλλά και για να παρακολουθεί τις κινήσεις των Εβραίων και να τους τιμωρεί με τα πιο φρικτά βασανιστήρια, εάν τολμήσουν και αμφισβητήσουν “τον νόμο του Γιαχβέ” και στην πραγματικότητα τον “νόμο” και επομένως την εξουσία του “ιερατείου”.

Καθώς ο Σιωνισμός επικράτησε παγκόσμια, το σύγχρονο Σιωνιστικό “ιερατείο” των “ναών” του χρήματος , εφαρμόζει την ίδια ακριβώς μέθοδο για να εξουσιάζει τις μάζες. ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που διαδίδουν και διαχέουν μέσω των ΜΜΕ.

Είτε η απειλή λέγεται “τέλος του κόσμου” είτε “έξοδος της χώρας από το Ευρώ” , η μέθοδος είναι η ίδια. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στην Ελλάδα το 60% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι “επιθυμεί την παραμονή της χώρας μας στο Ευρώ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ”. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες στο ίδιο ακριβώς ερώτημα είχαν απαντήσει θετικά περισσότεροι από 81%. Η έννοια “Με κάθε Θυσία” προκαλεί φρίκη, καθώς περιλαμβάνει το ο,τιδήποτε. Μπορεί να περιλαμβάνει πολλά ακόμα τρις Ευρώ τόκους προς τους Σιωνιστές τοκογλύφους, χιλιάδες ακόμα αυτοκτονίες, χιλιάδες θανάτους από πείνα και μαζικούς λιμούς, αλλά ακόμη και την ίδια την εξαφάνιση του Ελληνικού Έθνους. Οτιδήποτε χρειάζεται “να θυσιαστεί” “πρέπει να θυσιαστεί” αρκεί και μόνο να …παραμείνουμε στο Ευρώ! Προφανώς οι δηλώσεις αποτελούν αποτέλεσμα τρομοκρατίας των μαζών από τα ΜΜΕ, που τους έκαναν να πιστεύουν ότι η “έξοδος από το Ευρώ” θα αποτελέσει για την χώρα κάτι χειρότερο ακόμα και από την “Αποκάλυψη του Ιωάννου”! Η πραγματικότητα όμως είναι η αντίστροφη. Η Ελληνική οικονομία συνέχισε να αποδομείται με ταχύτατους ρυθμούς μετά την είσοδό της στο Ευρώ, ενώ αντιθέτως χώρες που έμειναν απέξω όπως η τριτοκοσμική Τουρκία, απολαμβάνουν συνεχή και ταχύτατη οικονομική ανάπτυξη ενώ ενισχύουν συνεχώς την γεωπολιτική τους θέση.

Το φετινό “τέλος του κόσμου” δεν προέβλεψε κάποια επίσημη Σιωνιστική θρησκευτική αίρεση, αλλά ένα άλλο επίσημο εργαλείο του Παγκόσμιου Σιωνισμού, το περιοδικό “National Geographic”. Το κυριότερο και μόνιμο έργο του είναι η συνεχής διαστρέβλωση και ισοπέδωση όλων των πολιτισμών της γης και η προσπάθεια να αποδοθούν σε παραδοσιακούς πολιτισμούς και παραδόσεις ιδιότητες που να συμβαδίζουν όχι μόνο με τις παραδοσιακές θρησκευτικές αντιλήψεις των Εβραίων, αλλά και με τον σημερινό Σιωνιστικό Παγκόσμιο “πολιτισμό” και πρότυπο ζωής. Ενώ μάλιστα αυτό το πρότυπο ζωής βρίσκεται σε αντίθετη κατεύθυνση από την σκέψη και τις παραδόσεις αυτών των πολιτισμών συντελώντας την καταστροφή οποιουδήποτε ίχνους τους έχει σήμερα επιβιώσει , το “National Geographic” καθώς και χιλιάδες “νεοεποχίτικες” Σιωνιστικές θρησκευτικές αιρέσεις και οργανώσεις προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως συνέχειά τους! ” Ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός έχει τις ρίζες του στον Αρχαίο Ελληνικό” θα ακούσετε συχνά να λένε. Πράγματι οποιοδήποτε στοιχείο πραγματικού πολιτισμού έχει απομείνει όρθιο σήμερα στην δύση έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα , τον Άριο Πολιτισμό όπως και σε άλλες σπουδαίες παραδόσεις άλλων λαών όπως των Κινέζων και των Ιαπώνων.
Όμως πλέον κυρίαρχα στοιχεία σε αυτόν τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό δεν είναι τα παραπάνω, αλλά η διαστροφή, η καταστροφή της Φύσεως και μέσα σε αυτήν και η εξαφάνιση του Λευκού Ανθρώπου. Η μόνη παράδοση με την οποία αυτά σχετίζονται, είναι η Σιωνιστική. Εκεί βρίσκονται οι ρίζες τις ψυχοπαθολογικής και αυτοκαταστροφικής διαστροφής του “δίχως πατρίδα” “παγκόσμιου” “συγχρόνου” “ανθρώπου”.

Τέλος το “National Geographic” μέσα από την κατασκευή και μαζική προβολή του συγκεκριμένου ψεύδους περί της δήθεν “προφητείας των Μάγια” αποσκοπεί και σε κάτι παραπάνω. Να δοθεί στις ανόητες μάζες των “γκόιμ” η εντύπωση πως η απόλυτα φρικτή και ταυτοχρόνως γελοία απόλυτη μαζική ανοησία τέτοιων προφητειών, δεν αποτελεί μονάχα προνόμιο του Σιωνισμού, καθώς “υπάρχουν και άλλοι λαοί που προέβλεψαν το τέλος του κόσμου και έπεσαν έξω”!

Και όμως η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας!