Ηχητικά αποσπάσματα εκ της ομιλίας του Ηγέτου του ΑΡΜΑΤΟΣ, Β’ Μέρος.

Παραθέτουμε ηχητικά αποσπάσματα υπό την μορφή video, εκ του Β’ μέρους της τελευταίας ομιλίας του Ηγέτου του ΑΡΜΑτος, στα οποία περιλαμβάνονται ερωτήσεις των παρευρισκομένων καθώς επίσης και ο ενδιαφέρων διάλογος που εξελίχθηκε.

Οπτικοακουστικά αποσπάσματα εκ της προσφάτου ομιλίας του Ηγέτου του ΑΡΜΑτος.

Παραθέτουμε κατωτέρω εκτενή οπτικοακουστικά αποσπάσματα από το Ά μέρος της ομιλίας του Ηγέτου του ΑΡΜΑτος στα γραφεία της κοινότητος στην Θεσσαλονίκη.

Ηχητικά αποσπάσματα από την ομιλία στην Αθήνα.

received_10201721355752372Την ομιλία του αρχηγού του ΑΡΜΑτος στα γραφεία της οργανώσεως στην Θεσσαλονίκη, διαδέχθηκε η, εξίσου επιτυχημένη, ομιλία στα γραφεία των Αθηνών, ηχητικά αποσπάσματα της οποίας παραθέτουμε στην παρούσα ανάρτηση.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ὁ ΠΛΗΡΗΣ διάλογος τῆς Θεσσαλονίκης.

received_10201721355752372Λόγῳ τεχνικοῦ προβλήματος εἶχε κατὰ τὴν προηγηθεῖσαν ἀνάρτησι διαλόγου (ποὺ τώρα ἀντικαθίσταται) γίνει περικοπὴ στὸ τελείωμά του, πρᾶγμα ποὺ ἀποκαθίσταται διὰ τῆς ἐκ νέου ἀναρτήσεώς του ΕΔΩ

Ηχητικό απόσπασμα από την ομιλία στην Θεσσαλονίκη.

received_10201721355752372Όπως είχαμε προαναγγείλει σε προηγούμενη ανάρτησή μας, παραθέτουμε ένα εκτενές ηχητικό απόσπασμα από την ομιλία του Στεφάνου Γκέκα στα γραφεία του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.
[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ὁ διάλογος μετὰ τὴν ὁμιλίαν τῆς 24ης Ἀπριλίου 2015.

 

Κατωτέρω παρουσιάζουμε, μετὰ τὴν ἀνάρτησιν τοῦ κορμοῦ τῆς κυρίως ὁμιλίας καὶ τὸν πολὺ ἐνδιαφέροντα καὶ αὐθόρμητο διάλογο ποὺ ἐπηκολούθησε.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

 

 

Ομιλία-εκδήλωση στα γραφεία του ΆΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.

Μετά την επιτυχή εκδήλωση του ΆΡΜΑτος στην Αθήνα ήταν η σειρά της Θεσσαλονίκης να υποδεχτεί τον ηγέτη της κινήσεως, Στέφανο Γκέκα, ο οποίος πραγματοποίησε θερμή ομιλία ενώπιον πλήθους παλαιών και νέων συναγωνιστών, την περασμένη Παρασκευή 24/4/2015. Η ομιλία φώτισε πτυχές των κρισιμωτάτων ζητημάτων που ταλανίζουν το ελληνικό έθνος και την λευκή φυλή, ιδίως δε το ζήτημα της αθρόας εποικιστικής εισβολής τριτοκοσμικών η οποία εντείνεται δραματικώς το τελευταίο διάστημα, καθώς και το ζήτημα της υποταγής της καθημαγμένης από την λαίλαπα της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας, Ελλάδος, στην μέγγενη της διεθνούς τοκογλυφικής τραπεζοκρατίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η συζήτηση που αναπτύχθηκε μετά το πέρας της ομιλίας, κατά την οποία νεώτεροι συναγωνιστές ενθαρρύνθηκαν να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους και να διατυπώσουν ερωτήσεις. Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα από την ομιλία.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ομιλία-εκδήλωση στα γραφεία του ΆΡΜΑτος στην Αθήνα.

Το Σάββατο 18 Απριλίου έλαβε χώρα στην περιοχή της πρωτευούσης ομιλία του επί κεφαλής του Εθνοκοινοτικού Δεσμού του Άρματος, Στεφάνου Γκέκα.

 

Στους δύσκολους καιρούς της Πατρίδος και του Έθνους μας η συσπείρωση όλων των εθνοφυλετικών δυνάμεων αποτελεί αναγκαία συνθήκη ικανοποιητικής και αποτελεσματικής διεξαγωγής του ιερού μας Αγώνα. Με γνώμονα τις επιταγές του Έθνους μας, προτάθηκε ευθέως η ανάγκη διαπλάσεως και συνεχούς δράσεως εκείνων των ηθικώς ακεραίων, ψυχικώς ηρωικών και ιδεολογικώς ολοκληρωμένων κι ευθυτενών μαχητών οι οποίοι, ορμώμενοι κι εμπνεόμενοι από την παρακαταθήκη ήθους της κλεφτουριάς του ᾿21, καλούνται να υψώσουν το ανάστημά τους και να πολεμήσουν στα τείχη της ατομικής μα και, προ παντός, συλλογικής ακεραιότητας κι αξιοπρέπειάς τους.

 

Ενάντια στην αποκαθήλωση κάθε ίχνους Τιμής από τους ρασοφόρους και μη μισθοφόρους των εκάστοτε οικουμενικών ιδεολογικών κέντρων, ενάντια στο αδιέξοδο της δημοκρατίας, ενάντια στην εσκεμμένη αποβλάκωση και ψυχική μόλυνση της νεολαίας, η κοινότητα του Άρματος δεικνύει τον δρόμο της πραγματικής θεμελίωσης σθεναρών και καλοθεμελιωμένων τειχών, ικανών να συνθλίψουν την τελική αυτή και κρίσιμη εφόρμηση της Παρακμής.

 

Ακολουθούν ηχητικά αποσπάσματα από την ομιλία.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αποσπάσματα εκ της προσφάτου ομιλίας-διαλέξεως του ηγέτου του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω παραθέτουμε ηχητικά αποσπάσματα εκ της προσφάτου ομιλίας του ηγέτου ΑΡΜΑτος στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στις 29/3/2013.

 

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αποσπάσματα εκ της προσφάτου ομιλίας- διαλέξεως του ηγέτου του ΑΡΜΑτος στην Θεσσαλονίκη.

Στα ηχητικά αρχεία που ακολουθούν μπορείτε να ακούσετε εκτενή αποσπάσματα από την τελευταία ομιλία του ηγέτου του ΑΡΜΑτος Στ. Γκέκα, η οποία εδόθη στο πλαίσιο εκδηλώσεως που επραγματοποιήθη στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στις 28/12/2012. Στην ομιλία αναπτύσσονται, μεταξύ άλλων, θέματα όπως: Οι απαρχές και η μεταφυσική βάσις του Έθνους. Η εξυψωμένη, μεταφυσική-υπαρξιακή-συνειδησιακή, βάσις όσων αληθινά μετέχουν στην ουσία της Εθνικής Κοινότητος. Η Ιδέα του Εθνοκοινοτισμού και η παρουσίαση του χαρακτήρος και του νοήματος του πραγματικού αγώνος. Οι ποικίλες στρεβλές εκδηλώσεις διαφόρων κιβδήλων και νόθων τάχα εκφράσεων «αγωνιστικότητος» και «πολιτικού ρεαλισμού», που πράγματι ευρίσκονται στον αντίποδα των Ιδεωδών μας. Ο χαρακτήρ και ο προορισμός του ΑΡΜΑτος ως πρωτογενούς κυττάρου μίας αληθούς εθνικής και φυλετικής αναγεννήσεως.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]