«Βάτραχος στὴν κατσαρόλα» καὶ ὁ ἐθισμός στὸ ἀδιανόητο…

Σε αρκετούς είναι γνωστό το διπλό πείραμα κατά το οποίο, αν μεν κανείς επιχειρήσει να τοποθετήσει εντός σκεύους με καυτό νερό έναν βάτραχο, ο βάτραχος, αισθανόμενος αμέσως την υψηλή θερμοκρασία του νερού ως επικίνδυνη για την ζωή του, με ένα γρήγορο άλμα τινάσσεται έξω από το καυτό νερό για να σωθεί. Ο ίδιος όμως βάτραχος, εφ’ όσον τοποθετηθεί σ᾿ ένα δοχείο με χλιαρό νερό, σε θερμοκρασία δηλαδή που του είναι ευχάριστη, δεν θα κάνει καμμίαν απόπειρα να απομακρυνθεί καθώς σιγά-σιγά θερμαίνεται το νερό, ακόμη και όταν η θερμοκρασία του προοδευτικώς φθάσει σε επικινδύνως υψηλά επίπεδα. Ο βάτραχος στην περίπτωση αυτή ουδόλως επιχειρεί να απομακρυνθεί (καίτοι δύναται ανέτως να το πράξει) εν όσῳ το νερό συνεχώς θερμαίνεται και γίνεται καυτό, μέχρι που το νερό φθάνει σε σημείο βρασμού, βράζοντας τελικώς εντός του σκεύους τον βαθμηδὸν αδρανοποιημένο και μουδιασμένο βάτραχο, ο οποίος, ευρισκόμενος σε πλήρη χαύνωση, αδυνατεί να αντιληφθεί τις μικρές προοδευτικές θερμοκρασιακές αυξήσεις του νερού, ώσπου, παραμένοντας εντελώς αδρανής και απραγής, μη ξεκινώντας καμμίαν απόπειραν αποδράσεως, υποκύπτει εις το μοιραίον, καταλήγων ως βάτραχος βραστός στην κατσαρόλα…

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Τὰ διαχρονικὰ ἐγκλήματα τῶν μοχθηρῶν μπολσεβίκων καὶ τὸ ἑλληνικὸ παράδοξο τῆς μεταπολιτευτικῆς «ἁγιοποιήσεως» τῶν ἀνθελλήνων κομμουνιστῶν…

Η εφετινή επέτειος καταστολής της εν Ελλάδι κομμουνιστικής ανταρσίας – η 29η Αυγούστου, ορόσημο της οριστικής συντριβής των κομμουνιστικών συμμοριών του καλουμένου «Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος» (Δ.Σ.Ε.) από τον καλούμενο «εθνικό» ή «κυβερνητικό» (αναλόγως του πόσο ευμενώς προς αυτόν διάκειται ο εκάστοτε ιστοριογράφος) στρατό στους ορεινούς όγκους της βορειοδυτικής Ελλάδος Γράμμο και Βίτσι, τελευταία προπύργια των κομμουνιστικών δυνάμεων κατά την ατυχή των απόπειρα προς κατάληψιν της εξουσίας διά των όπλων και διά μέσου σφαγών, δολοφονιών και ακραίας τρομοκρατίας – συνέπεσε με την δημοσία αντιπαράθεση, η οποία έλαβε μεγάλην έκταση, σχετικώς με τα κομμουνιστικά εγκλήματα στην Ευρώπη, με αφορμή την έμφορτη θεατρινίστικου στόμφου και παλαιοσταλινικού πνεύματος επιστολή του υπουργού δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή προς τον Εσθονό ομόλογό του, διά της οποίας εδήλωνε την άρνησή του να παραστεί ως εκπρόσωπος της Ελλάδος σε διεθνές συνέδριο αφιερωμένο στα εγκλήματα του κομμουνισμού, που διωργάνωνε το υπουργείο δικαιοσύνης της Εσθονίας, ὡς ἀσκούσης την ἐναλλασσομένην προεδρίαν της Ε.Ε., υπό τίτλον: «Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διεπράχθησαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα».

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ἐπέτειοι Δημοκρατίας: Ὁρόσημα Δεινοκρατίας καὶ Ψευδοκρατίας!

Ναί, αὐτὰ σηματοδοτοῦν ἐπέτειοι ἐγκαθιδρύσεως Δημοκρατιῶν ἀνὰ τὸν κόσμο! Ἡ φαυλότης, ἡ Προδοσία, τὸ Ψεῦδος, ἡ Διαστροφή, ἡ Ἀντιστροφὴ ἀποτελοῦν τὸν κοινὸν ὅλων παρονομαστήν…
Καὶ εἰς ὅ,τι μὲν ἀφορᾷ στὴν ἐγχωρία σημερινὴν ἐπέτειον τῆς ὡς “ἐθνοσωτήρων” ἐπανόδου τῶν ὀλεθρίων δημοκρατικῶν τρωκτικῶν, ἔχουμε προσφἀτως ἀναφερθῆ (http://www.armahellas.com/?p=22700 , http://www.armahellas.com/?p=22670), παρ᾿ ὅτι ἐκεῖ ἀναφερόμεθα μόνον στὸ νέο ξεκίνημα κι ὄχι στὴν κωμικοτραγική της μετεξέλιξι καὶ τὶς διάφορες ἀνεξάντλητες ἐκδιπλώσεις φαυλότητος, μειοδοσίας, προδοσίας καί, πρὸ παντός, ἀπεριορίστου φαιδρότητος (τῆς ὁποίας οἱ πρόσφατες βαρουφάκειες ἀποκαλύψεις δὲν ἀποτελοῦν παρὰ μερικὲς περιστασιακὲς λεπτομέρειες, πάντοτε Τσίρκο ὑπῆρξεν ἡ Μεταπολίτευσις!).
Ἐπειδὴ ὅμως ἡ ὅλως ἐντυπωσιακὴ εἴδησις περὶ τῶν … ἀνεπισήμων “ἑορταστικῶν ἐπετειακῶν (14ης Ἰουλίου) ἐκδηλώσεων” τῆς δημομαιναδοκρατικῆς Μασσαλιώτιδος κατεχώθη εἰς τὰ ἀζήτητα, δι᾿ εὐνοήτους λόγους, ὑπὸ τῶν δημοκρατικῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπατήσεως, τὴν ἀναδεικνύουμε ἐμεῖς ἐδῶ σήμερα:
………….
Κατὰ τὴν περυσινὴ ἐπέτειο τῆς Γαλλικῆς Δημοκρατίας εἶχαν πυρποληθῆ 855 ΙΧ αὐτοκίνητα. Ἐφέτος, λοιπόν, ἐπεστρατεύθησαν ἰσχυρότατες δυνάμεις πρὸς καταπολέμησιν καὶ πρόληψιν τῶν ἀναμενομένων παρομοίων ἐπιθέσεων – κι ἔτσι κατάφεραν τὸ ἐκπληκτικὸν ἀποτέλεσμα νὰ καοῦν κατὰ τὴν ἐφετεινὴν ἐπέτειο μόλις … 897 αὐτοκίνητα ἀνὰ τὶς πόλεις τῆς Γαλλίας!!!

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Οἱ ἄξονες προωθήσεως τοῦ ἐθνομηδενιστικοῦ προγράμματος τῶν ἀνθελλήνων ἐξουσιαστῶν.

Όπως ακόμη και οι πλέον ένθερμοι (πρώην και νυν) οπαδοί της τραγελαφικής νεοκομμουνιστικής κυβερνήσεως του Ελλαδιστάν έχουν προφανώς συνειδητοποιήσει, οι συνεχείς παλινωδίες, οι αμέτρητες ανακυβιστήσεις και οι εκκωφαντικώς παταγώδεις διαψεύσεις των υπερφιάλων, ψευδών και ουτοπικών προεκλογικών υποσχέσεων των Συριζαν(θ)ελ απατεώνων – μάλιστα δε στα οικονομικά και κοινωνικά θέματα – έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αυτοδιακωμωδήσεως και διασυρμού! Υπάρχει ωστόσο μία σειρά θεμάτων της προεκλογικής τους ατζέντας, στα οποία οι ροζ κομισάριοι που εξουσιάζουν την πατρίδα μας αποδεικνύονται όχι απλώς εργώδεις αλλά σχολαστικοί και συνεπέστατοι! Πρόκειται για το πολύπλευρο εθνοαποδομητικό πρόγραμμα που, αφ’ ης στιγμής γαντζώθηκαν στην εξουσία, φροντίζουν, συνεπείς ως θεμελιακώς/υπαρξιακώς εθνομηδενιστές και ανθέλληνες, να προωθούν – και μάλιστα εντατικώς και αποφασιστικώς!

Η υλοποίηση του εθνομηδενιστικού αυτού προγράμματος αναπτύσσεται κατά τους εξής κυρίους άξονας:

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Anti(Fascists): The Globalist’s terror army

Αναδημοσίευση εκ του ιστολογίου www.geopolitica.ru

Alexandr Bovdunov Modern antifascism is a simulacrum, a copy without the original, it opposes the “fascism” it invented itself, which in reality is not there

“As a result of the clash between Trump’s supporters and anti-fascists in Berkeley, 6 people were injured,” “protests against the Marin

Οι ήρωες του γένους οδηγούνται στην λήθη και οι κομμουνιστές εγκληματίες αναγορεύονται σε (ψευτο)ήρωες

Σουρεαλιστική και άκρως συμβολική φωτογραφία από τα τραγελαφικά εγκαίνια του “Μουσείου Μπελογιάννη”. Οι παλαιομαρξιστές ατενίζουν προς τα αριστερά, οι νεομαρξιστές ατενίζουν, πλέον, προς τα δεξιά. Και ένας παπάς (;!), κρυμμένος πίσω από τα μοντέρνα γυαλιά του, δεν ατενίζει πουθενά (ίσως κοιμάται).

mouseio-mpelogianni_7.w_l (1)

Πριν από λίγες μέρες οι απανταχού Έλληνες τίμησαν την επέτειο ενάρξεως της Εθνικής Επαναστάσεως. Ωστόσο, για τους αναίσχυντους εθνομηδενιστές που εξουσιάζουν την σύγχρονη Ελλάδα, οι οπλαρχηγοί του 1821, οι αντρειωμένοι κλεφταρματολοί που κατάφεραν, με σπαθί και με ντουφέκι, μέσα από υπερανθρώπους αγώνες και αμέτρητες θυσίες, να λευτερώσουν την πατρίδα μας από τους ασιάτες κατακτητές, αποτελούν, καθώς φαίνεται, «παρωχημένα», αν όχι και «επικίνδυνα» πρότυπα…. Γι’ αυτό και είναι ευδιάκριτη μια προσπάθεια συνεχούς υποβαθμίσεως των εκδηλώσεων τιμής στην μνήμη τους αλλά και μία προσπάθεια συστηματικής διαστρεβλώσεως και παρερμηνείας των περί την Εθνική Επανάσταση γεγονότων, κατά τρόπο ώστε να καλλιεργηθεί ένα νόθο αφήγημα, προσαρμοσμένο στις επιβληθείσες νόρμες της κυρίαρχης πια αντεθνικής ιδεολογίας.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Οι “αντί-φα” επιτίθενται, αποκρούονται και όταν έχουν θύματα …διαμαρτύρονται!

gegendemo-antifaΤο έργο το έχουμε δει να παίζεται άπειρες φορές, εντός και εκτός Ελλάδος, με την ίδια στερεοτυπική ακολουθία: κάποιο εθνικιστικό κόμμα ή οργάνωση, ζητά και λαμβάνει άδεια από τις αρχές για την πραγματοποίηση νομίμου πολιτικής εκδηλώσεως σε κάποια πόλη, είτε πρόκειται για ομιλία, συγκέντρωση ή διαδήλωση διαμαρτυρίας είτε για πορεία μνήμης, κλπ. Αμέσως κινητοποιείται ένας άθλιος συρφετός ρυπαρών παλιάτσων, όπου, υπό την παρδαλή ομπρέλα μίας ατόπου ψυχοπαθολογικής ιδεοληψίας χωρίς πραγματικό περιεχόμενο, καθότι η ταυτότης της συνίσταται εξ ορισμού σε μία άρνηση («αντί-φα»), συμπαρατάσσονται αναρχικοί, κομμουνιστές, κίναιδοι, τριτοκοσμικοί μετανάστες, και όλο το κακό συναπάντημα από τα κάθε λογής βιολογικά και πνευματικά προλεταριακά (και ενίοτε και μεγαλοαστικά) κατακάθια των παρηκμασμένων δυτικών κοινωνιών.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ενώ η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις, ο φαιδρός “πρωθυπουργός” του …Ελλαδιστάν ζει την κομμουνιστική του φαντασίωση στην Κούβα.

to-skitso-twn-times-me-to-makru-xeri-tis-tourkias-w_lΕνόσω η κλιμακούμενη ρευστότης στον χώρο της Αν. Μεσογείου – Μ. Ανατολής τείνει να καταστήσει χαοτικό το ευρύτερο γεωπολιτικό περιβάλλον (στο οποίο περιλαμβάνεται και η, βυθισμένη στην αμεριμνησία, Ελλάς), ο νεο-οθωμανός «σουλτάνος» Ερντογάν δεν αφήνει ούτε μία μέρα κατά την οποία να μη διαλαλήσει, με ιταμότατο ύφος, με προφανή επιδίωξη να ακουστεί σε διεθνές επίπεδο (ώστε το μήνυμά του να εμπεδωθεί, διά της επαναλήψεως) ότι άμεση στρατηγική επιδίωξή του αποτελεί η αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης, διατυπώνοντας κατ’ ουσίαν ευθεία και απροκάλυπτη απαίτηση αλλαγής των ελληνοτουρκικών συνόρων! Το ίδιο μήνυμα ενισχύουν, με καθημερινή συχνότητα δηλώσεων και διάφοροι άλλοι θεσμικοί παράγοντες της Τουρκίας (τελευταίο κρούσμα αποτελούν οι σημερινές δηλώσεις του Τούρκου υπουργού των εξωτερικών, Τσαβούσογλου, σύμφωνα με τις οποίες τα «Καρντάκ», όπως οι Τούρκοι αποκαλούν τα Ίμια, είναι τουρκικά)! Η δε κεμαλική-εθνικιστική αντιπολίτευση στο εσωτερικό της Τουρκίας, υπερθεματίζει σ’ αυτή την ρητορική, εγκαλώντας μάλιστα τον Ερντογάν ότι δεν είναι επαρκώς διεκδικητικός έναντι της Ελλάδος, απαιτώντας να προσαρτηθούν από την Τουρκία 18 ελληνικά νησιά!

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

«Ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»: Γενναίες παραδοχές για τις ιστορικές ευθύνες της αριστεράς από έναν πρωταγωνιστή της κομμουνιστικής ανταρσίας.

ee16f43a8a0b0214617d6c75e0c9f5ab

Όσο και αν μοιάζει σουρεαλιστικό, ως ένα είδος κακόγουστης φάρσας, εν έτει 2016, ήτοι 27 χρόνια μετά την παταγώδη κατάρρευση των κομμουνιστικών δικτατοριών που είχαν (επί 45 τουλάχιστον χρόνια) βυθίσει στην φτώχια, την μιζέρια, την εξαθλίωση και την ανελευθερία τους λαούς της ανατολικής Ευρώπης, ένας συρφετός τυφλωμένων κομμουνιστών έφθασε να διαχειρίζεται, εδώ και πάνω από έναν χρόνο, την εξουσία σε μία χώρα που φέρει – τύποις τουλάχιστον – την ψευδεπίγραφη επωνυμία «Ελληνική Δημοκρατία», μια χώρα καθημαγμένη μετά από 42 και πλέον έτη κοινοβουλευτικής κλεπτοκρατίας που άνοιξε τον δρόμο για την άνοδο των (νέο-)κομμουνιστών.
Οι οπερετική αυτή (νέο-)κομμουνιστική κυβέρνηση-τσίρκο, λειτουργώντας, άκρως σχιζοφρενικώς, εντός ακραιφνούς καπιταλιστικού πλαισίου, ανασχηματισμένη εσχάτως (προχθές) σε μια προσπάθεια να παρατείνει λίγο ακόμη τον απολύτως καταστροφικό για την χώρα, πολιτικό της βίο, έχοντας εξ ολοκλήρου παραδώσει την οικονομική διαχείριση της χώρας σε υπερεθνικά διευθυντήρια που την έχουν περιαγάγει στο ατιμωτικό καθεστώς υποτελούς αποικίας-μπανανίας, προωθεί εκ παραλλήλου με ταχείς ρυθμούς όλη την εθνοαποδομητική ατζέντα του αφελληνισμού, του εθνομηδενισμού και του κοινωνικού εκφυλισμού που ανέκαθεν αποτελούσαν τον πυρήνα των διακηρύξεων και δογμάτων της.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

 

Η διεθνής των «αλληλέγγυων» αναρχοκοπριτών αφού μετέτρεψε σε τσαντιροκαταυλισμό το ΑΠΘ, βανδάλισε το δημαρχιακό μέγαρο Θεσσαλονίκης!

7Συνεχίζοντας τις …πολιτιστικές εκδηλώσεις, η “πατριωτική” συγκυβέρνηση αριστεροδεξιών “ταγών” της χώρας απογειώνουν τον πολιτισμό, την πνευματικότητα και την παράδοση του τόπου…

Αυτήν την φορά σε αγαστή συνεργασία με τους υποστηρικτές τους ανέλαβαν να “διαφημίσουν” και πάλι τα παγκοσμίως μοναδικά πανεπιστήμιά μας. Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές παραστάσεις με το υψηλής εμπνεύσεως καλλιτεχνικό δρώμενο “Νo border”. Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, λαθρομετανάστες και λοιποί αλληλέγγυοι ενεργοί κοπρίτες έδωσαν σφραγίδα ταυτότητος κατακλύζοντας ασφυκτικά το ΑΠΘ με τσαντίρια, ασχήμια βρώμα και δυσωδία,

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

 

Ένα κοινωνικό καρκίνωμα που διογκώνεται…

2

Εν μέσω θέρους του 2016, παρατηρεί κανείς ότι στην Ελλάδα τείνει να παγιωθεί μία κατάσταση κοινωνικού και οικονομικού τέλματος, σε όλα τα επίπεδα ∙ μία κατάσταση αργής προοδευτικής καταβυθίσεως στην παρακμή, σε κάθε διάσταση του δημοσίου βίου. Παράλληλα, οι πολίτες – ή, τουλάχιστον, η κυρία μάζα των πολιτών – δείχνουν να αισθάνονται προδομένοι από τα κόμματα και το Σύστημα εξουσίας εν γένει, πλήρως απογοητευμένοι από τις άπειρες ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, απελπισμένοι από την συνεχή λεηλασία εισοδημάτων και τις αλλεπάλληλες σαρωτικές φοροεπιδρομές που τους επιφυλάσσει μία (τάχα «φιλολαϊκή», μα, συνεπέστατα, αντεθνικώς δρώσα) κυβέρνηση-τσίρκο, της οποίας η απατηλή «κοινωνική ευαισθησία» εξαντλείται αποκλειστικώς και μόνο στην υποδοχή και «φιλοξενία» των ορδών μουσουλμάνων λαθροεποίκων που (εμφανώς κατόπιν σχεδίου), διασπείρονται αργά και σταθερά σε όλη την χώρα.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

 

Η μεγάλη απάτη της “εξέγερσης” του πολυτεχνείου: ο γενέθλιος μύθος της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας…

ImageHandler.ashx

 Υπέστημεν και φέτος το τρομερό μαρτύριο του από τηλεοράσεως και ραδιοφώνου προπαγανδιστικού σφυροκοπήματος ετήσιας κομμουνιστικής ψευδολογίας, με αφορμή το για πολλοστή φορά παίξιμο των χιλιοπαιγμένων παραφώνων κασετών με τις μυθιστορηματικές διηγήσεις και τα αφιερωματικά «ντοκιμαντέρ», τα σχετικά με τον γενέθλιο μύθο της μεταπολιτευτικής φαυλοκρατίας: το ΠΑΡΑΜΥΘΙ της «ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ» του ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. Πρόκειται για την χονδροειδέστερη συρραφή ανακυκλούμενων τερατωδών ψευδολογιών στην νεότερη ελληνική ιστορία! Που επαληθεύει με παταγώδη τρόπο την παρατήρηση σύμφωνα με την οποία, όσο πιο χονδροκομμένο είναι ένα ψεύδος τόσο πιο εύκολα γίνεται πιστευτό από τις μάζες των αφελών, όσο και αν «μπάζει» από παντού…

  Ψεύδος 1ο : Η «εξέγερση του πολυτεχνείου» έριξε την χούντα»: – Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου όχι μόνο δεν οδήγησαν σε πτώση του στρατιωτικού καθεστώτος αλλά απετέλεσαν καταλύτη για την αντικατάσταση του, πιο ήπιου και αποδεδειγμένα (με βάση πρόσφατες αποκαλύψεις που προέκυψαν από έρευνες σε κρατικά αρχεία) ακολουθούντος ανεξάρτητη από τις ΗΠΑ πολιτική, Παπαδόπουλου (π.χ. ηρνείτο σταθερά να παράσχει διευκολύνσεις χρήσης ελληνικών στρατιωτικών βάσεων σε ΗΠΑ, Ισραήλ), από τον πολύ σκληρότερο και ακραιφνώς (και αφελέστατα) αμερικανόδουλο Ιωαννίδη.

  Ψεύδος 2ο : Οι νεκροί» του Πολυτεχνείου:[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Πώς και γιατί ανατρέπεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Τζιχαντισταί, μίνι εμφύλιος, ταραχές εξτρεμιστών του ΣΥΡΙΖΑ, Εθνική Λύσις.

images

 Του Καθηγητού Δρος Νικόλαου Χ. Χαρακάκου.

 Το ''μεταπολιτευτικό'' καθεστώς, επενδύοντας σε ένα φαύλο κοινοβουλευτισμό και στηριζόμενο στον διεθνισμό της αριστεράς, οδήγησε το έθνος μας στην απομάκρυνση από τα ελληνικά εθνικοπατριωτικά ιδανικά, επέτρεψε μια επονείδιστη εθνική αποδόμηση, αποκόπτοντάς μας από τις ρίζες μας και οικοδόμησε την οικονομική υποταγή του Λαού στο μνημόνιο. Η ''για πρώτη φορά'' αριστερά, που, βασιζόμενη στις αντιμνημονιακές υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα του Αλέξη Τσίπρα, έχει ανέλθει μέσω του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, αδυνατεί να κυβερνήσει. Εκτός αυτού είναι και εθνικώς επικίνδυνη, διότι πιστεύει στον αντιπνευματικό και αντιϊστορικό μαρξιστικό υλισμό και στον αντεθνικό κομμουνισμό, που αντιστρατεύονται τον ελληνικό εθνοϊδεόκοσμο. Έναν Ιδεόκοσμο, που συνδέεται αδιαρρήκτως με την φιλοσοφία της εθνικής αμύνης, της οποίας θεματοφύλακα αποτελεί ιδίως ο στρατός. Ο ΣΥΡΙΖΑ στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα ανατρέπεται… Όμως γιατί και πως;[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Xριστιανομουσουλμανισμός: η νέα οικουμενική θρησκεία.

Θα μπορούσαμε να αρχίσουμε την έρευνά μας διατυπώνοντας ένα απλούστατο ερώτημα: Ποιος ο ρόλος της Ελλάδος στη σύγχρονη Ευρώπη; Αυτό το ερώτημα φαντάζει πολύ ηθικό. Πριν την ηθική υπάρχει η γνωσιολογία. Άρα θα πρέπει να ξεκινήσουμε από άλλο ερώτημα: Ποια Ευρώπη ετοιμάζεται και ποια Ελλάδα προετοιμάζεται να υποβιβασθεί σε αυτή την Ευρώπη; Υποερωτήματα πολλά. Έχουμε άραγε αναρωτηθεί ότι όλα υπόκεινται σε ένα κεντρικό σχέδιο, ότι όλοι – Έλληνες και Ευρωπαίοι κυβερνώντες – είναι μέρος αυτού του σχεδίου, το οποίο απλά έχει ως προμετωπίδα την οικονομία προκειμένου να ελέγχει τις μάζες τη στιγμή κατά την οποία κρυφά και ύπουλα προωθούνται εξουσιαστικές και γεωπολιτικές αλλαγές;

 Ας υπενθυμίσουμε και πάλι τα δύο κυρίαρχα πολιτικοοικονομικά συστήματα τα οποία χτίζουν το οικονομικό και πολιτειακό προφίλ της σύγχρονης Eυρώπης. Η αστική δεξιά και η προλεταριακή αριστερά, τα οποία κυβέρνησαν την Ελλάδα από το 1974 έως το πρώτο τέταρτο του 21ου αι. (περίπου). Αυτό το οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσουμε είναι ότι η σημερινή Ευρώπη είναι δημιούργημα των νικητών του Β΄ παγκοσμίου πολέμου. Εάν σκεφθούμε ότι οι νικητές ήταν κυρίως οι Αμερικανοί, οι Άγγλοι και οι Σοβιετικοί, θα καταλάβουμε ότι η αστική δεξιά (η οποία στη χώρα μας αντιπροσωπεύθηκε από τη Ν.Δ. και το πασόκ) είναι ο ένας πόλος επάνω στον οποίο στηρίχθηκε το όραμα της Ευρώπης των νικητών του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.[…][ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Για πρώτη φορά αριστερά.

Το να ζητάς να μάθεις κάτι, θα μας πει ο Σωκράτης, εξαρτάται από πόσα μέρη του όλου μπορεί να γεμίσει το μυαλό σου. Πόσα και ποια μπορεί κανείς να θυμηθεί ώστε ασφαλώς να συμπληρώσει τα μέρη του πάζλ που χρειάζονται και του λείπουν στη διατύπωση ασφαλούς γνώμης. Ειδικά στη σημερινή εποχή της καταιγιστικής πληροφορίας μόνο φαινομενικά μάλλον γνωρίζουμε όσα γύρω μας συμβαίνουν. Εσωτερικά και σε βάθος φαίνεται ότι αγνοούμε πολλά και ποικίλα, τα οποία μάλλον είναι αναγκαίο να γνωρίζουμε.

 Είναι φανερό ότι από το σύνολο των Μ.Μ.Ε και αυτών γενικά που επηρεάζουν την κοινή γνώμη απουσιάζει κάθε διάθεση σύνδεσης όλων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του σύριζα με τη συγκεκριμένη αριστερά ιδεολογία του μπολσεβικικού αυτού μορφώματος. Μέσα στο σύγχρονο κόσμο της αριστερολαγνείας αυτό φαντάζει φυσιολογικό, αλλά κάθε φυσιολογικό δεν είναι και υγιές. Είναι φυσιολογικό ο άρρωστος να ανεβάζει πυρετό αλλά αυτό δεν είναι και υγιές και επιζητούνται τρόποι θεραπείας. Το ερώτημα όμως είναι γιατί η αριστερά απολαμβάνει αυτή την πνευματική και ηθική ασυλία. Σίγουρα θα πρέπει να ιδούμε τα συμβαίνοντα όχι τόσο από το ευρωπαϊκό πρίσμα τους, αλλά από το πρίσμα της αριστεράς ιδεολογίας του σύριζα. Η δυνητική και πραγματική πτώχευση, η εξαθλίωση των Ελλήνων, η υφαρπαγή της εθνικής και ατομικής ιδιοκτησίας είναι απόρροια κάθε αριστερού προγράμματος, είναι απόρροια του αριστερού προγράμματος του σύριζα. Η σοβιετοποίηση της ελληνικής κοινωνίας είναι μία πραγματικότητα που μόνο η Εθνική κοινωνική και πνευματική αφύπνιση μπορεί δημιουργικά και ολοκληρωτικά να ανασχέσει.[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ο τρόπος της «αριστεράς» εξουσίας.

Το σύμπαν – ειδικά από τον Ηράκλειτο και μετά – είναι ενιαίο, όχι ως τέτοιο αλλά στο μυαλό των ελλόγων ανθρώπων. Όλα πλέον μπορούν να ιδωθούν σαν μία συνέχεια ∙ σε όλα τα επίπεδα μπορούμε να ανακαλύψουμε αιτίες, τρόπους και σκοπούς, σύμφωνα με τους οποίους εκτυλίσσονται γεγονότα και συμβάντα. Ο Ηρακλείτειος Λόγος και μετέπειτα ο μετασωκρατικός λόγος έθεσε σειρά και τάξη στον κόσμο, εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε παραμέτρους και παράγοντες που κινούν τον κόσμο μας.[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Δυο μήνες “αριστερής διακυβέρνησης”: οι πρώτες θλιβερές διαπιστώσεις.

Έχουν ήδη συμπληρωθεί δυόμιση μήνες «αριστερής διακυβέρνησης» και αξίζει να δούμε συνοπτικώς, πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην χώρα μας.

Χωρίς καμία διάθεση υποτιμήσεως του μεγέθους της καταστροφής που προξένησαν στην Ελλάδα οι άθλιες ξενόδουλες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, με βάση την εικόνα που εμφανίζει η Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, η νέα κατάσταση μόνον ως κατάσταση γενικής διαλύσεως και χάους μπορεί να περιγραφεί!

Στον τομέα της οικονομίας, υφίσταται πλήρης κατάρρευση, απόδειξη της οποίας αποτελεί αυτό που ανοιχτά πια ομολογείται: ότι η καταβολή της επομένης μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων και των συνταξιούχων είναι πλέον αμφίβολη. Στους διάφορους προμηθευτές του το κράτος ήδη εφαρμόζει μια ιδιότυπη στάση πληρωμών. Επιχειρήσεις και καταστήματα κλείνουν το ένα μετά το άλλο, η ανεργία βρίσκεται καθηλωμένη σε αστρονομικά υψηλά επίπεδα, η οικονομία έχει ξεμείνει από ρευστότητα και[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αναρχικοί – τζιχαντιστές: βίοι παράλληλοι. (Διαφορετικό το κοινωνικό πλαίσιο – παρόμοια η εκδήλωση της εγγενούς βαρβαρότητος).

Προσφάτως το φως της δημοσιότητος είδαν σκηνές ασύλληπτα ζωώδους συμπεριφοράς εκ μέρους των ισλαμιστών του ISIS στο Ιράκ. Γενειοφόροι υπάνθρωποι κραδαίνοντας βαριοπούλες, τροχούς κοπής αλλά και εκρηκτικά, επεδόθησαν σε μία άνευ προηγουμένου καταστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς της Μεσοποταμίας που μόνο με τους βανδαλισμούς των αριστουργημάτων της ελληνικής αρχαιότητος από τους φανατισμένους ιουδαίο-χριστιανικούς όχλους, κατά τον πρώιμο μεσαίωνα, θα μπορούσε να συγκριθεί. Η είδηση, αν και συγκλονιστική, δεν φάνηκε να ταρακουνά ιδιαίτερα τους υπνωτισμένους από την κοσμοπολίτικη νάρκωση και αμεριμνησία, τάχα «πολιτισμένους», δυτικούς (Ευρωπαίους και Αμερικανούς), των οποίων τα μοναδικά ενδιαφέροντα περιορίζονται σε ζητήματα σχετικά με την διαχείριση του ανούσιου αστικού βίου τους, μακράν οιασδήποτε εννοίας (αντι-)δράσεως, πολλώ μάλλον ηρωικής αντιστάσεως στην εν εξελίξει επέλαση και βαθμιαία εξάπλωση των βαρβάρων.[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Χαώδης διαφορὰ ἤθους: ἡ ὑπερηφάνεια καὶ ἀξιοπρέπεια τῶν Ἀνδρῶν ἔναντι τῆς θρασυδειλίας τῶν χαϊδεμένων παρακρατικῶν “ἀντεξουσιαστικῶν” κοπριτῶν

Εάν στους χαλεπούς καιρούς της επαράτου ελλαδικής μεταπολιτεύσεως – μίας ιδιαζούσης περιόδου ολοκληρωτικής κομμουνιστοκρατίας, εντός παραδόξου θερμοκηπιακού πλαισίου παρασιτικής-καπιταλιστικής οικονομίας (!) – δεν είχαμε παρακολουθήσει, κατ’ επανάληψιν, το ίδιο «έργο» σε διάφορες παραλλαγές, θα ήταν δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα μπορούσε όντως να συμβαίνει! Γιατί είναι πραγματικά αδιανόητο: Δεδηλωμένος αναρχικός τρομοκράτης (αν και γόνος μεγαλοαστικής οικογενείας…), επιδιώκων την δι’ ενόπλου δράσεως βιαία κατάλυση του πολιτεύματος, υπερήφανος για τα ληστρικά πεπραγμένα του, ουδέποτε δ᾿ επιδείξας την παραμικρά μεταμέλεια μετά την σύλληψη και φυλάκισή του, αλλ’ επιμόνως υβρίζων και χλευάζων, την αστυνομία, τα δικαστήρια, το κράτος εν γένει κ.λπ., απαιτεί εν τούτοις να λαμβάνει άδειες από το κράτος (το οποίο ἔτσι επικαλείται, ενώ υποτίθεται πως το πολεμά και απαρνείται, ως “αντεξουσιαστής”), για να παρακολουθεί τα μαθήματα σε κάποιο ΤΕΙ στο οποίο εισήλθε, προφανώς αποβλέπων σε ευνοϊκές συνθήκες για απόδραση (την οποία περίπου έχει προαναγγείλει…) με την πρώτη ευκαιρία, κατά τα παραδείγματα άλλων μεγάλων εγκλείστων “αντεξουσιαστών”. Και προκειμένου να εκβιάσει για τον σκοπό αυτόν το αστικό κράτος, κάνει «απεργία πείνας» επί 23 μέρες, όπως δηλώνει, αν και η ασιτία, όλως παραδόξως, ουδόλως φαίνεται να τον καταβάλλει, καθώς π.χ. εμφανίζεται να στέκεται όρθιος με υψωμένη γροθιά και με ανεξήγητη (για “καταβεβλημένο και ετοιμοθάνατο απεργό πείνας”) ενεργητικότητα μπροστά στους τηλεοπτικούς φακούς… Αστειότητες. Και αν μέχρι εδώ το σκηνικό φαντάζει ήδη εξόχως σουρρεαλιστικό, ωστόσο τα όσα ακολουθούν είναι ακόμη πιο εξωφρενικά, ξεκινώντας από την στάση της εν αναμονή εξουσίας τελούσης κοπριτοαριστεράς η οποία, διά των βουλευτών της, πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις για ικανοποίηση του «δικαιώματος στη μόρφωση» του αναρχοτρομοκράτη, προβαίνουσα, με την προκλητική ανοχή των δυνάμεων ασφαλείας του κράτους (του τόσο δραστηρίου σε διώξεις όταν πρόκειται για εθνικιστικού χαρακτήρος διαμαρτυρίες) στους συνήθεις της εκτεταμένους εμπρησμούς, τις δῃώσεις, λεηλασίες, καταστροφές περιουσιών – και φθάνοντας μέχρι την εξευτελιστικά δουλοπρεπή στάση του «αστικού» κράτους και παρακράτους (μ.μ.ε., κυβέρνηση, υπουργοί, κ.λπ.), που μονίμως προστατεύουν, θωπεύουν και γλείφουν τὰ (δικά τους…) “παιδιά”, τα καλομαθημένα κωλόπαιδα των βορείων προαστίων με τις γεμάτες τσέπες που το παίζουν εκ του ασφαλούς “αντεξουσιαστές”, έχοντας μονίμως δίπλα τους όλους τους φορείς του Συστήματος που …αντιμάχονται (κανάλια, πολιτικούς, κ.ο.κ.). Έχουμε φθάσει στο σημείο οι υπουργοί να βρίσκονται περίπου απολογούμενοι σε ένα θρασίμι και τους μεγαλοαστούς γονείς του.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Έγκλημα καθοσιώσεως…

Μέσα στην πλημμυρίδα της επικαιρότητος είναι κάποια περιστατικά που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν δευτερεύοντα ή επουσιώδη, τα οποία ωστόσο αποκαλύπτουν μεγάλες αλήθειες για την κατάντια της παρηκμασμένης και διεστραμμένης νεοελληνικής κοινωνίας. Ποιο είναι το περιστατικό; Αλητήριοι αριστεριστές φοιτητές ανακαλύπτουν ότι ο αντιπρύτανης του Α.Π.Θ. Γιάννης Τζιφόπουλος, σε ανύποπτο χρόνο και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια μιας παλαιάς συνέντευξής του σε τηλεοπτικό κανάλι τοπικής εμβέλειας (Δίον tv) είχε διατυπώσει κάποιες κάπως ασυνήθιστες απόψεις-φράσεις υπέρ μιας πιο αυστηρής θεσμικής διαχείρισης της διοίκησης των πανεπιστημίων και πάταξης του φαινομένου της ασυδοσίας των αναρχοκομμουνιστικών φοιτητικών νεολαιών που κάνουν ό,τι θέλουν στα πανεπιστήμια, παρενοχλώντας την λειτουργία τους, ασχημονώντας και βανδαλίζοντας. Το ατύχημα του αντιπρύτανη ήταν ότι, εν τη ρύμη του λόγου του, παρά την στέρεα επιχειρηματολογία του, χρησιμοποίησε κάποιες φράσεις-ταμπού οι οποίες με τη σειρά τους ενεργοποίησαν τα εξαρτημένα αντανακλαστικά του κουρδισμένου αληταριού και συγκεκριμένα την φράση: “πρέπει να φασιστοποιηθούμε όσοι είμαστε σε θέση εξουσίας” και “να ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα” εννοώντας ότι πρέπει να σκληρύνει η στάση των πανεπιστημίων και της πολιτείας εν γένει, απέναντι στις οργανωμένες συμμορίες αριστεριστών αλητών που τα λυμαίνονται. Δείτε το σχετικό βίντεο με το επίμαχο απόσπασμα της συνεντεύξεως του αντιπρύτανη, ένεκα της οποίας ερρίφθη στην «πυρά», ως θύμα του παροξυσμού ενός Συστήματος που ψάχνει θύματα σε ένα ιδιότυπο κυνήγι μαγισσών. Αυτή ήταν η επίμαχη φράση, το τρομερό «έγκλημα καθοσιώσεως» στο οποίο υπέπεσε ο συγκεκριμένος καθηγητής του ΑΠΘ και λόγω της οποίας απαιτήθηκε η «κεφαλή του επί πίνακι», οδηγώντας τον σε αναγκαστική παραίτηση. Το πιο θλιβερό δε απ’ όλα είναι ότι ο εν λόγω καθηγητής αισθάνθηκε την ανάγκη, κατόπιν των διαστάσεων που εδόθησαν στο θέμα σε δημοσιογραφικό επίπεδο και των πιέσεων που δέχτηκε από τον πρύτανη, να απολογηθεί με άκρως ταπεινωτικό τρόπο για όσα του καταμαρτυρούσαν… Αυτόευνουχισμός!

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΣ.

 

Μία αναπόφευκτη σύγκριση δύο φαινομενικώς ασχέτων μύθων.

 

Κάθε χρόνο στις 17 Νοεμβρίου έχει καθιερωθεί από το ελλαδικό ανθελληνικό κράτος τριήμερος εορτασμός της μνήμης του “Πολυτεχνείου”, της γνωστής φαιδράς ιστορίας που υποτίθεται πως “έριξε την χούντα”, δηλ. τὸ στρατιωτικὸ καθεστώς, ενώ ήδη τα ηνία της χώρας είχε η πολιτικὴ κυβέρνηση Μαρκεζίνη. Δεν θα σχολιάσουμε όμως εδώ τα γνωστά στους περισσοτέρους γεγονότα της ημέρας εκείνης, ούτε τις εξωτερικὲς πολιτικὲς συγκυρίες ποὺ υποκρύπτονται την συγκεκριμένη περίοδο ως ειδικό κίνητρο και αφορμή για τον ξένο παράγοντα και υπηρεσίες που τα σχεδίασαν και χρησιμοποίησαν, μα θα επικεντρωθούμε ιδιαιτέρως σε μιαν ειδική πτυχή της όλης ιστορίας, συμβάλλοντας έτσι στην ειδολογική της ταξινόμηση και κατανόηση, στα πλαίσια μιας ευρύτερης και βαθύτερης κατανοήσεως της Ιστορίας.

 

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ἐπιστολὴ τοῦ γαλοεβραίου δόκτορος Roger Dommergue Polacco de Menasce προς τον Steven Spielberg. (A letter from Jewish French Dr. Roger Dommergue Polacco de Menasce to Steven Spielberg)

«The 6-million-gas-chambers myth is an arithmetic and technical nonsense. As a matter of fact the howling, snivelling, Shoah business, 50 years after the war, is disgusting, debasing: it is a disgraceful shame.»

  Εύχομαι η ειλικρίνειά σας να είναι ανταξία του πολύ μεγάλου ταλέντου σας. Σας είδα στην τηλεόραση στην Γαλλία. Δηλώσατε πως θα διασπείρετε προπαγάνδα για το Shoa (ολοκαύτωμα) στα γερμανικά σχολεία. Αναφέρατε πως οι αποδέκτες θα πεισθούν πλήρως εις ό,τι αφορά στην πραγματικότητα του Shoa (6.000.000 νεκροί στους θαλάμους αερίων). Θεωρώ καθήκον μου ως Εβραίος, και κατόπιν 20 ετών ερεύνης του ιστορικού προβλήματος του «ολοκαυτώματος», να επιστήσω την προσοχή σας στα γεγονότα.

  Τα γεγονότα είναι εξαιρετικώς άκαμπτα και, καθώς κανείς δεν μπορεί να τα μεταβάλει με λόγια, οι ομόφυλοί μας έχουν εξωθηθεί να οδηγήσουν γλοιώδεις πολιτικούς στο να εφαρμόσουν σταλινο-οργουελιανούς νόμους, που απαγορεύουν οποιανδήποτε κριτικὴ αναφορά στο δόγμα των “έξι εκατομυρρίων νεκρών στους θαλάμους αερίων”, το οποίον δόγμα έτσι οριστικώς μεταπίπτει σε ανακυκλουμένη θρησκευτική λατρεία αυτής της αλχημείας αριθμών.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αναρχοσυμμορίτες και ισλαμοσυμμορίτες: σύμμαχοι στην αποδόμηση και την καταστροφή των ευρωπαϊκών εθνών

Τις τελευταίες εβδομάδες ολόκληρος η υφήλιος προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από τις εικόνες και τα βίντεο που έρχονται στην δημοσιότητα και αποτυπώνουν την βαρβαρότητα των ισλαμιστών στην Συρία και το Ιράκ. Αθώοι πολίτες βασανίζονται και σφαγιάζονται «στο όνομα του Αλλάχ». Η φρίκη που πηγάζει από αυτήν την δράση των τζιχαντιστών ξεπερνάει κάθε διαστροφή που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους!

Δεν χρειαζόταν βέβαια η εμφάνιση του «Ισλαμικού Κράτους» για να διαπιστώσουμε την βαρβαρότητα αυτών των λαών. Ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και τέτοιου είδους βίντεο και εικόνες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και πολλά χρόνια. Λιθοβολισμοί γυναικών, απαγχονισμοί και αποκεφαλισμοί αθώων πολιτών γίνονταν και σε περίοδο ειρήνης στις ισλαμικές χώρες, πολύ πριν ξεκινήσει ο πρόσφατος πόλεμος. Περιγράφονται δε διεξοδικώς και στην βίβλο, για να μη ξεχνιόμαστε…

Η υποτίμηση και η έλλειψη σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρεπεία αποτελούν βασικά γνωρίσματα της ιδιοσυγκρασίας των σημιτικών λαών, πόσῳ δε μάλλον όταν αυτή η φυσική τους βάρβαρη ροπή συνδυάζεται με τον θρησκευτικό φανατισμό.

Αυτή η συμπεριφορά των ισλαμιστών προκαλεί την οργή και τον τρόμο κάθε πολιτισμένου δυτικού ανθρώπου, πλην βεβαίως των αριστεριστών και αναρχικών οι οποίοι έχουν αναλάβει εργολαβικώς την προστασία των μουτζαχεντίν που κατακλύζουν την Γηραιά Ήπειρο. Η ισλαμολαγνεία τους έχει μάλιστα φθάσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να παραβλέπουν και να αποσιωπούν σκοπίμως τις θέσεις του Ισλάμ απέναντι στα περίφημα «ανθρώπινα δικαιώματα», την θέση της γυναίκας στην κοινωνία, κλπ, αρχές οι οποίες κατά τα άλλα φαντάζουν «Ευαγγέλιο» στα μυαλά των κάθε λογής αριστεριστών… Ούτε φυσικά και η παιδοφιλία, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι π.χ. της πακιστανικής κουλτούρας

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο Χαλάνδρι: μια αποκαλυπτική μαρτυρία για την μάστιγα των αθιγγάνων.

Έχουμε πολλάκις αναφερθεί στην τεράστια εθνική και κοινωνική μάστιγα που συνιστά η παρουσία των αθιγγάνων στην ελληνική κοινωνία, ήτοι των κεντροασιατών μεταναστών, εκ της ινδικής υποηπείρου ορμωμένων, που εισέδυσαν κατά κύματα στον ευρωπαϊκό χώρο, την περίοδο του ύστερου μεσαίωνος, εποικίζοντας σε μεγάλους πληθυσμούς ιδιαίτερα τα ταλαίπωρα Βαλκάνια… Έκτοτε, δεν έχουν πάψει να αποτελούν ξένο σώμα για τις κοινωνίες στις οποίες έχουν εγκατασταθεί παρασιτικώς, μεταξύ των οποίων και για την ελληνική κοινωνία. Οι καταυλισμοί και οι μαχαλάδες τους ήταν ανέκαθεν εστίες παραβατικότητος και ανομίας – μόνιμες πηγές δεινών! Στην δε σύγχρονη εποχή, οπότε τυγχάνουν όχι μόνον μίας ιδιαζούσης ασυλίας, αλλά και της αμέριστης υποστηρίξεως εκ μέρους της απεθνισμένης πια πολιτείας, οι καταυλισμοί και οι τσαντιρομαχαλάδες τους έχουν εξελιχθεί σε ανέγγιχτα κέντρα διακινήσεως ναρκωτικών, όπλων και κάθε είδους λαθρεμπορίου, σε γκέτο όπου η αστυνομία είναι περίπου αδύνατον να εισέλθει!

Τα δελτία ειδήσεων βρίθουν καθημερινώς δημοσιευμάτων που αφορούν ποικίλα εγκλήματα με αυτουργούς αθιγγάνους, καίτοι βεβαίως τα μ.μ.ε., εμφανίζονται, σχεδόν πάντοτε, απολύτως συντονισμένα κατά τις επιταγές της «πολιτικής ορθότητος», που υπαγορεύει την με κάθε τρόπο αποσιώπηση ή υποβάθμιση του μεγέθους της αθιγγανικής παραβατικότητος, με αποτέλεσμα συνηθέστατα να αποκρύπτεται η αθιγγανική ταυτότης του εκάστοτε αυτουργού εγκλήματος, προκειμένου, σύμφωνα με τις γνωστές ισοπεδωτικές εμμονικές ιδεοληψίες των εθελοτύφλων «αντιρατσιστών», να καταπολεμηθούν τα λεγόμενα «κοινωνικά στερεότυπα»…

Προστάτες και υποστηρικτές των αθιγγάνων, οι οποίοι έχουν πλέον αποθρασυνθεί τελείως, είναι μονίμως οι διάφοροι «αριστεροί», πάσης παραλλαγής και αποκλίσεως. Χαρακτηριστικό συμβάν (παρόμοιο με άπειρα ανάλογα περιστατικά που έχουν συμβεί σε άλλες περιοχές της Ελλάδος) το οποίο συνοψίζει όλες τις ανωτέρω διαπιστώσεις, απετέλεσε η πρόσφατη αθιγγανική ανταρσία σε περιοχή στα όρια του δήμου Χαλανδρίου, στην Αθήνα. Εκεί, τους ασχημονούντες αθιγγάνους, που καταπατούν επί δεκαετίες εκτάσεις γης που αποτελούσαν περιουσίες Ελλήνων ιδιοκτητών, έχοντας στήσει άθλια παραπήγματα που συγκροτούν μια παραγκούπολη, που εκτός των άλλων αποτελεί και υγειονομική βόμβα για την ευρύτερη περιοχή, έσπευσαν να υποστηρίξουν δυναμικές ομάδες αναρχοαριστεριστών αλητών, συντασσόμενες με τις ορδές των μιαρών εξεγερθέντων αθιγγάνων εναντίον των εισαγγελικών αρχών και της αστυνομίας!

Σε σχέση με το συμβάν αυτό αξίζει να διαβάσει κανείς ένα εξόχως αποκαλυπτικό κείμενο, στο οποίο ένας Έλληνας, κάτοικος της περιοχής (που τυγχάνει να είναι και δημοσιογράφος) αφήνει την αγανάκτησή του να ξεχειλίσει παρουσιάζοντας το δράμα των Ελλήνων που έχουν την ατυχία να ζουν κοντά στον εν λόγω καταυλισμό. Ο αρθρογράφος με την απλή παρουσίαση των ζοφερών εμπειριών του από την γειτνίαση με τους αθιγγάνους, κονιορτοποιεί τις ανοησίες των κουρδισμένων «αντιρατσιστών» προπαγανδιστών (της Εκάλης και του Κολωνακίου…).

Αναδημοσιεύουμε κατωτέρω αυτούσιο το άρθρο, το οποίο υπογράφει ο Κώστας Κεφαλογιάννης, όπως δημοσιεύθηκε στον ενημερωτικό ιστότοπο «news247» (στη 1-10- 2014 )

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αποκάλυψη ενός νέου «Κατίν». Περίπου 1000 τα θύματα μαζικής εκτέλεσης από την σοβιετική NKVD! Αυτός είναι ο μπολσεβικισμός!

Επειδή είναι γνωστό το απύθμενο θράσος και η απροσμέτρητη υποκρισία των κάθε λογής μπολσεβίκων, ως προς το να εμφανίζονται μονίμως ως τα δήθεν θύματα πολιτικών διώξεων (ενώ οι ίδιοι, στις χώρες στις οποίες εφαρμόστηκε το αντιφυσικό κομμουνιστικό πείραμα, υπήρξαν οι πιο στυγνοί τύραννοι, ευθυνόμενοι για βασανισμούς και μαρτυρικές θανατώσεις εκατομμυρίων αθώων πολιτών, οι οποίοι οδηγούνταν είτε σε στρατόπεδα αργού θανάτου στην Σιβηρία, είτε σε θανάτωση με συνοπτικές διαδικασίες – με μία σφαίρα στο κεφάλι – αφού προηγουμένως είχαν κηρυχθεί «ταξικοί εχθροί», στην πραγματικότητα απλώς και μόνο επειδή δεν ήσαν κομμουνιστές ή επειδή είχαν την ατυχία να θεωρούνται «διανοούμενοι» ή να ασκούν ένα «ύποπτο» επάγγελμα, π.χ. αξιωματικοί, δάσκαλοι, κλπ) και επειδή διαβιούμε σε μια κατ’ ουσίαν κομμουνιστοκρατούμενη χώρα (παρά την υποτιθέμενη νίκη του «εθνικού στρατού» κατά της κομμουνιστικής ανταρσίας το 1949 – την πρόσφατη επέτειο της οποίας η σύγχρονη υποτιθέμενη συνέχεια του ιδίου καθεστώτος, που τότε επεκράτησε, κατεδίκασε και φέτος, για μια ακόμη φορά, ως «επέτειο μίσους»!), μεταφέρουμε την παρακάτω συγκλονιστική είδηση που αφορά ακόμα ένα από τα αναρίθμητα, σταδιακώς αποκαλυπτόμενα, αποτρόπαια εγκλήματα των μπολσεβίκων στην ανατολική Ευρώπη – έγκλημα παρόμοιο με το ειδεχθές μαζικό έγκλημα στο δάσος του Κατίν, στην Πολωνία, που επί δεκαετίες οι κομμουνιστές επέμεναν να φορτώνουν συκοφαντικώς στα γερμανικά στρατεύματα, μέχρι που η μετασοβιετική Ρωσία αναγκάστηκε τελικώς να παραδεχθεί την ενοχή των Σοβιετικών… Και οι νέα αυτή αποκάλυψη για κομμουνιστικά εγκλήματα δεν προκαλεί βεβαίως ιδιαίτερη έκπληξη σε όσους γνωρίζουν την ιστορία και το ποιόν του βουτηγμένου στο αίμα εβραιομπολσεβικισμού, διαχρονικώς και απανταχού της γης…

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Απαγόρευση του Κ.Κ. Ουκρανίας.

Ὅπως στὴν Ἑλλάδα, ἔτσι καὶ στὴν Οὐκρανία, τὸ κομμουνιστικὸ κόμμα τῆς χώρας παίρνει παραδοσιακὰ ἀντεθνικὴ στάση σὲ ὅλα τὰ θέματα ποὺ ἀφοροῦν τὴν πατρίδα του. Ἡ Οὐκρανία ὅμως, ἔχοντας ἀκόμα ἀνοικτὲς τὶς πληγές της ἀπὸ τὴν κομμουνιστικὴ θηριωδία, δὲν θὰ μποροῦσε νὰ ἐπιτρέψει τὴ συνέχιση τῆς ἐθνικῆς μειοδοσίας ἀπὸ τὸ κατὰ παράδοσιν ἐθνοπροδοτικὸ κομμουνιστικὸ κόμμα. Ἔτσι, στὶς ἀρχὲς τοῦ Ἰουλίου το οὐκρανικὸ ὑπουργεῖο Δικαοισύνης κατέθεσε αἴτημα στὶς δικαστικὲς ἀρχὲς νὰ τεθεῖ ἐκτός νόμου τὸ Κομμουνιστικὸ Κόμμα Οὐκρανίας, κατηγορώντας το γιὰ ὑποστήριξη τῶν αὐτονομιστῶν στὰ ἀνατολικὰ τῆς χώρας καὶ ὑποστήριξη τῆς προσαρτήσεως τῆς Κριμαίας στὴ Ῥωσία. Τὸ κόμμα ἀντέδρασε ἀρνούμενο πὼς ὑποστήριξε τὴ διάσπαση τῆς Οὐκρανίας, μὴ πείθοντας ὅμως κανένα κόμμα τῆς οὐκρανικῆς βουλῆς ἡ ὁποία ὑπερψήφισε στὶς 22 Ἰουλίου κατὰ πλειοψηφία (232 ὑπὲρ σὲ σύνολο 250 παρόντων) τὴ διάλυση τῆς κοινοβουλευτικῆς ὁμάδας τοῦ Κομμουνιστικοῦ Κόμματος Οὐκρανίας, μὲ τὸν πρωθυπουργὸ Ἀρσένι Γιάτσενιουκ νὰ ἀπαιτεῖ νὰ ἐλεγχθοῦν ὅλα τὰ κόμματα ποὺ ἀπειλοῦν τὴν ἐδαφικὴ κυριαρχία τῆς Οὐκρανίας. Καὶ ἐνῶ ὅλα τὰ κόμματα καὶ οἱ πολίτες τῆς Οὐκρανίας καταδικάζουν τὴν προδοσία τοῦ Κομμουνιστικοῦ Κόμματος Οὐκρανίας, τὰ ἐν Ἑλλάδι γραφικὰ ὀρφανὰ τοῦ Στάλιν ἐξέδωσαν μιὰ ἀνακοίνωση συμπαράστασης στοὺς κομμουνιστὲς τῆς Οὐκρανίας.Τὸ Κ.Κ.Ε ,βεβαίως, βρίσκει ἔδαφος καὶ κρατάει αὐτὴν τὴν προκλητικὴ στάση, ἐνισχύοντας τὸν «ἀντιστασιακὸ μῦθο» καὶ ἀγνοῶντας προκλητικὰ τὴν προσπάθεια ἀπαγορεύσεως τῶν ὑπόλοιπων κομμουνιστικῶν κομμάτων σὲ χώρες ὅπως ἡ Τσεχία, ἡ Πολωνία, ἡ Λεττονία κ.α.. Ὅμως, στὴν μαρξιστοκρατούμενη Ἑλλάδα τὸ Κ.Κ.Ε. ἀποτελεῖ ἕνα εἶδος ἱερῆς ἀγελάδας τὴν ὁποία ΚΑΝΕΝΑΣ δὲν δικαιούται νὰ ἀγγίξει.

Μουσουλμανική αντίδραση σε φεστιβάλ κιναίδων.

Μουσουλμάνοι οδηγοί ταξί, αρνούνται να οδηγήσουν οχήματα στα οποία υπάρχει διαφημιστική αφίσα των Gay Games. Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή . Στο Κλίβελαντ των Η.Π.Α. θα διεξαχθούν φέτος τα Gay Games. Πρόκειται για μια ακόμα παρωδία των Ολυμπιακών Αγώνων (μαζί με τα Olympic Games και τα Special Olympics) στα οποία συμμετέχουν κυρίως ομοφυλόφιλοι απ' όλον τον κόσμο. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία τους, οι αξίες τους είναι αυτές της Συμμετοχής, της Ενσωματώσεως και της Προσωπικής Βελτιστοποιήσεως – περισσότερο όμως θα λέγαμε πως είναι αυτά της προβολής της εσωτερικής συγχύσεως και των ψυχικών συμπλεγμάτων κάθε ανωμάλου, με το πρόσχημα του αθλητικού ιδεώδους. Ο πιθηκιστικός μιμητισμός τους μάλιστα, φτάνει σε νέα επίπεδα εκχυδαϊσμού κάθε ιερού, με το άναμμα της φλόγας των Gay Games…

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Τα τελευταία γεγονότα και η φενάκη της «δημοκρατίας».

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας, τόσο σε σχέση με το ζήτημα της ασυδοσίας των (όπως όλα δείχνουν) κατευθυνόμενων από το Σύστημα και τις υπηρεσίες του, αναρχοαριστεριστών τρομοκρατών, όσο και σε σχέση με το ζήτημα της εκ μέρους της κυβερνήσεως ευθείας χειραγωγήσεως της Δικαιοσύνης με προφανή σκοπό την απηνή καταδίωξη κάθε εκφράσεως εθνικού φρονήματος, είναι πράγματι εντυπωσιακά. Είναι εντυπωσιακά όχι μόνον επειδή αποκαλύπτουν το αποκρουστικό πρόσωπο του ανθελληνικού Συστήματος εξουσίας που κρύπτεται πίσω από το απατηλό προσωπείο της μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας», αλλά διότι ο τρόπος με τον οποίο αυτή η αποκάλυψη προβάλλει είναι τόσο χονδροκομμένος και τόσο οφθαλμοφανής, ώστε ακόμα και οι πλήρως εξηλιθιωμένες από το πολυετές οπτικοακουστικό σφυροκόπημα ψευδολογίας, μάζες τηλεθεατών, ακροατών και αναγνωστών των μ.μ.ε., είναι εύκολο να την διαπιστώσουν!

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Το Ισραήλ στέλνει τα «απορρίμματά» του στην Σουηδία.

Για μία ακόμα φορά το σουηδικό κράτος έδειξε το «ανθρωπιστικό» του πρόσωπο υποδεχόμενο ,αρχικώς, μερικές δεκάδες προσφύγων από την Ερυθραία, τους οποίους φρόντισε με πολύ συνοπτικές διαδικασίες να ξεφορτωθεί το Ισραήλ, αφού όπως αναφέρουν εβραίοι αξιωματούχοι “το κράτος του Ισραήλ δεν μπορεί να απορροφήσει τους δεκάδες χιλιάδες Αφρικανών μεταναστών/προσφύγων καθώς θα επηρεαστεί η εβραϊκή φύση του κράτους…”.Για την σουηδική και κατ'επέκταση ευρωπαϊκή φύση ούτε λόγος.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αναρχοκομμουνιστές τρομοκράτες ή ο ένοπλος παρακρατικός βραχίονας ενός γενιτσαρικού Συστήματος;

Όσα σκανδαλώδη συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες (και τα πολλά περισσότερα που σταδιακώς γίνονται γνωστά) με αφορμή την κατ’ ουσίαν αποφυλάκιση του αναρχοκομμουνιστή αρχιδολοφόνου-τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού, υπό άλλες συνθήκες θα αποτελούσαν απλώς πρόσθετες αποδείξεις της απολύτου διαλύσεως ενός κράτους-οπερέτας (όπως το άθλιο Γραικυλιστάν), του οποίου οι διάφορες υπηρεσίες έχουν πλήρως αποδιοργανωθεί. Υπό το φως όμως όσων συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν, με την αγωνία του κλυδωνιζόμενου Συστήματος να διατηρήσει πάση θυσία την ετοιμόρροπη εξουσία του, εξαπολύοντας την πρωτοφανή επικοινωνιακή καταιγίδα και το αδυσώπητο κυνήγι μαγισσών

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Wall Street καὶ Ρωσικὴ Επανάσταση τὸν Μάρτιο τοῦ 1917.

“Δὲν ὑπάρχει οὔτε ἕνα προλεταριακό, οὔτε κὰν κομμουνιστικό, κίνημα ποὺ νὰ μὴ λειτούργησε πρὸς τὸ συμφέρον τοῦ χρήματος, πρὸς τὶς ὑπὸ τοῦ χρήματος ὑποδειχθεῖσες κατευθύνσεις καὶ κατὰ τὸ ὑπὸ τοῦ χρήματος ἐπιτρεπτὸ διάστημα – ἀκόμη καὶ χωρὶς τὴν παραμικρὰν περὶ τούτου ὑπόνοιαν ἐκ μέρους κάποιων τυχὸν ἰδεαλιστῶν μεταξὺ τῶν ἡγετῶν του. “

Oswald Spengler.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Ἀναρχομπολσεβικικὴ τρομοκρατία καὶ μειοδοτικὴ ἀστικὴ δειλία συνασπίζονται κατὰ τοῦ Ἔθνους!

Η ανθελληνική πνευματική, πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατοχή της Ελλάδος ρίχνει πλέον και τις τελευταίες της μάσκες. Οι όποιοι μη μηδίσαντες και ακόμη ανθιστάμενοι Έλληνες τίθενται υπό διωγμόν από τα μονοκρατορικά ιερατεία του ποικιλωνύμου ραγιαδισμού, πλέον δε αντιμετωπίζοντες και φυσική εξόντωση. Μετά τις τσιριχτές και μεταξύ τους σε θεατρινικότητα κι εμετικότητα ανταγωνιστικές κραυγάζουσες προτροπές του τύπου «να μη μείνει κανένας φασίστας» έρχεται και η πράξη, ως εκπλήρωσις της Ύβρεως… Όπως κάποτε τ’ αφιονισμένα μπολσεβικόσκυλα δολοφονούσαν ως «φασίστα», υπό την καθοδήγηση των ινστρουχτόρων της πλέριας δημοκρατίας, οποιονδήποτε αρνούνταν να γίνει εξομότης της ελληνικής ψυχής και χαρακτήρος, προσχωρώντας στις τάξεις του εν όπλοις Ιουδαϊσμού κατ’ ουσίαν, ήτοι του αξέστου μπολσεβικισμού, κι αιματοκύλισαν δεινότατα το Έθνος μας, έτσι και τώρα, τα ανδρείκελα της δουλικής πολιτικής ορθότητος του λιμπεραλομαρξιστοειδούς ραγιαδισμού, αντί να βάλουν την ουράν υπό τα σκέλη και ν΄ αναζητήσουν διεθνές καταφύγιο προ της αχανούς κι αδιεξόδου δυστυχίας στην οποίαν έχουν περιαγάγει την Πατρίδα μας, εν τούτοις εντείνουν λυσσαλέως την επίθεσή τους σ΄ όλα τα μέτωπα κατά των ανθισταμένων Ελλήνων…

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ

Εν μέσω της διαρκώς ογκούμενης λαϊκής δυσαρέσκειας – απότοκο της ακραία ξενόδουλης πολιτικής της εξωνημένης γαλαζοπράσινης συγκυβέρνησης – που εκφράζεται τις μέρες αυτές με κύμα γενικευμένων απεργιακών κινητοποιήσεων, έχει σημασία να παρατηρούμε με οξυδέρκεια και να διακρίνουμε με σωφροσύνη την ουσία των εν τω βάθει συντελούμενων κοινωνικών διεργασιών, ήτοι των σοβαρών, αν και εκ πρώτης όψεως δυσδιάκριτων, εκφυλιστικών συμπτωμάτων και ψυχολογικών αλλοιώσεων, που αποτελούν δείκτες του μετασχηματισμού και εν τέλει της αποδομήσεως της κοινωνίας ως αποτέλεσμα της καταλύσεως κάθε ουσιώδους στοιχείου εσωτερικής συνοχής. Σχετικό με το θέμα αυτό είναι το εξαιρετικό κείμενο του σπουδαίου ανατόμου της φυλετικής ψυχοσυνθέσεως των εθνών, Γουστάβου Λε Μπόν, το οποίο αναδημοσιεύουμε εν συνεχεία, όπου αποκαλύπτεται αριστοτεχνικώς πώς ο μαζάνθρωπος, ως κυρίαρχος ανθρωπολογικός τύπος των χαοτικών δημοκρατικών κοινωνιών ασκεί σταθερώς εκφυλιστική επίδραση στα κοινωνικά ήθη οδηγώντας τους λαούς στην αποσύνθεση.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

ΣΥΡΙΖΑ: Το συνέδριο εγγυήθηκε για τα συμφέροντα των Παγκόσμιων τοκογλύφων.

Το πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τις γνωστές του ανθελληνικές θέσεις πάνω στα εθνικά μας θέματα και το μεταναστευτικό , ψήφισε και θέσεις για το οικονομικό του πρόγραμμα. Μεταξύ άλλων ψηφίστηκαν και τα παρακάτω: -Το συνέδριο ψήφισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείει το ενδεχόμενο εφοσον γίνει κυβέρνηση να ζητήσει διαγραφή του Ελληνικού δημοσίου χρέους! Αντί αυτού προτείνει “κούρεμα” του χρέους, “μετά από μελέτη και λογιστικό έλεγχο”. Όμως το ΔΝΤ προκειμένου να αποφύγει την αναμενόμενη πλήρη κατάρρευση της “οικονομίας” του “Ελληνικού” κράτους που θα οδηγήσει αναπόφεκτα στην οριστική αδυναμία καταβολής των τόκων και στην απώλεια των κερδών των τοκογλύφων , προτείνει άμεσο και δραστικό “κούρεμα” του χρέους, δίχως κανέναν λογιστικό έλεγχο! Η πρόταση του δήθεν “αντικαπιταλιστικού” ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου ίδια με του ΔΝΤ, με την διαφορά ότι είναι πολύ πιο φιλική ως προς τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών ακόμη και από …τις θέσεις του ίδιου του ΔΝΤ. -Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε με μεγάλη πλειοψηφία ότι αποκλείει το ενδεχόμενο εφόσον γίνει κυβέρνηση, να εθνικοποιήσει τις τράπεζες τις χώρας μας, καθώς και ζωτικούς τομείς της οικονομίας! Ψήφισε δηλαδή ότι εγγυάται πως εάν γίνει κυβέρνηση, οι τράπεζες και οι κρίσιμοι τομείς της οικονομίας μας , θα παραμείνουν στα χέρια των ξένων πολυεθνικών χρηματοοικονομικών συμφερόντων! -Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε επίσης ότι αποκλείει κάθε ενδεχόμενο εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη “ακόμη και αν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ παρά τις προσπάθειες δεν καταστεί εφικτό να εφαρμοστεί μέσα σε αυτήν”. Δηλαδή όχι μόνο εγγυούνται ότι δεν θα επιτρέψουν το παραμικρό ίχνος για ανάπτυξη εθνικής οικονομίας, αλλά δηλώνουν και ότι οι όποιες “κοινωνικές” εξαγγελίες τους, όπως αύξηση των μισθών και των συντάξεων και του επιδόματος ανεργίας, δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν καθώς οι δανειστές θεωρούν ότι τα μέτρα αυτά πλήττουν την “οικονομική σταθερότητα της Ευρωζώνης” και οδηγούν στην έξοδο της χώρας μας από το Ευρώ. Η παλαιού τύπου μπολσεβίκικη αριστερά είχε στόχο την ανατροπή των Ευρωπαίων ηγεμόνων και την εγκαθίδρυση μιας Σιωνιστικής γραφειοκρατικής υλιστικής δικτατορίας και τυραννίας πάνω στους Ευρωπαϊκούς λαούς, που θα ζούσαν μόνο για να εργάζονται σκληρά για να υπηρετούν τους αφέντες τους. Η νέου τύπου αριστερά δεν έχει στόχο την εγκαθίδρυση κάποιας νέας Σιωνιστικής υλιστικής δικτατορίας αλλά στηρίζει αυτήν που υπάρχει ήδη… Την παγκόσμια Σιωνιστική υλιστική τυραννία των τοκογλύφων, των πολιτικών και των φαύλων που προωθεί την εξόντωση των εθνών , των παραδόσεων και των παραδοσιακών αξιών, ώστε να εξαλείψει κάθε πιθανή μελλοντική μορφή πραγματικών αντιστάσεων… Eπειδή όμως κάποιες από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ προσανατολίζονταν προς την “παλαιού” (μπολσεβίκικου) τύπου υλιστική τυραννία, η ηγεσία του διέλυσε όλες τις συνιστώσες, ώστε να μην υπάρξει πραγματικά τίποτε που θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι θα μπορούσε , υποστηρίζοντας την επιστροφή σε παλιές “ξεπερασμένες” πολιτικές εκδοχές του Παγκόσμιου Σιωνισμού, να διαταράξει την ησυχία και την εξουσία των σημερινών Παγκόσμιων τυράννων της ανθρωπότητος…

Θερινά μαθήματα Μίσους με δίδακτρα και με Κρατικό πιστοποιητικό!

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος η Σχολή “Ανθρωπιστικών” Επιστημών θα προσφέρει στις εγκαταστάσεις της, στην Θέρμη Θεσσαλονίκης αυτό το καλοκαίρι κατά την περίοδο 1-12 Ιουλίου θερινά μαθήματα μίσους ενάντια στα έθνη και τις θρησκευτικές παραδόσεις της Ευρώπης. [ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Αριστερά και ισλαμισμός (αναρχικοί και σαλαφιστές): βίοι παράλληλοι…

Όλα γύρω μας αποτελούν μία αδιάσπαστη συνέχεια. Είτε ομιλούμε για την θεωρητική είτε για την ηθική φιλοσοφία. Ό,τι υπήρξε πριν πολλά-πολλά χρόνια με την άλφα ή τη βήτα μορφή, σήμερα υπάρχει ίσως με έναν άλλο τρόπο. Θα μπορούσαμε ως παράδειγμα να αναφέρουμε τον υλισμό. Από τον ανώτερο Επικούρειο υλισμό, ο οποίος ανάγεται στο ότι η ύλη είναι μία συσσώρευση απείρων δυνάμεων οι οποίες μπορούν να δώσουν στον άνθρωπο μία φωτισμένη ζωή (με φόντο το Επέκεινα) οδηγηθήκαμε στο χυδαίο μαρξικό υλισμό, όπου η ύλη προβάλλει ως πανάκεια για κάθε απογοητευμένο προλετάριο με φόντο τα πρόσκαιρα υλικά αγαθά. Θα μπορούσαμε λοιπόν να προεκτείνουμε τις παραπάνω σκέψεις μας λέγοντας ότι όχι μόνο όλα υπήρξαν με ένα τρόπο πρωτίστως σοβαρό και οντολογικό αλλά και ότι συνεχώς επανέρχονται ενδεδυμένα το μανδύα του χυδαίου και του καθαρά προσκαίρου και γηΐνου. Πράγματι όλες οι ιδεολογίες, τα φιλοσοφικά – θεωρητικά και αξιακά – συστήματα επιβίωσαν μέσα στο χρόνο και σήμερα επανέρχονται και ξανα-υπάρχουν με ένα επιφανειακά καινούργιο τρόπο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του σαλαφισμού (ριζοσπαστικού ισλαμισμού) και του χυδαίου αναρχισμού, καθώς και της σημερινής αριστεράς γενικότερα

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Άκρως υβριστικός για την Θρησκεία και τον Πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδος ο φετινός καρνάβαλος των κίναιδων στην Αθήνα.

Σήμερα Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2013 διεξάγεται στην Αθήνα ο ετήσιος καρνάβαλος των κίναιδων. Ο συγκεκριμένος καρνάβαλος έχει απαγορευθεί σε χώρες όπως η Ρωσία και η Ουκρανία, στην Ελλάδα όμως διεξάγεται με την υποστήριξη του συνόλου του σάπιου Φαυλοκρατικού Πολιτικού Καθεστώτος αλλά και με “σπόνσορα” την πρεσβεία των Η.Π.Α.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Σταθερά προδοτικό το Κ.Κ.Ε. (κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας) στις θέσεις του περί «Μακεδονικού Κράτους».

Λέγεται πως οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Στην περίπτωση όμως των εθνοπροδοτών του Κ.Κ.Ε. οι θέσεις τους περί υπάρξεως ανεξάρτητης «Μακεδονίας» παραμένουν σταθερές και αμετάκλητες ήδη από την εποχή της ιδρύσεώς του (από τον Εβραίο Μπεναρόγια να μην το ξεχνάμε) και διαχρονικώς. Διαβάζουμε λοιπόν στην ιστοσελίδα του Κ.Κ.Ε. και συγκεκριμένα στον κατάλογο των κομμάτων τα οποία απέστειλαν μηνύματα για το 19ο συνέδριό τους : …

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Η εφαρμογή του μαρξισμού στη σύγχρονη Ελλάδα.

Πώς αρχίζει το κομμουνιστικό μανιφέστο του Καρόλου Μαρξ; «Η ιστορία όλων των ως τώρα κοινωνιών είναι η ιστορία των ταξικών αγώνων». Πόσο άραγε διαφορετική σκέψη από τον Περικλή ο οποίος ως γνήσιος Έλλην μας παραδίδει στον Επιτάφιο (κεφ.42) τα γνωστά αθάνατα λόγια «χωρίς να προτιμήσουν τον προσωπικό πλουτισμό, χωρίς την ελπίδα ότι εάν νικήσουν θα ξεφύγουν από την πενία τους, δόθηκαν στον αγώνα υπέρ της πόλεως». Σε εποχές όπου το αίμα, τα ιερά και τα όσια της φυλής φαντάζουν ως η μόνη λύση προκειμένου η Ελλάς να συναισθανθεί τον ιστορικό της και πνευματικά πολιτιστικό της ρόλο προκειμένου να πορευθεί προς το αύριο που η ίδια θα διαγράψει, φαίνεται ότι η «ηγεσία» αυτού του τόπου, οικτρά καθοδηγουμένη από σιωνιστικά κέντρα επιλέγει τον δρόμο του ψευδοφιλοσόφου Μαρξ,

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]

Περί φορολογίας, φιλανθρωπίας και …σωτηρίας της Πατρίδος.

1. Ας παραδώσουμε το παρακάτω κείμενο το οποίο θα μπορούσε να είναι – και είναι – διαρκώς επίκαιρο: «Η μετανάστευση είναι το μέσο για τη διαιώνιση της σκλαβιάς. Ο Σοσιαλισμός αντιπαθεί την ελεημοσύνη και την ταπείνωση στην οποία υποβάλλουν τα άτομα που έχουν ανάγκη και γιατί ενσταλάζουνε μέσα τους το μίσος. Και επιπλέον γιατί σε μία χώρα όπου υπάρχει η κοινωνική δικαιοσύνη οι ελεημοσύνες είναι περιττές. Και όσοι αρέσκονται στο ρόλο του καλού Σαμαρείτη σα μην ξεχνούν ότι δεν θα υπήρχαν καλοί Σαμαρείτες εάν δεν υπήρχαν ληστές. Οι σωτήρες και οι ελευθερωτές ίσως είναι λαμπροί για μυθιστορήματα και αγιογραφίες μια όμως που δεν είναι δυνατόν να υπάρχουνε χωρίς αμαρτωλούς και θύματα είναι κακά κοινωνικά συμπτώματα». Σίγουρα το παραπάνω κείμενο θα μπορούσε να είναι κάποιου “κακού” ανθρώπου με τη συνήθη προσωνυμία του “φασίστα”.

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ]